sportske dvorane u SA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fourier88
#1 sportske dvorane u SA
dakle, zanimaju me gdje se u SA mogu iznajmiti dvorane za nogomet....
vasa misljenja koje su dvorane najpogodnije, cijena termina... thx
vasa misljenja koje su dvorane najpogodnije, cijena termina... thx
- J.P.Montoya
Merkatorova na dobrinji sat i po 50Km, al samo ides preko osptine za rezervisanje termina
- BocaJuniors
mercator na dobrinji , nije skupo samo tesko da mozes naci termina - vrijedi pokusati, zatim ima ovih par terena sa umjetnom travom u semizovcu, na poligonu kod bobana, ne znam ima li jos na stupu kod hotela Une. Zatim sala na DIF-u nije losa, fina podloga, probaj zetru, skenderiju.. sjedi i zovi 
- van Basten
Moji s posla su sad uzeli termin negdje kod Penny-a u Nedžarićima, plastična trava valjda, pod balonom. Kad odem na idući termin mogu napisati impresije, ovo čisto da zabilježite kao lokaciju
- ahmed&nedzad
Navodno je ukinuta pijaca u Vistafonu i ponovo se mogu uzeti termini za fudbal.
- DaysleepeR
Evo Vistafona, umjetna trava, sve novo super izgleda

- BocaJuniors
koliko para i zna li ko gdje se treba lova dati ili rezervisari? jel unaprijed ili onako ko kod bobana?
- ahmed&nedzad
Zna li neko cijenu termina?campa_xxx wrote:Nisam znao za ovaj Vistafon, fakat dobro izgleda teren....ja sam mislio da ono propada praznoKoliko je termin i ima li nocni? Je li guzva na terenu?
-
Muhamed.mume
#11 Re: sportske dvorane u SA
E ljudi ovaj Vistafon fakat dobro izgleda, ja i moji jarani idemo radnim danima prije cetiri sata je 50 maraka, dosad najeftinije na sta smo naisli sad su i mreze postavili 
-
Umjetnik a
#12 Re: sportske dvorane u SA
zna li iko koliko je termin u FISu
- kofi anan
#13 Re: sportske dvorane u SA
1h i 15 min. 85 KMUmjetnik a wrote:zna li iko koliko je termin u FISu
-
Rolex
#14 Re: sportske dvorane u SA
Postovani, posto nisam iz Sarajeva, a imam zadatak da u skorije vrijeme rezervisem nekoliko termina za mali nogomet, bio bih jako zahvalan, ako bi mi neko mogao reci gdje bih to mogao realizovati.
Sve u svemu, rado bih po principu sto jeftinije, a sto bolje...
Ovako, kontaktirao sam Zetru , Skenderiju, dvoranu Ramiz Salcin i sportske terene FIS.
Uglavnom se ne izdaje za rekreacije ili sa druge strane ne odgovara mojim nadredjenim, sto zbog cijene, sto zbog zime (odnosi se na otvorene terene).
Posto su u mom gradu jako popularne (povoljne) rekreacije u sportskim dvoranama osnovnih i srednjih skola, iskreno bih molio ako ima neko da me malo uputi na takve u Sarajevu.
U jednom postu iznad prikazana je slika iz dvorane "vistafon" ???
Izgleda mi jako dobro iiiii jeftino, naravno
i mislim da bi mi odgovaralo. Kako da ih kontaktiram?
Elem, molim sve one koji imaju nekih informacija, brojeva i sl, da mi napisu, a kad dodjem u SA da zavrsim s tim, idemo na sarajevsko...
Uzdravlje...
Sve u svemu, rado bih po principu sto jeftinije, a sto bolje...
Ovako, kontaktirao sam Zetru , Skenderiju, dvoranu Ramiz Salcin i sportske terene FIS.
Uglavnom se ne izdaje za rekreacije ili sa druge strane ne odgovara mojim nadredjenim, sto zbog cijene, sto zbog zime (odnosi se na otvorene terene).
Posto su u mom gradu jako popularne (povoljne) rekreacije u sportskim dvoranama osnovnih i srednjih skola, iskreno bih molio ako ima neko da me malo uputi na takve u Sarajevu.
U jednom postu iznad prikazana je slika iz dvorane "vistafon" ???
Izgleda mi jako dobro iiiii jeftino, naravno
Elem, molim sve one koji imaju nekih informacija, brojeva i sl, da mi napisu, a kad dodjem u SA da zavrsim s tim, idemo na sarajevsko...
Uzdravlje...
- JThomas
#15 Re: sportske dvorane u SA
imam ja broj još od ove dvorane u nedžarićima, kod skladišta građ.materijala penny plus...pa ako hoćeš na PP da ne bude reklama.
u srednjoškolskim dvoranama u principu ne daju da se igra fudbal...a nisu ni podesne za to.
u srednjoškolskim dvoranama u principu ne daju da se igra fudbal...a nisu ni podesne za to.
- kofi anan
#16 Re: sportske dvorane u SA
U FISU je promijenjeno do 5 je 55 KM, a poslije je 85 KM

-
kgorank
#17 Re: sportske dvorane u SA
Mene zanimaju travnati tereni za fudbal u Sarajevu, osim Bobana, Hotonja, Une, Pennya i Fisa
heheheh, vidio sam da ima teren u Pofalicima kod SIPA-e, te jedan teren u kod ŽIŠ-a u Buca Potoku, mislim da se i ti iznajmljuju za termine! Pa ako je neko igrao na ova dva terena da mi da broj, jer ovi svi vec nabrojani su puni u terminu koji meni treba
hvalaaaaaaaa
hvalaaaaaaaa
- windfucker
#18 Re: sportske dvorane u SA
kofi anan wrote:1h i 15 min. 85 KMUmjetnik a wrote:zna li iko koliko je termin u FISu
vikendom je jutarnji termin 35 koliko ja znam
-
tazmaniaBAN
#19 Re: sportske dvorane u SA
evo i ja upravo trazim dvoranu
iskreno u vistafonu mi se ne svidja jer je podloga ko tepih i veoma je nezgodna + ventilacija je slaba! Meni dosad najbolje u zetri 1:30min 80KM al nemaju slobodno kad meni odgovara, volio bih ako neko zna brojeve tel i cijene npr u nedzaricima, na kobiljoj glavi i sl mjestima (umjetna trava) da mi posalje na pm!? Hvala! 
- samirlaf
#20 Re: sportske dvorane u SA
za terene u Nedžarićima kontak ti je 455 309tazmaniaBAN wrote:evo i ja upravo trazim dvoranuiskreno u vistafonu mi se ne svidja jer je podloga ko tepih i veoma je nezgodna + ventilacija je slaba! Meni dosad najbolje u zetri 1:30min 80KM al nemaju slobodno kad meni odgovara, volio bih ako neko zna brojeve tel i cijene npr u nedzaricima, na kobiljoj glavi i sl mjestima (umjetna trava) da mi posalje na pm!? Hvala!
-
Russs
#21 Re: sportske dvorane u SA
Volio bih ako neko zna brojeve tel i cijene terana za mali nogomet,unaprijed hvala! 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#22 Re: sportske dvorane u SA
Hotel Del Minium Stup Doglodi cijenu ne znam ima web potrazite...ima 3D prikaz terena pa vidite odgovara li vam
-
sarajevsko_pivo
#23 Re: sportske dvorane u SA
Gradi se isto dvorana na Grabvici, bice treca najveca u Sarajevu.
- General Maximus
#24 Re: sportske dvorane u SA
Igrao sam na svim ovim dosad nabrojanim lokacijama (osim FIS-a) i po meni je sportska dvorana kod Mercatora na Dobrinji najbolje mjesto za mali fudbal u gradu.
- Baja_Zvjerka
#25 Re: sportske dvorane u SA
Zna li neko neku osnovnu skolu, ili srednju gdje bi se moglo odbojke igrati, jer namjeravamo ganjati te termine..
Najbolje bi bilo negdje oko Grbavice.. To ne bi trebalo biti puno para, oko 40KM mozda..
Nadam se da ce neko nesto korisno napisati..
Pozz
Najbolje bi bilo negdje oko Grbavice.. To ne bi trebalo biti puno para, oko 40KM mozda..
Nadam se da ce neko nesto korisno napisati..
Pozz