http://www.geberit.hr/geberit/inet/hr/w ... ody-wc80-1
Kopiram
Potpun, mekan mlaz tuša s masažnom i oscilirajućom funkcijom.
S mlaznicom za samosvjesne žene.
Ugodno meko i usmjereno sušenje fenom koji se izvlači u prostor školjke.
Moderator: anex
i to samosvjesne zeneanais_nin wrote:tush WC?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i strogo odmah za zene
samo se vi smijitePotpun, mekan mlaz tuša s masažnom i oscilirajućom funkcijom.
0Tesssa wrote:samo se vi smijitePotpun, mekan mlaz tuša s masažnom i oscilirajućom funkcijom.nije ovo nimalo lose
![]()
![]()
![]()
![]()
mamica papucarka wrote:0Tesssa wrote:samo se vi smijitePotpun, mekan mlaz tuša s masažnom i oscilirajućom funkcijom.nije ovo nimalo lose
![]()
![]()
![]()
![]()
pere, susi,masira... jos samo da depilira
Tesssa wrote:samo se vi smijitePotpun, mekan mlaz tuša s masažnom i oscilirajućom funkcijom.nije ovo nimalo lose
![]()
![]()
![]()
![]()
ih a ja se ponadala da je ovo nesto ko sport billy torbaTesssa wrote:pa nije tus tusnego samo malo moderniji bide
ma znamo bona, nego nas stid pominjat.Tesssa wrote:razocarale ste menikako da shvatite koliko korisnih opcija ova spravica ima
![]()
![]()
ma znaju one samo folirajuTesssa wrote:razocarale ste menikako da shvatite koliko korisnih opcija ova spravica ima
![]()
![]()
ne znam dok ne oprobamTesssa wrote:razocarale ste menikako da shvatite koliko korisnih opcija ova spravica ima
![]()
![]()
black wrote:ma znaju one samo folirajuTesssa wrote:razocarale ste menikako da shvatite koliko korisnih opcija ova spravica ima
![]()
![]()
samo se okrenete drugachije i eto ga
![]()
Malena raskoš na putu.
sta mislis izvadis ovo cudo dok lezis na plaziTesssa wrote:Malena raskoš na putu.![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo mi vec izgleda sumnjivomamica papucarka wrote:evo ga sa baterijskim napajanjem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.geberit.hr/geberit/inet/hr/w ... ody-wcpi-1
Balena tus, malena raskos na putu![]()
![]()
![]()
![]()
aj , crknut cu od smijeha
pitt wrote:gluho bilo teme![]()
![]()