RUKAVICE
Moderator: anex
-
nausnica
#1 RUKAVICE
Gdje se u Sarajevu mogu kupiti dobre, tople a JEFTINE rukavice za skijanje???
Dankešen!
Dankešen!
- chuchumbamayumbe
#6 Re: RUKAVICE
Intersport u Mercatoru.nausnica wrote:Gdje se u Sarajevu mogu kupiti dobre, tople a JEFTINE rukavice za skijanje???
Dankešen!
Imas veliki izbor modela, a samim tim i cijena, od najjeftinijih do skupih...
-
nausnica
Kad smo već kod Mercatora i Intersporta, one skijaške/zimske jakne od 99KM, jesu li fakat dobre za skijanja i -15C? Griju li ili ne? Mozda su zato na snizenju jer ti se guza i tijelo zalede??? Je li iko kupio, i valjaju li ista?
Chu,
za koje jeftinije rukavice znas da dobro griju u Intersportu?
Chu,
- chuchumbamayumbe
Za rukavice ti ne bih znao reci posto ih rijetko kada nosim, mada one Etirel sa "tinsulate" postavom obecavaju, a cijene se krecu ok 20-tak km, pa na gore.nausnica wrote:Kad smo već kod Mercatora i Intersporta, one skijaške/zimske jakne od 99KM, jesu li fakat dobre za skijanja i -15C? Griju li ili ne? Mozda su zato na snizenju jer ti se guza i tijelo zalede??? Je li iko kupio, i valjaju li ista?
Chu,
Sto se tice jakni, ja sam u Intersportu kuio prije 2-3 godine Firefly jaknu, bila pravo jeftina, a nista hladnija od bilo koje North Face ili Columbija jakne koje sam do sada imao. Fazon nije toliko u jakni, koliko u broju slojeva garderobe koju obuces na sebe.
Znaci, sto vise slojeva (majica dugih rukava, duge gache...) bice bolji i korisniji protiv hladnoce od bilo koje mega jakne.
Moja ti je preporuka da odes do trznog centra TOM u east CAPAJEBY, imas nekoliko radnji koje prodaju garderobu sa mogucnoscu placanja na rate, uz licnu kartu. Njihova Columbija jakna (12-130 km) nije nista losija od one u Intersportu, a 3 puta je jeftinija. Da se razumijemo, ja lisno smatram da se u oba slucaja radi o fake modelima, ali nesu nista losije od originala! Vjeruj mi, provjereno!
-
nausnica
U Merkatoru u Intersportu sam uzela ove "tinsulate" što ih spomenu Chu, 16KM su, doimaju se da će rukicama biti toplo u njima.
Nadam se da će im biti toplo, posebice što nije bilo ženskih veličina, pa sam uzela najmanju mušku (size 9)! Valjda će tako biti više toplote. Malo je reći da mi ruke u njima izgledaju ko međeđe šape
Nadam se da će im biti toplo, posebice što nije bilo ženskih veličina, pa sam uzela najmanju mušku (size 9)! Valjda će tako biti više toplote. Malo je reći da mi ruke u njima izgledaju ko međeđe šape
- chuchumbamayumbe
Nausnice, ako ti bude hladno, uvijek postoji opcija "ispod jorgana"!nausnica wrote:U Merkatoru u Intersportu sam uzela ove "tinsulate" što ih spomenu Chu, 16KM su, doimaju se da će rukicama biti toplo u njima.
Tu nikada nije hladno!
-
baxus
pa nije radijator, jakna jenausnica wrote:Kad smo već kod Mercatora i Intersporta, one skijaške/zimske jakne od 99KM, jesu li fakat dobre za skijanja i -15C? Griju li ili ne? Mozda su zato na snizenju jer ti se guza i tijelo zalede??? Je li iko kupio, i valjaju li ista?
Chu,
sto se tice rukavica, imam ja jedne zenske, crvene, jack wolfskin. sminkerske prave, tople jesu, al bez grijanja
hos kupit?