NISMO MI ROBIJASI !!!!!
Pobunom za ukidanje VIZA
- nkusst
#1 Pobunom za ukidanje VIZA
Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
- gospodar kuglastih munja
#2 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Ti nerece gdje bi ?nkusst wrote:Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
I !. Maj je dan obiljezavanja prava radnika, a ne dan kad treba protestvovati protiv drzava koje se boje pustiti nezaposlene u svoje zemlje. Haris nesmetano putuje u Tursku, pa pitaj njega....
- BSn
#3 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Znaci, navijaci N.K. Celik nisu pozvani da se pridruze ovom pokretu?nkusst wrote:Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
-
laku noć
#4 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Ševa je kralj,gledao sam ih sinoć ,prava ludnica sa Jajanomnkusst wrote:Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
-
jefferson
#5 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Protiv koga pokret?nkusst wrote:Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
-
Benighted
#6 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Jednostavno - protiv svih onih sto nam traze vizejefferson wrote:Protiv koga pokret?nkusst wrote:Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
-
Čovjek i po'
#7 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Ja sam za, mada se samo bojim da ne dobijemo bezvizni rezim kao sto su olaksice, tj. otezice, tj. da na granici ne moramo pokazivati nekih 10.000 dokumenata i uvjerenja prevedenih na jedno 23 zvanicna jezika EU.
-
zrikavac48
#8 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
[quote="nkusst"]Prvomajski uranak pretvoriti u opsti pokret za ukidanje viza
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
[/quote
Nisam ni znala da u Bosni i Hercegovini je tako dobra situacija i da je jedini problem nemogucnost dobivanja viza. Sto znaci sve drugo je OK, i stanovnistvo nema nikakvih drugih razloga za proteste. Sjajno. Ma kad se naslo rjesenje za sve druge probleme koji su do malo prije mucili BH stanovnike, naci ce se i za vize. MZ ce se takodjer potruditi da pomogne u rijesavanju tog problema podstaknuta uspjehom gradjana da rijese dugo vremena nerijesive probleme.
NISMO MI ROBIJASI !!!!!
Nisam ni znala da u Bosni i Hercegovini je tako dobra situacija i da je jedini problem nemogucnost dobivanja viza. Sto znaci sve drugo je OK, i stanovnistvo nema nikakvih drugih razloga za proteste. Sjajno. Ma kad se naslo rjesenje za sve druge probleme koji su do malo prije mucili BH stanovnike, naci ce se i za vize. MZ ce se takodjer potruditi da pomogne u rijesavanju tog problema podstaknuta uspjehom gradjana da rijese dugo vremena nerijesive probleme.
-
zrikavac48
#9 Re: Pobunom za ukidanje VIZA
Dodje li do te pobune? Ja nista na "Vjestima" i "Dnevniku" ne vidjeh i ne cuh.