Airbag
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#1 Airbag
Interesuje me ko najbolje ovdje u SA, a i malo šire, spaja airbagove poslije sudara...kod kolege mi je na Cliu 2001, bivšem vlasniku iskočila oba air baga...on već ima novi volan sa airbagom i treba još naći drugi...ko najbolje to radi i da li može malo bolji električar odraditi da sve fercera?
- burekodsira
u normalnom svijetu to mogu samo licencirani "instituti" da bi mogo proci (opet u normalnom svijetu) tehnicki pregled i kako bi bio sto posto siguran da ce upaliti pri potrebi. u sarajevu nemam pojma ko radi
- Neelix
ja na fabiji nemam airbag
nisam ni pomislio da na taj nacin ugradjujem, nakon udesa. rekli su mi da trebam kupit komplet prednju plocu (ili kako se to zove) sa instrumentima i airbagovima koja je tad kostala oko 5.000 KM 
-
ins
#4 Re: Airbag
Krajnje naivno.johntra wrote:Interesuje me ko najbolje ovdje u SA, a i malo šire, spaja airbagove poslije sudara...kod kolege mi je na Cliu 2001, bivšem vlasniku iskočila oba air baga...on već ima novi volan sa airbagom i treba još naći drugi...ko najbolje to radi i da li može malo bolji električar odraditi da sve fercera?
Da bi radili, treba zamijeniti i procesor za Air bagove koji se nalazi sipred rucice mjenjaca, ispod konzole, kao i zatezace pojaseva koji su aktivirani.
Sve to radi iskljucivo ovlasteni servis...