Emir Cocalić objavio rat forumašima: Oni nikoga ne vole!
-
internet
#1 Emir Cocalić objavio rat forumašima: Oni nikoga ne vole!
Upravo uhvatih kod Mime Sahnpasica na OBN-u gostovanje voditelja RSG radija Emira Cocalića. I nakon što ga je Mimo pitao nešto o forumašima (taj dio nisam uhvatio, ako neko jeste neka doda), ovaj se počeo pravdati kako forumaši nikoga ne vole. "Forumaši nikoga ne vole. Nađite mi osobu na bilo kojem forumu koju oni vole", rekao je naš vrli radijski voditelj koji je za sebe imao samo riječi hvale. "Ja sam najskuplji, najcjenjeniji, najprofitabilniji i najtraženiji voditelj na trzistu trenutno... Ja radim za 7 kompanija od top 10,... ja ovo, ja ono...", dodao je Cocalić.
Hajmo sada iznijeti sve činjenice zašto ne volimo Cocalića i predložiti ljude koje forumaši vole. Ja predlažem, za početak, Danisa Tanovića... A Cocalića ne volim zbog ovog "Ja naj, ja i samo ja..."
Hajmo sada iznijeti sve činjenice zašto ne volimo Cocalića i predložiti ljude koje forumaši vole. Ja predlažem, za početak, Danisa Tanovića... A Cocalića ne volim zbog ovog "Ja naj, ja i samo ja..."
- lolita_xx
#2 Re: Emir Cocalić objavio rat forumašima: Oni nikoga ne vole!
ma nije bas tako bilo.. evo ja sam slusala, i kaze kako nama ustvari niko ne valja (nije mislio na forumashe, nego opcenito)... i upravu je..internet wrote:Upravo uhvatih kod Mime Sahnpasica na OBN-u gostovanje voditelja RSG radija Emira Cocalića. I nakon što ga je Mimo pitao nešto o forumašima (taj dio nisam uhvatio, ako neko jeste neka doda), ovaj se počeo pravdati kako forumaši nikoga ne vole. "Forumaši nikoga ne vole. Nađite mi osobu na bilo kojem forumu koju oni vole", rekao je naš vrli radijski voditelj koji je za sebe imao samo riječi hvale. "Ja sam najskuplji, najcjenjeniji, najprofitabilniji i najtraženiji voditelj na trzistu trenutno... Ja radim za 7 kompanija od top 10,... ja ovo, ja ono...", dodao je Cocalić.
pa je rekao hajde da nadjemo 10 stvari u bih koje valjaju pa da ih podrzimo, a ne da na forumu pricamo ne valja nam ovaj, ne valja niko..
i upravu je..
-
basta sljezove boje
ko je uopce taj Emir Cocalic?
koji nick ima?
koji nick ima?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Meni se Emir cini kao sasvim ok osoba i jako dobro obavlja posao bar sto se mene tice
A sto se tice toga da nikoga ne volimo svaka mu je na mjestu i to ne samo forumasi vec opcenito ljudi
A sto se tice toga da nikoga ne volimo svaka mu je na mjestu i to ne samo forumasi vec opcenito ljudi
- GandalfSivi
Volimo Zeljku...
- River_isle
Ma Cocalic je toliko bezveze da ne znam sta bih mogla dodati u prilog njegovog bezvezluka... eto recimo njegovo pominjenje izjednacavam s pominjanjem nase Paris Hilton
a koga volim... sve koji su ostali vjerni svojim stavovima; ne volim ljude koji jedno kazu drugo rade da mi je brat rodjeni!
a koga volim... sve koji su ostali vjerni svojim stavovima; ne volim ljude koji jedno kazu drugo rade da mi je brat rodjeni!
- van Basten
Cocalić je nafurana truba od voditelja. Jedan od onih iz najopasnije kategorije koji nemaju pojma, ali nažalost misle da rasturaju.
Davno sam po forumima i KK i RK Bosne apelovao i molio da ga uklone za spikerske pozicije na njihovim utakmicama, ali izgleda da ima pojake veze.
Meni lično vrlo iritantan
Davno sam po forumima i KK i RK Bosne apelovao i molio da ga uklone za spikerske pozicije na njihovim utakmicama, ali izgleda da ima pojake veze.
Meni lično vrlo iritantan
-
nausnica
A sto je tako??? Ali fakat, ozbiljno pitam, sta mislite zbog cega je tako? To pokusavam odgonetnuti decenijama bez uspjeha....ladyblue18 wrote: A sto se tice toga da nikoga ne volimo svaka mu je na mjestu i to ne samo forumasi vec opcenito ljudi
To da nikoga ne volimo i da spustamo nekoga cim se uzdigne je specificno samo za Sarajevski Kanton.
Last edited by nausnica on 15/12/2007 18:46, edited 1 time in total.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
E fakat, kod mene u autu non-stop 97,5 MHz RSG nikad cuo za tog Cocalica.komi wrote:ko je taj Coco???
- lolita_xx
zasto???nausnica wrote:A sto je tako??? Ali fakat, ozbiljno pitam, sta mislite zbog cega je tako? To pokusavam odgonetnuti decenijama bez uspjeha....ladyblue18 wrote: A sto se tice toga da nikoga ne volimo svaka mu je na mjestu i to ne samo forumasi vec opcenito ljudi
To da nikoga ne volimo i da spustamo nekoga cim se uzdigne je specificno samo za Sarajevski Kanton.
zato sto ne podnosimo neciji uspjeh, a svakom neuspjehu se radujemo...
zato sto pojedinci imaju dosadan i monoton zivot, od kojeg nista nisu uradili, sekunde, minute i dani im idu u nepovrat ispijajuci kafe.. a iz svega toga se stvara ljubomora i zavist prema onima koji su postigli vise..
nazalost ali tako je...
- Topla voda
on i ona lejla ko da su pobjegli s derneka '82
a volimo one sto ne pametuju ,a rade svoj posao kako treba.
zeljko ,danis,husref
a volimo one sto ne pametuju ,a rade svoj posao kako treba.
zeljko ,danis,husref
-
basta sljezove boje
a nije internet?lolita_xx wrote:-JUBA-basta sljezove boje wrote:ko je uopce taj Emir Cocalic?![]()
![]()
koji nick ima?
meni se cini da je ova tema otvorena kako bi se mase upoznale sa likom i djelom doticnog Cocalica
- mema mo
nemam pojma ko je taj cocalic
ali je u pravu kad kaze da se ljudi ne vole i da su zavidni
evo i na ovom forumu cim neko nesto kaze sto je malo skakljivo, pa makar to bilo i poucno, odmah ga svi poklope i nagovore svasta
ja zato necu puno da komentarisem jer znam sta me ceka