Ja sam za... cisto da me policija ne pegla
Dekriminalizacija marihuane
- chinese_water
#1 Dekriminalizacija marihuane
Da li ste za dekriminalizaciju? Zasto jeste a zasto ne?

- chinese_water
pitt wrote:ja sam za prisilni rad za sve uzivaoce iste:D:D
tebe prvog upregnuti
Ja sam ti svakako na prisilnom radu... nije da radim zato sto mi se radi...nego sto moram
- chinese_water
pitt wrote:ma nista je to sada sta bi ti meni radio:D.....a jeftino bi bio placen....u zelenoj valuti
:D
kakve su bolan (ne bio vec zdrav i veseo
- stripiii
#7 Re: Dekriminalizacija marihuane
chinese_water wrote:Da li ste za dekriminalizaciju? Zasto jeste a zasto ne?
![]()
![]()
Ja sam za... cisto da me policija ne pegla![]()
- pitt
#8 Re: Dekriminalizacija marihuane
dopingovao sestripiii wrote:chinese_water wrote:Da li ste za dekriminalizaciju? Zasto jeste a zasto ne?
![]()
![]()
![]()
Samo sam se pitao kad ces...
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
hajde
zabranit cemo pusenje na javnim mjestima, a onda cemo sve droge dekriminalizirati
pa nek djeca sjede i usisavaju koku, to nikog ne truje i nikome ne dimi, a da ne spominjem kako ne smrdi odjeca 
a marica je tu sitna riba
samo morat cete vani pod gasnu lampu pusti, jer ona ipak dimi 
zabranit cemo pusenje na javnim mjestima, a onda cemo sve droge dekriminalizirati
a marica je tu sitna riba
-
Saraswati
#18 Re: Dekriminalizacija marihuane
chinese_water wrote:Da li ste za dekriminalizaciju? Zasto jeste a zasto ne?
![]()
![]()
A ja se pitam ko li je (ovaj put) postavio temu
-
encian
Researchers in Canada report that marijuana smoke contains significantly higher levels of several toxic compounds -- including ammonia and hydrogen cyanide -- than tobacco smoke and may therefore pose similar health risks.
according to: http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 110328.htm
from Dec. 18th.
pitam se otkud to da ako je marihuana zabranjena, svi ce da uzivaju kokain. ko to kaze da ce nasa djeca od dva zla izabrati manje? hoce li svi koji su pusili marihuanu, jednom kad je zabrane, preci na teze droge? ako da, to samo govori u prilog ovisnosti.
znaci, NE.
according to: http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 110328.htm
from Dec. 18th.
pitam se otkud to da ako je marihuana zabranjena, svi ce da uzivaju kokain. ko to kaze da ce nasa djeca od dva zla izabrati manje? hoce li svi koji su pusili marihuanu, jednom kad je zabrane, preci na teze droge? ako da, to samo govori u prilog ovisnosti.
znaci, NE.
- Dori
....samo nek ne sjede na betonuBea_Trix wrote:
zabranit cemo pusenje na javnim mjestima, a onda cemo sve droge dekriminaliziratipa nek djeca sjede i usisavaju koku, to nikog ne truje i nikome ne dimi, a da ne spominjem kako ne smrdi odjeca
![]()
@pitt: Potpis
- uvjek dobar gost
....... SVI VI KOJI STE ZABRINUTI JESTE LI ZNALI DA SE U SARAJEVU ŠUT HEROINA MOŽE KUPITI VEĆ ZA 10km........
- uvjek dobar gost
.... I ne samo to....cico x wrote:jel to imas dobru semu?uvjek dobar gost wrote:....... SVI VI KOJI STE ZABRINUTI JESTE LI ZNALI DA SE U SARAJEVU ŠUT HEROINA MOŽE KUPITI VEĆ ZA 10km........
ne ufati me huja.. kad krenu napadati na zeleniš... a nemaju pojma da isti među omladinom nije više In... sad su djeca na spidu, heroinu, belkanu , bobama i čemu sve ne... usljed toga u porastu je sitni kriminal, lopovluk, prostitucija... da ne spominjem sad bolesti kojekakve....
Ali neeee.... nama je problem dekriminalizacija puše..... sa ulaskom u EU... to nam ne gine... kao i istospolni brakovi i još neka čuda....
Nije bolest sve što boli.....
- chinese_water
Odjeca koja primi miris marihuane : MIRISEBea_Trix wrote:hajde![]()
zabranit cemo pusenje na javnim mjestima, a onda cemo sve droge dekriminaliziratipa nek djeca sjede i usisavaju koku, to nikog ne truje i nikome ne dimi, a da ne spominjem kako ne smrdi odjeca
a marica je tu sitna ribasamo morat cete vani pod gasnu lampu pusti, jer ona ipak dimi
Dekriminalizacija bi doprinjela da djeca ne puse smece (pusenje trave koja je bila prethodno namocena u urin i slicne stvari koje se MASOVNO rade).
Koku necemo... jer nije zelena...a baca u sevdah... hocu rec' nije prirodna
Dalje...
Evo jedan razlog za (crknite vi sto ste protiv, pitt pogotovo,jer tamo u daljini pusi joyu i pravi se da nije "narkoman"
Zakonskim razgranicavanjem posjedovanja i konzumacije lakih droga od teskih - sto i jeste dekriminalizacija - puno djelotvornije suzbijala bi se rasirena upotreba heroina i slicnih narkotika. Ovisnici i dileri tezih droga bili bi uocljiviji, kao i putevi njihove nabavke i trgovine, a policijski i sudski resursi bili bi puno rastereceniji u usporedbi sa sadasnjom zaposlenoscu oko sitne buranije.
Jos?
Marihuana je od pamtivijeka u skladu sa svim eko-trendovima. Da ne kazem bas da bi je trebalo odmah uvesti u ponudu "seoskog turizma", ona sasvim sigurno ne zagadjuje atmosferu.Naprotiv, kao i sve druge zelene biljke, indijska konoplja fotosintezom proizvodi kisik, i jako lijepo izgleda:
Nuto Hin sto su plahe

Od ovoga slobodno mozete napraviti caj:

Ne vjerujte raji koja definitivno "zna" da se sa dzointa prelazi ziher na spricu, jer takvi uglavnom - da nisu pelcovani pod prijetnjom iskljucenja iz skole - ne bi ni znali razlikovati spricu od onoga drugoga, sto bi mogao biti dzoint.
I svi vi sto ste protiv nemate zapravo ni pojma protiv cega ste?
Dok se vi protivite dekriminalizaciji wutre...heroinsko trziste u BiH cvjeta, a efikasna nam policija iz dana u dan sve vise i vise hapsi konzumente i dilere marihuane...no u proporcionalnom odnosu sa tim, broj uhapsenih koji dilaju i konzumiraju heroin opada!
(Sram da vas bude