NY Times clanak o BiH
Moderator: anex
- Soul_Sista
#2 Re: NY Times clanak o BiH
Jako lijepo i pozitivno za Bosnu i Hercegovinu
“They’ve done themselves justice by getting themselves in here,” he said, “because this is a really sexy swath of Mother Nature.”

“They’ve done themselves justice by getting themselves in here,” he said, “because this is a really sexy swath of Mother Nature.”
- ljubav_aha
#3 Re: NY Times clanak o BiH
hvala za postavljeni clanak
- jeza u ledja
#4 Re: NY Times clanak o BiH
Evo ja danas naletih na ovo na pocetnoj stranici CNNa.
http://www.cnn.com/2008/TRAVEL/getaways ... index.html
http://www.cnn.com/2008/TRAVEL/getaways ... index.html
-
water
#5 Re: NY Times clanak o BiH
Najozbiljnije: Mene je puno ljudi (Amera) zvalo tu nedjelju ujutro da me pitaju u vezi clanka, i kasnije najmanje 4-5 se iskreno interesira da ako ne ove ono iduce godine dodju u Bosnu kao turisti. Evo jutros kad sam otisao da pokupim sina sa treninga, ceka me jedna gospodja sa ovim clankom u ruci i kaze da bi voljeli da jos ove godine dodju u Bosnu. naravno ja ti tu malo pridodam, ali vjeroval ili ne Bosna ima nesto egzoyicno i interesnatno styo bi moglo privuci turiste. Ono sto je mozda interesantno je da su to svi pretezno obrazovani (cuj obrazovani?!) vrlo liberalni ljudi (parovi), mnogi od njih interrasni brakovi, i tako to. To je ta grupa koju bi bosanski turizam trebao ciljati i brate uloziti malo u promociju. Cudi me da niko od nasih (mozda rade a da ja ne znam), madih poduzetnika ovdje u Americi, pogotovu ovih sto su u biznisu tusenja karata nasoj dijaspori, ne radi nista u tom smislu.
- pitt
#6 Re: NY Times clanak o BiH
e moj kolega vodeni........cuj cudi te
Mene ba sramota kad cujem od amera koji su bili u bosni za olimpijadu kad kazu da ne razumiju kako nista ne cuju o bosanskom turizmu sada a onako lijepa zemlja. U novinama raznim reklame o makedoniji, srbija zakupila cijelu sredinu u foreign affairs, crna gora se reklamira ......samo kod nas pustara. 
- SaraLe
#7 Re: NY Times clanak o BiH
Nekad Ameri isli lavove ubijati u Afriku, a sad bi ovdje dolazili da nas gledaju, ko egzoticne zivotinje da smopitt wrote:e moj kolega vodeni........cuj cudi teMene ba sramota kad cujem od amera koji su bili u bosni za olimpijadu kad kazu da ne razumiju kako nista ne cuju o bosanskom turizmu sada a onako lijepa zemlja. U novinama raznim reklame o makedoniji, srbija zakupila cijelu sredinu u foreign affairs, crna gora se reklamira ......samo kod nas pustara.
Ali hajde, neka ih
- pitt
#8 Re: NY Times clanak o BiH
to su ba englezi.....ne bi ameri ni mrava zgaziliSaraLe wrote:Nekad Ameri isli lavove ubijati u Afriku, a sad bi ovdje dolazili da nas gledaju, ko egzoticne zivotinje da smopitt wrote:e moj kolega vodeni........cuj cudi teMene ba sramota kad cujem od amera koji su bili u bosni za olimpijadu kad kazu da ne razumiju kako nista ne cuju o bosanskom turizmu sada a onako lijepa zemlja. U novinama raznim reklame o makedoniji, srbija zakupila cijelu sredinu u foreign affairs, crna gora se reklamira ......samo kod nas pustara.
![]()
![]()
Ali hajde, neka ih
Sta fali.....i od turizma se zivi
- SaraLe
#9 Re: NY Times clanak o BiH
Naravnopitt wrote:to su ba englezi.....ne bi ameri ni mrava zgaziliSaraLe wrote:Nekad Ameri isli lavove ubijati u Afriku, a sad bi ovdje dolazili da nas gledaju, ko egzoticne zivotinje da smopitt wrote:e moj kolega vodeni........cuj cudi teMene ba sramota kad cujem od amera koji su bili u bosni za olimpijadu kad kazu da ne razumiju kako nista ne cuju o bosanskom turizmu sada a onako lijepa zemlja. U novinama raznim reklame o makedoniji, srbija zakupila cijelu sredinu u foreign affairs, crna gora se reklamira ......samo kod nas pustara.
![]()
![]()
Ali hajde, neka ih![]()
![]()
![]()
![]()
Sta fali.....i od turizma se zivi
Jos studentice da pocnu dolaziti
- pitt
#10 Re: NY Times clanak o BiH
ih i ti bi sada klix gone wild u seheru....ili nicaze

- SaraLe
#11 Re: NY Times clanak o BiH
Na Vlasicu bolan, da im pokazemo khmmmpitt wrote:ih i ti bi sada klix gone wild u seheru....ili nicaze![]()
![]()