Donesi mi divit i hartije da napisem do dv'je do tri r'jeci
- Fair Life
- bogoljub
#2 Re: Donesi mi divit i hartije da napisem do dv'je do tri r'jeci
molio ih objasnjenje
- don vito
#3 Re: Donesi mi divit i hartije da napisem do dv'je do tri r'jeci
U posljednje vrijeme je ocito kako ABA3 vise nema nikakav uticaj. Neprodati primjerci na kioscima vise se ne mjere komadima nego metrima, nijedan bosnjacki politicar ih ne j..e pet posto, drzavne institucije im otkazuju pretplatu, obrukali su se dovodjenjem Milosevicevog tajkuna Miskovica da pokori Federaciju... Dogorilo do nokata cim je utemeljitelj napisao kolumnu koja je, kad se malo pazljivije iscita, prodavanje magle od strane bivseg saradnika KOS-a Scepe Radoncica. Ko'fol "Dodikov bezobrazluk", a ovamo poziva da se prihvate sve Dodikove ucjene (Scepo je redovan gost na "vozdovom rancu" u Laktasima), plus da se elektroenergetski potencijal Federacije pokloni Scepinim nalogodavcima iz Srbije. Jadno, Scepo, jadno...
P.S. Fair, pao si u mojim ocima pretplatom na elektronsko izdanje ovog tariguza.
P.S. Fair, pao si u mojim ocima pretplatom na elektronsko izdanje ovog tariguza.
- Prpa.ba
#4 Re: Donesi mi divit i hartije da napisem do dv'je do tri r'jeci
Natjerah se da ovo procitam...
zakljucak: potrosio je Radon sve opcije, sada ostaje jedino Deduka da na njemu usicari koji poen.
zakljucak: potrosio je Radon sve opcije, sada ostaje jedino Deduka da na njemu usicari koji poen.
- gospodar kuglastih munja
#5 Re: Donesi mi divit i hartije da napisem do dv'je do tri r'jeci
Ovo su posljednji trzaji SDA.
Cuj, "otac nacije".? Veliki politicki analiticar pati od istog sindroma neznanja i zamjena teza u pitanjima identiteta ( mnozina), kao i mnogi "pismeni" u BiH . Eto, Alija nam je stvorio "naciju" i nece se pojaviti niko za sljedecih 100 g. kao on.
Alija jedva preko usana prevali "Bosnjaci" a Avdic nam zeli prodati M/B. ...Postekija je njegov najveci domet, postekija ..
Cuj, "otac nacije".? Veliki politicki analiticar pati od istog sindroma neznanja i zamjena teza u pitanjima identiteta ( mnozina), kao i mnogi "pismeni" u BiH . Eto, Alija nam je stvorio "naciju" i nece se pojaviti niko za sljedecih 100 g. kao on.
Alija jedva preko usana prevali "Bosnjaci" a Avdic nam zeli prodati M/B. ...Postekija je njegov najveci domet, postekija ..
- suncokret13
- sixfingersatellite
#7 Re: Donesi mi divit i hartije da napisem do dv'je do tri r'jeci
Znao sam da je Naš Dedo (B)Alija imao barem jedan kvalitet, ali mu se se petnaest godina nisam mogao dosjetiti.
Sve do danas, kad mi je Šćepo ekskluzivnom informacijom o boji (B)Alijinih očiju pomogao da progledam!
Naravno, Abaz je već skoro mjesec i po dana u krizi, što se vidi po sve manjem broju relevantnih sagovornika. Plus, očigledno je da Šćepo gubi živce jer su greške u Abazu učestale, dok je pljuvanje bezobzirnije nego ikad. A bilo je, vala, i dosta terora mediokritetstva i bošnjačkog primitivizma. Šćepu još jedino reis nije napustio. Ta mi je ljubav malo sumnjiva - ili su u poslovnoj ili u homoseksualnoj vezi. 
-
Leonid Breznjev