Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
-
Valbon_1
#1 Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
Ne znam koliko je sati kod vas dragi forumasi, ali prema onome sto kod mene izlazi izgleda da se niko od moderatora (do sada) nije setio da promeni sat. Nema veze jel ipak ste vi ispred svih...

- Maraschino
#2 Re: Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
taman onoliko koliko i treba
12:22
- stripiii
#3 Re: Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
A da odes u profil i namjestis 
-
Administrator
- Forum administrator
#4 Re: Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
Idi na PROFIL => POSTAVKE => Ljetno vrijeme [LJV]: Da NeValbon_1 wrote:Ne znam koliko je sati kod vas dragi forumasi, ali prema onome sto kod mene izlazi izgleda da se niko od moderatora (do sada) nije setio da promeni sat. Nema veze jel ipak ste vi ispred svih...![]()
![]()
![]()
-
Valbon_1
#5 Re: Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
Administrator wrote:Idi na PROFIL => POSTAVKE => Ljetno vrijeme [LJV]: Da NeValbon_1 wrote:Ne znam koliko je sati kod vas dragi forumasi, ali prema onome sto kod mene izlazi izgleda da se niko od moderatora (do sada) nije setio da promeni sat. Nema veze jel ipak ste vi ispred svih...![]()
![]()
![]()
-
Valbon_1
#6 Re: Bosna za sada kasni (samo) jedan sat
Administrator wrote:Idi na PROFIL => POSTAVKE => Ljetno vrijeme [LJV]: Da NeValbon_1 wrote:Ne znam koliko je sati kod vas dragi forumasi, ali prema onome sto kod mene izlazi izgleda da se niko od moderatora (do sada) nije setio da promeni sat. Nema veze jel ipak ste vi ispred svih...![]()
![]()
![]()
Regulisano. Hvala