Pincom udara ponovo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ilija_Cvorovic

#1 Pincom udara ponovo

Post by Ilija_Cvorovic »

Nezadovoljan porazom Sirokog u Zenici, novinar placenik D. Ivankovic je napisao jos jedan naruceni tekst prepun navodnika. Narucilac teksta se moze lako prepoznati.

http://www.pincom.info/sport/opsirnije.asp?ID=55855
DobroJutroKolumbo

#2 Re: Pincom udara ponovo

Post by DobroJutroKolumbo »

Bez obzira ko je pisao ovaj clanak , ja se slazem sa njim u potpunosti! Premijer Liga jeste lakrdija! Znas li ti da smo mi zemlja sa 74% pobjeda domacina i na prvom mjestu smo po tome u Evropi, a mozda i Svijetu! To nema nigdje! Ja poznajem par fudbalera koji su igrali po raznim klubovima Premijer Lige i od njih sam licno cuo kakve se stvari desavaju u nasem fudbalu!Ja sam to znao i sam, ali kad sam cuo neke stvari iz prve ruke , malo je reci da sam bio sokiran! Svi kradu i svi prodaju utakmice! Od sudija , do pojedinih iz Uprava klubova , igraca , golmana ...itd...Uglavnom mafija sve drzi pod svojom sapom , ni Italijanska mafija nam po tome nije ravna!
savrseni krug

#3 Re: Pincom udara ponovo

Post by savrseni krug »

DobroJutroKolumbo wrote:Bez obzira ko je pisao ovaj clanak , ja se slazem sa njim u potpunosti! Premijer Liga jeste lakrdija! Znas li ti da smo mi zemlja sa 74% pobjeda domacina i na prvom mjestu smo po tome u Evropi, a mozda i Svijetu! To nema nigdje! Ja poznajem par fudbalera koji su igrali po raznim klubovima Premijer Lige i od njih sam licno cuo kakve se stvari desavaju u nasem fudbalu!Ja sam to znao i sam, ali kad sam cuo neke stvari iz prve ruke , malo je reci da sam bio sokiran! Svi kradu i svi prodaju utakmice! Od sudija , do pojedinih iz Uprava klubova , igraca , golmana ...itd...Uglavnom mafija sve drzi pod svojom sapom , ni Italijanska mafija nam po tome nije ravna!
ne znam samo sto je siroki izuzetak???
DobroJutroKolumbo

#4 Re: Pincom udara ponovo

Post by DobroJutroKolumbo »

savrseni krug wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Bez obzira ko je pisao ovaj clanak , ja se slazem sa njim u potpunosti! Premijer Liga jeste lakrdija! Znas li ti da smo mi zemlja sa 74% pobjeda domacina i na prvom mjestu smo po tome u Evropi, a mozda i Svijetu! To nema nigdje! Ja poznajem par fudbalera koji su igrali po raznim klubovima Premijer Lige i od njih sam licno cuo kakve se stvari desavaju u nasem fudbalu!Ja sam to znao i sam, ali kad sam cuo neke stvari iz prve ruke , malo je reci da sam bio sokiran! Svi kradu i svi prodaju utakmice! Od sudija , do pojedinih iz Uprava klubova , igraca , golmana ...itd...Uglavnom mafija sve drzi pod svojom sapom , ni Italijanska mafija nam po tome nije ravna!
ne znam samo sto je siroki izuzetak???

Ne radi se samo o Sirokom ili Sarajevu , Zelji , Celiku ,Slobodi, radi se o svima , Premijer liga je lakrdija, a Boga mi i prve lige su jos veca! To je istina , bolna istina!
uvjek dobar gost

#5 Re: Pincom udara ponovo

Post by uvjek dobar gost »

.. Na listi FIFE naša liga je na predzadnjem mjestu po rejtingu..... da su ljudi u klubovima regularni i bez oraha u džepovima.. svi oni bi trebali tražiti promjene, uvođenje udruženja premijer-ligaša... korjenite promjene u savezu... itd..
Ali dok jednom ne smrkne, drugom ne osvane....
veljaca

#6 Re: Pincom udara ponovo

Post by veljaca »

Ma fuuuj ligu gdje je preko 80% pobjeda domacina. Fuuuuujjjj. Ovdje ne bi mogli nista ni Barca ni Arsenal ......
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#7 Re: Pincom udara ponovo

Post by anex »

...nemoj da mi ko dira ČELIK...slucajno.... :D
coek

#8 Re: Pincom udara ponovo

Post by coek »

...
Last edited by coek on 22/03/2010 14:30, edited 1 time in total.
karanana

#9 Re: Pincom udara ponovo

Post by karanana »

zoom66 wrote:
coek wrote:I nek Čelik vala jednom osvoji tu titulu ... a slijedeće godine Velež ;-)
bolje obratno :D

eeee, bogami ovo za velez ne znam. ustvari mozda osvojimo titulu federalne lige sljedece godine.
Umjetnik a

#10 Re: Pincom udara ponovo

Post by Umjetnik a »

uvjek dobar gost wrote:.. Na listi FIFE naša liga je na predzadnjem mjestu po rejtingu..... da su ljudi u klubovima regularni i bez oraha u džepovima.. svi oni bi trebali tražiti promjene, uvođenje udruženja premijer-ligaša... korjenite promjene u savezu... itd..
da u pravu si
a što se tiče širokog kad su oni kupovali utakmice onda se nisu bunili, kad su njihovi navijači palili zastavu BIH onda nisu ništa govorili
inače nek ih je čelik pobijedio
ko im je kriv što vodstvo od 0:2 nisu mogli zadržati
fuuuuuuuuuj
savrseni krug

#11 Re: Pincom udara ponovo

Post by savrseni krug »

Umjetnik a wrote:
uvjek dobar gost wrote:.. Na listi FIFE naša liga je na predzadnjem mjestu po rejtingu..... da su ljudi u klubovima regularni i bez oraha u džepovima.. svi oni bi trebali tražiti promjene, uvođenje udruženja premijer-ligaša... korjenite promjene u savezu... itd..
da u pravu si
a što se tiče širokog kad su oni kupovali utakmice onda se nisu bunili, kad su njihovi navijači palili zastavu BIH onda nisu ništa govorili
inače nek ih je čelik pobijedio
ko im je kriv što vodstvo od 0:2 nisu mogli zadržati
fuuuuuuuuuj
ljudi navikli da sve mogu kupit
i onda kad su se u subotu malo neprijatno iznenadili covjek se naljutio i sad bi napustili ligu :D :dance:
ja se sad samo nadam da ce sarajevo uraditi dobar posao dole u listici pa da gosp.jelicu cir proradi :dance:
Jazz_Junkie

#12 Re: Pincom udara ponovo

Post by Jazz_Junkie »

Cekali smo na prosvjecenje od strane gospodina Ivankovica, jerbo ja nisam zbilja znao da je PLBiH lakrdija kao i drzava. Idem si sada prerezati vene, jer sam cijelo vrijeme zatvarao oci pred istinom.
coek

#13 Re: Pincom udara ponovo

Post by coek »

Jazz_Junkie wrote:Cekali smo na prosvjecenje od strane gospodina Ivankovica, jerbo ja nisam zbilja znao da je PLBiH lakrdija kao i drzava. Idem si sada prerezati vene, jer sam cijelo vrijeme zatvarao oci pred istinom.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rambo-Amadeus

#14 Re: Pincom udara ponovo

Post by Rambo-Amadeus »

zoom66 wrote:
karanana wrote:
zoom66 wrote:bolje obratno :D

eeee, bogami ovo za velez ne znam. ustvari mozda osvojimo titulu federalne lige sljedece godine.
:oops: :-) :D :( :x :D :shock: :) :run:
šta si ti sad htio reć s ovim...??? :?
nostalgicar

#15 Re: Pincom udara ponovo

Post by nostalgicar »

Da budem iskren Celik nema ekipu za vrh tabele,liga nam jest takva kakva je,ali Celik kako vec rekoh definitivno nema ekipu za vrh i.Zao mi je ekipe sirokog i da napomenen da ovaj tekst nisam ni im˙o u planu da procitam niti sam..a niti cu!Al cuo sam svojim uusima od covjeka koji radi na samom stadinu bilino polje i ja mu vjerujem jer ima istine u rijecima igraca i strucnog staba kluba iz Sirokog.....a glupo mi je i razmisljata o premijer ligi.Jad i cemer !!!
Volim te zeljo !!!
Leonid Breznjev

#16 Re: Pincom udara ponovo

Post by Leonid Breznjev »

pape, evo ga za volej! :D
van Basten

#17 Re: Pincom udara ponovo

Post by van Basten »

problem u ovoj ligi što se svako buni tek kad na svojoj koži osjeti belaj... pa kad Sarajevo digne glas protiv suđenja, onda iz želje ili Čelika ili... pričaju " šta se ovi žale na sudije, koliko puta su nas zaklali pa šutimo, a sjećam se ja na Koševu 2003. kad je sudija izmislio penal za njih kontra nas, tad se nisu žalili...", i onda Sarajevo ostane usamljeno u žalbama, situacija se malo smiri i onda oderu želji kožu, onda se oni počnu žaliti a drugi klubovi ponove priču od maloprije samo sa promjenjenim klubom i stadionom.... i tako u krug.
Tako će i biti sve dok svako gleda svoj sitni interes, dok se ne osnuje udruženje premijerligaša (bez predstavnika Arsenala i Manchestera, nažalost :D ), i dok to udruženje ne bude imalo jedinstvene stavove prema savezu, sudijama, organizaciji takmičenja...
Iako, činjenica da je i Široki :shock: osjetio se pozvanim da se žali na suđenje sugeriše da smo zaista dotakli dno... jer ako su ikome valjali lopovi iz saveza onda je to upravo lopovima iz Lištice
Mobile_Disco

#18 Re: Pincom udara ponovo

Post by Mobile_Disco »

Najgore od svega toga je sto nije bilo sudjenje na stetu njih.. o cemu govori dokaz da golman ekipe sirokog nakon onakve "geste" ne dobija crveni karton.. pa ne razumijem.. sta su htjeli? da 12.000 navija za njih? Niko im nije psovao (osim golmanu na kraju 12.000 ko jedan "nasipu se rinake" :D ) a dole kad dodes.. ovo je 'rvastka.. mi smo 'rvati.. cak sam cuo i kako se ona saka jada "deklarise" na stadionu bilino polje tako.. odvojili su im skoro citavu tribinu za nji 20 :shock: ne mozes da vjerujes.. ovaj se natripovao lose pa hoce da istupi.. pa eto istupi.. ponavljam opet.. taman da Velez bez problema ostane u ligi :D
Miner

#19 Re: Pincom udara ponovo

Post by Miner »

Konacno neko da spomene i to:
Lištičani su se malo prepali, jer ne igra se svaki dan pred 12000 gledalaca.
Dali dva gola za prvih 6 minut, svaka čast, ali poslije toga golman Čelika nije dotakao loptu cijelu utakmicu!!!
Je li sudjenje bilo domacinsko. Pa naravno da jeste, ali nista manje nego na bilo kojoj drugoj utakmici kako na Bilinom tako i na drugim stadionima.
Naravno sve mnogo teze pada kad zijanis nakon sto si vodio 2-0 i onda ide stara narodna ko gubi taj se i ljuti :D

Uglavnom u ovoj jadnoj ligi, jednako su jadni i oni koji ispadaju i oni koji kao osvajaju titule i igraju po jedno ili dva pretkola nekog evropskog takmicenja.

A sto se tice istupanja iz lige, to mi malo lici na Nikolu Spirica i na njegove ostavke svakog drugog ponedjeljka. Smjesno ali sto se mene tice bujrum brate :bih:
elSaik

#20 Re: Pincom udara ponovo

Post by elSaik »

Ček', ako Široki kupuje sudije onda je to loše, a ako Čelik to isto radi onda je dobro jer su oni naši? :?

Mislim, meni je fakat svejedno, Široki ili Čelik prvak, jer nijedan nije moj tim, ali ne mogu se korisiti dvostruku aršini. Ili su i jedni i drugi lopovi, ili i jedni i drugi igraju pošteno.

'Ajde, kada se navlači realno najjačoj ekipi, ali kada se ovako navlači lijevim ekipama onda... :-)
Mobile_Disco

#21 Re: Pincom udara ponovo

Post by Mobile_Disco »

elSaik wrote:Ček', ako Široki kupuje sudije onda je to loše, a ako Čelik to isto radi onda je dobro jer su oni naši? :?

Mislim, meni je fakat svejedno, Široki ili Čelik prvak, jer nijedan nije moj tim, ali ne mogu se korisiti dvostruku aršini. Ili su i jedni i drugi lopovi, ili i jedni i drugi igraju pošteno.

'Ajde, kada se navlači realno najjačoj ekipi, ali kada se ovako navlači lijevim ekipama onda... :-)
Hoces da kazes da smo mi "lijeva ekipa" ? A siroki "najjaca ekipa" ? :oops:

A siroki "nikad ne kupuje utakmice" :oops: jarane jel ti pratis ovu ligu? Kad su pobjedili Travnika 4,5-1 u Travniku.. tu su utakmicu kupili.. Dole smo im uzeli bodove na jesen.. gube u Laktasima 2-0 ko karine su odigrali.. ovde su nadigrani.. zapamti NADIGRANI.. nije mi jasno sta hoce? Zasto se bune? Joj da hoce pustiti citavu utakmicu na tv.eu pa da vidite ko je upravu.. onaj nepismeni "general" ili mi koji vas govorimo poslije tekme da je sve bilo i vise nego regularno sa nase strane.. njih ne bih komentarisao..
Sto se Barca nije zalila na Betisa.. i njima je bila ista situacija? :D
Last edited by Mobile_Disco on 01/04/2008 11:18, edited 1 time in total.
elSaik

#22 Re: Pincom udara ponovo

Post by elSaik »

Mobile_Disco wrote:
elSaik wrote:Ček', ako Široki kupuje sudije onda je to loše, a ako Čelik to isto radi onda je dobro jer su oni naši? :?

Ako ćemo po igračkom kadru, ulaganju, organizaciji... da.

Ali kad sam rekao "ajde kada se navlači najjačoj...", mislio sam na par prethodnih, a ne na ovu.
Mobile_Disco

#23 Re: Pincom udara ponovo

Post by Mobile_Disco »

elSaik wrote:
Mobile_Disco wrote:

Ako ćemo po igračkom kadru, ulaganju, organizaciji... da.
Koji crni igracki kadar? Ako je ono su subotu njihov igracki kadar.. onda je Celik za njih Arsenal :D Ulaganja okey.. ali ove sezone se i u Celik ulozilo mnogo.. organizacija? :oops: Eto jest tesko.. jednoj od trenutno najbogatijih opstina.. izdrzavati klub koji postoji od 95'.. A Dugovanja koja Celik,Zeljo,Sarajevo,Velez,Sloboda da se otpisu.. te voda,te struja.. razno razni qurci palci.. pa kad se otpise 10 miliona duga ovim klubovima.. pa krenu iz pocetka bez marke duga.. i imas 10 miliona na pojacanja.. ajd onda cemo pricati o "ulaganju.. ogranizaciji" zadnje dvije sezone je Siroki spao gdje mu je i mjesto.. Sjecas se Leotara? Brotnja? gdje su sad? Ovi drugi u drugoj ligi.. ovi jedva se drze u premier a ispast ce jedne godine.. sve ce to cucnuti kad tad.. zapamti.. i siroki ce biti u vrhu mozda godinu dvije.. i onda ce biti kao i leotar.. zapamti sta ti kazem..
elSaik

#24 Re: Pincom udara ponovo

Post by elSaik »

Mobile_Disco wrote: Koji crni igracki kadar? Ako je ono su subotu njihov igracki kadar.. onda je Celik za njih Arsenal :D Ulaganja okey.. ali ove sezone se i u Celik ulozilo mnogo.. organizacija? :oops: Eto jest tesko.. jednoj od trenutno najbogatijih opstina.. izdrzavati klub koji postoji od 95'.. A Dugovanja koja Celik,Zeljo,Sarajevo,Velez,Sloboda da se otpisu.. te voda,te struja.. razno razni qurci palci.. pa kad se otpise 10 miliona duga ovim klubovima.. pa krenu iz pocetka bez marke duga.. i imas 10 miliona na pojacanja.. ajd onda cemo pricati o "ulaganju.. ogranizaciji" zadnje dvije sezone je Siroki spao gdje mu je i mjesto.. Sjecas se Leotara? Brotnja? gdje su sad? Ovi drugi u drugoj ligi.. ovi jedva se drze u premier a ispast ce jedne godine.. sve ce to cucnuti kad tad.. zapamti.. i siroki ce biti u vrhu mozda godinu dvije.. i onda ce biti kao i leotar.. zapamti sta ti kazem..
Amin! S tvoje tastature u Božije uši.
Meshtar

#25 Re: Pincom udara ponovo

Post by Meshtar »

Široki će biti u vrhu dok god je Jelića.

PS. Nisam za otpisivanje dugova nikome, više sam za kivičnu odgovornost ljudi koji su pronevjerili novce.
Post Reply