Pitam se ko je ona?
Ko je ona?
Moderator: anex
svojoj mami...jer joj nije bilo lakoobuca wrote:divim se svakoj koja ima porodicu i koja radi, koja je uvijek tu za svoje najdraze kada imaju neki problem, koja slusa i savjetuje, koja pomaze i tjesi kad se razbije koljeno, koja uvijek ima lijepu i utjesnu rjec za svakog, onoj koja je nesebicna u davanju ljubavi............
onoj koja najmanje misli na sebe a najvise na druge
Predpostavljam da ovakav uticaj moze imati uglavnom majka. Moja je meni definitivno sada inspiracija jer je uvije bjezala od stereotipova, radila je prije poslove na kojima su se zene tesko probijale i veliki je humanista, (mada joj ovo nisam nikada rekao).anais_nin wrote:ta zena koja vas je inspirisala, naucila, koja je promjenila tok vaseg zivota, zbog koje je nesto u vama bolje, jace.....
Ko je ona?
hehe, sjecam se kad se tema ulomilaanais_nin wrote:Nedostaje mi ova tema![]()
Pitam se ko je ona?Ta zena koja je u vama probudila divljenje...Ta zena koja vam je zaustavila pogled, potakla misao, dotakla osjecaj....Ta zena koja je mozda necija majka, sestra, prijateljica, kolegica....koja je mozda obicna, ili slavna....Ta zena poput koje biste voljeli biti...ta zena koja vas je inspirisala, naucila, koja je promjenila tok vaseg zivota, zbog koje je nesto u vama bolje, jace.....
Ko je ona?
WAR AGAINST WOMEN - The civil war in Congo is an ethnic conflict, but gender has become a crucial factor, too, as women are bearing the brunt of one of the horrible weapons used in the war: rape. CNN's Anderson Cooper reports. Michael Gavshon and Drew Magratten are the producers.