Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gdje ici ovog ljeta??? preko koje agencije? jos nisu izasle ponude. kod nas je sve zbrda-zdola. hrvati imaju i first i last minute ponudu, a kod nas jos nikakve...
da cujem, onda, vas! - gdje ste bili lani, sta ste radili, preko koje agencije putovali, kolko placali, sta je dobro, sta nije...
kako uranio?? pa valja meni zatvoriti finansijsku konstrukciju pored stambenog kredita i ostalih dadzbina i PDV-erluka otici ha 5, ha 7 dana da si dusi dam oduska...
nije rano...
da cujem sta mi imate reci...
valja svasta znati.... pa i s malo love lijepo putovati i svasta vidjeti.
pun je grad krelaca koji misle da je dobar provod samo ako imas gutu para pa da negdje otputujes ... znas vec, 5 zvjezdica, all inclusive... i tako.... mislim, super je i to, al vecina ovih sto bahato lupeta kako je to "pravi odmor", nikad ustvari nigdje nije ni putovala
krajem maja u jedan kamp u Toskani. To je 3-4 sata voznje autom od nas, pa nam odgovara. Cak smo nasli jeftinije nego u Hrvatskoj.
Ovo je nekih 210 Eura za sedam dana. Muz ce na neke biciklisticke trke, a ja Bogu mi pored vode.
pa to je super.
meni se u posljednje vrijeme firenca vrti po glavi... bas bih voljela otici tamo.
znam da u firenci ima jedna starija gospodja, hrvatica, drzi neki motel, al ne mogu se sjetiti ni njenog imena, a ni motela. uglavnom, kod nje je pristojan smjestaj po relativno povoljnim cijenama...firenca mi je interesantna, svasta se ima vidjeti...
voljela bih i do maroka... to mi je isto extra zanimljivo mjesto na planeti...
joj i ja bih tako voljela ove godine otici u Italiju da malo izvjezbam ovaj italijanski sto ga ucim
znam samo da mi se ne ide na hrvatsko primorje, radije bih negdje dalje
stavit cu sutra link, pa pogledajte cijene. Ispade jeftinije nego u HR. Dobro, ovo u Toskani u sred sezone je skuplje. I ovo je kamp, pa tu placate samo kamp prikolicu koja je super opremljena.
ako imas para, a ti hajd u hotel. Inace, ja vise volim kamp i privatni smjestaj nego hotelski
pa ne volim kamp, jer volim komociju, al nemam nista protiv privatnog smjestaja, i sama tako ljetujem svake godine
Medjutim, to samo kad se radi o hrvatskom primorju, kad bih isla negdje dalje, uvijek bih izabrala hotel, vise volim kvalitetno provesti 5 dana, nego nekvalitetno 10
al to sam samo ja, svako zna svoje
pa mojne me provaljivat sada.
imas sijaset web stranica na kojima se mozes i sam informisati, pogledaj hrvatske agencije pa ocekuje nesto tu i tamo slicno.
Prosle godine sam bila u Turskoj_Antalija preko agencije FIBULA i stvaaaaarno je mrak.....sigurna sam da ce iduce ljeto biti ista ponuda....
tako da ako zelis pravi odmor...kupanje, suncanje i kokteli bez nekog pretjeranog dernecenja....turska je zakon...evo hotel http://www.veneziapalace.com/
pozzzzzz
Prosle godine bila 15 dana u Kemeru. Cak se i mom muzu svidjela Turska a inace je tezak po pitanju putovanja. Sad stalno spominje moramo se tamo vratiti na odmor.
Isli preko agencije Avioexpress.
Inace, prosle godine su svi u zadnji cas stampali kataloge - mislim da su dosli u SA u junu a u katalogu pise popust 5% za sve uplate do 31 maja. Kako cu uplatiti nesto ranije ako niste ih nabavili na vrijeme???
ajjjj Kad mi neko pomene Tucepe, odmah mi padne na pamet ona ogromna plaza, na kojoj nemas dje paskir stavit ides prema vodi i strepis hoces li kome stat na glavu
moram priznati da se meni masovni turizam poceo gadit. I istrazujem gdje se moze otic, a da nema velikih guzvi, sludjenih turista i one vreline od +40, a ni trunka hladovine