Maratonci trce pocasni krug - SDU (Stranka Drpni & Uzmi)

Post Reply
Bosnian_spring

#1 Maratonci trce pocasni krug - SDU (Stranka Drpni & Uzmi)

Post by Bosnian_spring »

Evo upravo gledam ove nove dogadjaje u poslijednjoj boljesevickoj stranci na balkanu - SDU (Stranka Drpni & Uzmi).

Onaj narodni deputat Lazovic (i raja mu) sprzishe oko desetak tisucinki maruna na zajebancije kod "Lovca" za mjesec-dva dana, a Sejfo, Miki-Maus, veli da on mere sprzit jos i duplo ko oni. Cuj, pa drugovi komunjare imaju malo velike stomake koje valjaju popuniti prigodnim cascsenjem.

Bravo momci, pa vi ste zeznuli i Bakira i Bicakcica, a za vas je Covic mala maca. Pa decki vi bi ste sh'ebali miljun maruna na vase boljesevicko-komunjarske zajebancije i komitete da se domognete kakve vlasti.

Ono mi je najbolje na "legitminom" kongresu SDU - maljoljetnici glasaju da Sejfi najbiju glasove......

http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&id=14548

Eto ti nase (krimino)kracije. Od ovakve opozcije, gluho bilo, umalo da se ne pozelim pozicije.

Drago mi je da je makar Nijo Dure- Flasovic (prd. dr. nekih nauka) i njih malo zavrnuo po dzepu. Pa nije Nijo bilo tko....to ti je ucen insan, Marksa zna citirati bolje od Sejfe Tokara.

Zivjelo Bratstvo i Jedinistvo SDU! Za Sejfu! Za Narod! I Za drmni ga & uzmi ga hamzi hop!
jasko_ba

Post by jasko_ba »

Ko je ovdje lud?! :-)

Ne predaje se Stokic nimalo...ppk jedan
Bosnian_spring

Post by Bosnian_spring »

Ne znam, ali moguce da ima i zbunjenih ovdje....

Jarane, vele da imaju dva predsjednika....tri komiteta, stotine delegata, love do krova.....He'bo te pa oni su jaci nego sve tri pozicione partije :)

A poznato mjesto dje' vole da meze je "Lovac".

Momak ba'.....de' Sejfi posluzi malo meze.......i nemoj'ba Lazovicu da ne napunis trbu....uh' rodio ih Nijo Durakovic, sve to valja dobro zaliti u nekoj kahvani.

SDU je jedina alternativa! Naprijed nase komunjare! Nije moguce da je komunjarizam propao!
Prpa.ba

#4 Re: Maratonci trce pocasni krug - SDU (Stranka Drpni & U

Post by Prpa.ba »

Bosnian_spring wrote: Bravo momci, pa vi ste zeznuli i Bakira i Bicakcica, a za vas je Covic mala maca. Pa decki vi bi ste sh'ebali miljun maruna na vase boljesevicko-komunjarske zajebancije i komitete da se domognete kakve vlasti.

Neki su fakat optereceni komunizmom i komunistima. Ono, valjda se ne moze pera odbiti srbima i hrvatima, pa hajmo udariti po domacim izdajnicima. A istaknute balij.. pardon, bosnjacke politicare uporedjivati sa ovom "ekipom" je smijesno. Jeste da su SDU ustvari nezadovoljni foteljasi, ali po tebi ispade da su turbobal... opet ja, pardon, turbobosnjaci: bakir izetbeg, bicakcic, i vesela bratija iz SDA i ZAgraBiH, koji su pohapali toliko da im narednih 20 generacija moze zivjeti ko bubreg u loju, ustvari male mace u odnosu na zle crvene koji, eto, redovno kradu novac iz drzavnih kompanija, poreznog sistema, itd. itd. :-)
stranacc

Post by stranacc »

Mene samo zanima gdje oni nakupe dva puta po 400 delegata , kada na izborima dobiju svega 200 glasova :D
Maystor

Post by Maystor »

Taj Tokic je toliki idiot da se to ne moze opisat. Sto se tice SDU-a, nisu ni do sada bili nikakva partija, a u buducnosti tesko da ce preci izborni prag i u jednoj opstini.
Post Reply