Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NESTAO ORIGINALNI DOKUMENT DEJTONSKOG SPORAZUMA
SARAJEVO: Iz arhiva Predsjedništva BiH u Sarajevu nestao je originalni dokument Dejtonskog mirovnog sporazuma, saopštio je predsedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić." Još jedan original Dejtonskog sporazuma nalazi u Parizu", rekao je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Miroslav Lajčak. Dejtonski mirovni sporazum, kojim je okončan rat u BiH, dogovoren je u vojnoj bazi Rajt Peterson kod Dejtona, u američkoj saveznoj državi Ohajo 21.novembra 1995.godine, a zvanično potpisan u Parizu
Bolje da nam Rusi ne vraćaju povelju Kulina bana... tamo je u sigurnijim rukama!
NESTAO ORIGINALNI DOKUMENT DEJTONSKOG SPORAZUMA
SARAJEVO: Iz arhiva Predsjedništva BiH u Sarajevu nestao je originalni dokument Dejtonskog mirovnog sporazuma, saopštio je predsedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić." Još jedan original Dejtonskog sporazuma nalazi u Parizu", rekao je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Miroslav Lajčak. Dejtonski mirovni sporazum, kojim je okončan rat u BiH, dogovoren je u vojnoj bazi Rajt Peterson kod Dejtona, u američkoj saveznoj državi Ohajo 21.novembra 1995.godine, a zvanično potpisan u Parizu
Bolje da nam Rusi ne vraćaju povelju Kulina bana... tamo je u sigurnijim rukama!
Eeeeeh kad sam ja govorio da se to iskopira u A4 i A3 primjerku. Da su to uradili mogli su u sali Opštine Centar preko puta samo da ga ovjeravaju svakih 6 mjeseci. Tako ćemo sada vidjeti Silajdžića kako stoji u sali za ovjeravanje u opštini Centar sa dokumentima. Ako ih izgubi da ima kopiju...
Lesli Eldridž wrote:Eeeeeh kad sam ja govorio da se to iskopira u A4 i A3 primjerku. Da su to uradili mogli su u sali Opštine Centar preko puta samo da ga ovjeravaju svakih 6 mjeseci. Tako ćemo sada vidjeti Silajdžića kako stoji u sali za ovjeravanje u opštini Centar sa dokumentima. Ako ih izgubi da ima kopiju...
doso da ovjeri kopiju dejtonskog sporazuma hahahah sve me zaboli...