Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
3 GB 50+10, 5 GB 77+10 .... 10 KM je mjesečni najam adsl modema.
Trenutno su cijenama povoljniji od Logosoftovih i Europronet cable i wireless usluga. Sa tim što je sam adsl neuporedivo kvalitetniji od bilo kakvog cable a pogotovo wireless pristupa.
NeKi_LiK wrote:Ima i na tom cjenovniku što si poslao da si malo bolje gledao
P.S. 9,90 sa porezom
Vidjeh poslje
prije je prikljucak bio 165 km... i nije bilo najma za modem... sad je prikljucak 77... i za recimo 2 godine platice im se cirka 237 km... samo za najam.. nije im vala to trebalo...
77 za priključak i 60 mjesečno. To 165 su stare cijene, a neograničen transfer je eksperimentalno do 1.10.2004 kada i stupaju ove nove cijene na snagu.
NeKi_LiK wrote:77 za priključak i 60 mjesečno. To 165 su stare cijene, a neograničen transfer je eksperimentalno do 1.10.2004 kada i stupaju ove nove cijene na snagu.
ako mi bude dosta 3 gb mjesecno.. a nadam se da hoce... ( forum, chat... 2-3 partije yahoo bilijara ) isplatit ce se.. jer mi ovako telefona dodje u najboljem slucaju 100 km...
Pooll wrote:ako mi bude dosta 3 gb mjesecno.. a nadam se da hoce... ( forum, chat... 2-3 partije yahoo bilijara ) isplatit ce se.. jer mi ovako telefona dodje u najboljem slucaju 100 km...
Moće se uz to i kakav swedski akcioni skinuti da se popune ta tri GB.
airwing wrote:I da se u ponedjeljak recimo nakačim, i do oktobra neograničeno pravim transfer, šta onda naplačuje. Za šta onda 50 KM?
Ne bi ti došli do ponedjeljka postaviti opremu Čeka se malo duže na to. A ovi što su se priključili ne placaju ništa, osim što su priključak platili 165 KM. Tako da dodje da im je taj mjesečni neograničen transfer sa obzirom na cijene novog priključka koštao 90 KM
Pooll wrote:ako mi bude dosta 3 gb mjesecno.. a nadam se da hoce... ( forum, chat... 2-3 partije yahoo bilijara ) isplatit ce se.. jer mi ovako telefona dodje u najboljem slucaju 100 km...
Moće se uz to i kakav swedski akcioni skinuti da se popune ta tri GB.
super... :D
________
ko se nakaci prije 1.10.. placa 165 prikljucak ( modem i oprema, radnici koji ti to postaave )
airwing wrote:I da se u ponedjeljak recimo nakačim, i do oktobra neograničeno pravim transfer, šta onda naplačuje. Za šta onda 50 KM?
Ne bi ti došli do ponedjeljka postaviti opremu Čeka se malo duže na to. A ovi što su se priključili ne placaju ništa, osim što su priključak platili 165 KM. Tako da dodje da im je taj mjesečni neograničen transfer sa obzirom na cijene novog priključka koštao 90 KM