Ako ko zna nesto o ovim fakultetima neka kaze txnsk
Web stranice ovih fakulteta su katastrofa
ladyblue18 wrote:Nista u BiH![]()
![]()
Idi vani pa studiraj ako ces prijateljski savjet
ladyblue18 wrote:Pa kazem covjeku prijateljski...vani ce placat debelo naravno ako ima para ako nema nek ne mice nigdje. Al ce znat za sto placa.
A ne ko kod nas...placas bolonju koja je sve osim bolonje
Ako ces na menedzment dodji u Beograd na Fakultet Organizacionih nauka..dinoxxx wrote:Ljudi sta je bolje upisati pravni fakultet ili menadzment
Ako ko zna nesto o ovim fakultetima neka kaze txnsk![]()
![]()
Web stranice ovih fakulteta su katastrofa![]()
![]()
pa zato kazem nek ide vani gdje ako ima sansuUmjetnik a wrote:ladyblue18 wrote:Pa kazem covjeku prijateljski...vani ce placat debelo naravno ako ima para ako nema nek ne mice nigdje. Al ce znat za sto placa.
pa šta očekuješ od ovakve države i od profesora i ass takvih pojedinih
neke ass na našem faksu bi pobjesio
oni što nama preadavaju
ladyblue18 wrote:pa zato kazem nek ide vani gdje ako ima sansuUmjetnik a wrote:ladyblue18 wrote:Pa kazem covjeku prijateljski...vani ce placat debelo naravno ako ima para ako nema nek ne mice nigdje. Al ce znat za sto placa.
oni što nama preadavaju
Predajem?Umjetnik a wrote:ladyblue18 wrote:pa zato kazem nek ide vani gdje ako ima sansuUmjetnik a wrote:
oni što nama preadavaju
ma nek on ostane ovdje
lb18
tako se lahko predaješ
nevjerovatno
pa šta te muči
Ma isto je to, ja' zvrshio pravo u Bih ja' vani...ladyblue18 wrote:Nista u BiH![]()
![]()
Idi vani pa studiraj ako ces prijateljski savjet
zasto ljudi uvijek misle da je pravo bubanjebajadera82 wrote:ja kakvo je to pitanje..
ja bih se uvijek odlucila da studiram ono sto mi najvise lezi i sto me najvise interesuje. pravo i menadzment su skroz razlicite stvari. nije valjda da ti bubanje napamet zakona i matematika isto dobro idu?![]()
i naravno se upitaj sta te vise interesuje: opsirnije obrazovanje (onda studiraj pravo) ili pare (onda studiraj menadzment)
i ja bih potpisalaBumbar wrote:zasto ljudi uvijek misle da je pravo bubanjebajadera82 wrote:ja kakvo je to pitanje..
ja bih se uvijek odlucila da studiram ono sto mi najvise lezi i sto me najvise interesuje. pravo i menadzment su skroz razlicite stvari. nije valjda da ti bubanje napamet zakona i matematika isto dobro idu?![]()
i naravno se upitaj sta te vise interesuje: opsirnije obrazovanje (onda studiraj pravo) ili pare (onda studiraj menadzment)
...nije...
hahahahahaha. gdje to nadje?! nisam znala da se sad i za to mora studiratielixiaboy wrote:upisi Brodogradnju u Hamburgu
bajadera82 wrote:hahahahahaha. gdje to nadje?! nisam znala da se sad i za to mora studiratielixiaboy wrote:upisi Brodogradnju u Hamburgu