Čitluk: Nezapamćena tučnjava u disco klubu "Frotea"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Shoba

#1 Čitluk: Nezapamćena tučnjava u disco klubu "Frotea"

Post by Shoba »

Eto...a toliko kukaju da im je u Hrvatsku. Da su im Grobari i Delije dosli sa hiljadu 4C zastava, bilo bi manje stete...:roll:

...........................
Čitluk: Nezapamćena tučnjava u disco klubu "Frotea"

Noćas je u novootvorenom čitlučkom Disco clubu "Frotea" izbila opća tučnjava u kojoj su lakše ozlijeđena dva policajca, a 23 osobe su zadobile ozljede neutvrđenoga stupnja i potražile su pomoć u čitlučkom Domu zdravlja i KB Mostar.

Prema neslužbenim informacijama iz PS Čitluk, ovome neviđenom incidentu, kakav do sada nije zabilježen u Čitluku, prethodila su dva manja incidenta oko 02.30 sati da bi nakon toga došlo do tučnjave koju su izazvali pripadnici Bad Blue Boysa iz Zagreba, njih 50-ak, koji su prije toga sudjelovali u tučnjavi u Metkoviću.

Prema istome izvoru, privedeno je 11 osoba, za ostalima se traga. Tučnjavu su smirivali i specijalci iz Mostara, koje su čitlučki policajci pozvali u pomoć. U disco klubu "Frotea" pričinjena je manja materijalna šteta, a razbijeno je i oštećeno 15 vozila.

Istraga o ovom događaju je u tijeku.
Ergot

#2 Re: Èitluk: Nezapamæena tuènjava u disco klubu "Frotea&

Post by Ergot »

Shoba wrote:Eto...a toliko kukaju da im je u Hrvatsku. Da su im Grobari i Delije dosli sa hiljadu 4C zastava, bilo bi manje stete...:roll:
Sve je receno.
kicky

#3 Re: Čitluk: Nezapamćena tučnjava u disco klubu "Frotea&

Post by kicky »

Ergot wrote:
Shoba wrote:Eto...a toliko kukaju da im je u Hrvatsku. Da su im Grobari i Delije dosli sa hiljadu 4C zastava, bilo bi manje stete...:roll:
Sve je receno.
ja sam iz tih krajeva, i ne mogu da se ne složim. Dabogda im prisjeo i Dinamo i Hajduk zajedno sa cijelom 1.HNL ligom sa Štimcem i Mamićem na čelu :)
cico x

Post by cico x »

volim vise nego ista na svijetu,eto vam zagreb i dinamo,jebali vam oni mater kretensku,vi ste bosanci i vazda cete to biti,dzaba vam furanje,jos vam "vasi" dodu u grad i slome vas,trebali su vam grad zapaliti,pa da im trazite kasnije bratsku pomoc!
burekodsira

Post by burekodsira »

koji grad? zar to nije predgradje :D
a bas mi je zao nastradalih i gazde diskoteke, nadam se da ce se brzo svi oporaviti
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Mozete misliti da su Horde Zla ili Manijaci ovo napravili. Dosad bi vec bila proglasena samouprava. 8)
Grof

Post by Grof »

-
Last edited by Grof on 12/07/2009 23:18, edited 2 times in total.
cico x

Post by cico x »

Grof wrote:
cico x wrote:volim vise nego ista na svijetu,eto vam zagreb i dinamo,jebali vam oni mater kretensku,vi ste bosanci i vazda cete to biti,dzaba vam furanje,jos vam "vasi" dodu u grad i slome vas,trebali su vam grad zapaliti,pa da im trazite kasnije bratsku pomoc!
cuj bosanci??? i to u po čitluka?

pa isti ti su napravili frku nedavno u austriji, a da ne pričamo o neredima koje rade BBB po splitu? jesu i oni svi bosanci?
doduse,hercegovci,ali bitno je sta pise u licnoj,mjesto rodenja,drzava i tako to
Fiore

#9 we

Post by Fiore »

Sve to treba poslati u trecu smjenu rudnika KREKA ili neki drugi...ionako imaju problema sa energijom u privredi :-D
sasanjo

Post by sasanjo »

jutros pijem kafu... i imam onaj birin old škul radio... i saltam kad ono radio kalman...
kazu
voditelji oko 7h00 "da su dosli u sarajevo, i dobili degeneka onda bi sigurno kukali kako su jadni nevini hrvati napadnuti bili"
hahahaha
Fiore

#11 we

Post by Fiore »

Mislim da je ovo politicki naruceno., i nije tesko zakljuciti ko stoji iza ovoga., treba se malo prisjetiti zadnja 2 mjeseca desavanja u hercegovini..
Kod nas Fudbal i sve vezano za njega ide uporedo sa politikom.. 8-)
The 51st State

Post by The 51st State »

Ma neka su seljake namarisali..., iz svojih gostovanja znam kako to hoda po malim mjestima, naloze se papci.
Shoba

Post by Shoba »

ma to su sve hercegovci svakako...lafo BBB...bijelocarapasi koji su birvaktile preselilki u ZG , pa sad se izivljavaju na rodnom kraju ... :roll:
Edin H.

Post by Edin H. »

Zagreb - Citluk 1 - 0 :oops:

Volim te mama ali ne kao Dinama :D
cyprus

#15 Re: we

Post by cyprus »

Fiore wrote:Mislim da je ovo politicki naruceno., i nije tesko zakljuciti ko stoji iza ovoga., treba se malo prisjetiti zadnja 2 mjeseca desavanja u hercegovini..
Ma sve mogu shvatit, al de mi ti objasni kako je ovo politički naručeno. Jebote kod nas sve teorija zavjere. A vjeroval il ne, al hajvani se mogu pomarisat i bez ikakve zavjere.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

Edin H. wrote:Zagreb - Citluk 1 - 0
kad je revanš :D
Edin H.

#17 Re: we

Post by Edin H. »

cyprus wrote:
Fiore wrote:Mislim da je ovo politicki naruceno., i nije tesko zakljuciti ko stoji iza ovoga., treba se malo prisjetiti zadnja 2 mjeseca desavanja u hercegovini..
Ma sve mogu shvatit, al de mi ti objasni kako je ovo politički naručeno. Jebote kod nas sve teorija zavjere. A vjeroval il ne, al hajvani se mogu pomarisat i bez ikakve zavjere.
Upravo tako.

Svaka cast cyprus :thumbup:
becu

Post by becu »

burekodsira wrote:koji grad? zar to nije predgradje :D
a bas mi je zao nastradalih i gazde diskoteke, nadam se da ce se brzo svi oporaviti
:lol: :lol: :thumbup:
shadow

Post by shadow »

ne samo oporaviti vec i revans zakazati..po mogucnosti u malo brojnijim ekipama, ovaj put u Zagrebu naravno
Last edited by shadow on 21/01/2008 22:56, edited 1 time in total.
Fiore

Post by Fiore »

shadow wrote:
ne samo oporaviti vec i revans zakazati..po mogucnosti u malo brojinijim ekipama, ovaj put u Zagrebu naravno
Od brojnije tuche nema nista.. :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

Come on Citluk :D

You'll never walk alone :oops:
Ergot

Post by Ergot »

Edin H. wrote:Come on Citluk :D

You'll never walk alone :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

sve su to Budale Bez Budućnosti
Panasonic

Post by Panasonic »

Grof wrote:
cico x wrote:volim vise nego ista na svijetu,eto vam zagreb i dinamo,jebali vam oni mater kretensku,vi ste bosanci i vazda cete to biti,dzaba vam furanje,jos vam "vasi" dodu u grad i slome vas,trebali su vam grad zapaliti,pa da im trazite kasnije bratsku pomoc!
čuj bosanci??? i to u po čitluka? :lol:

...
Da, to su Bosanci u po Citluka.
Post Reply