Procitajte jos...
Učiteljici 15 dana zatvora zbog 'mede Muhameda'
Učiteljici bičevanje zbog medvjedića Muhameda

Ne vidim nikakvu vezu sa grbom BiH u mojoj ruci (tvojim prvim postavljenimArogantni wrote:Sorry, grbom BIH sam mislioFair Life wrote:Sa "grobom" BiH u ruci ?? Ne kontam ni ja tebe ?Arogantni wrote:Ne kontam te...jesi ti onaj sto je uslikao svoj lancic sa grbom BIH u ruci?
Kako nema veze? Znas kako ti je to, kad neko nesto uradi od "nasih" pogresno onda oni "njihovi" to napuhuju to neba. A kad se prica od katolickim pedofilskim svestenicima, onda se to pokusava da zataska do maximuma. Kontas? Oni su OK, "mi" nismo...Fair Life wrote:Ne vidim nikakvu vezu sa grbom BiH u mojoj ruci (tvojim prvim postavljenimArogantni wrote:Sorry, grbom BIH sam mislioFair Life wrote: Sa "grobom" BiH u ruci ?? Ne kontam ni ja tebe ?
pitanjem meni) i ovim dogadjanjima u Sudanu povodom hapsenja engleske uciteljice ??
Ti bosanski grb s ljiljanima po svemu sudeci vezujes uz jednu odArogantni wrote:Kako nema veze? Znas kako ti je to, kad neko nesto
uradi od "nasih" pogresno onda oni "njihovi" to napuhuju to neba. A kad se
prica od katolickim pedofilskom svestenicima, onda se to pokusava da
zataska do maximuma. Kontas? Oni su OK, "mi" nismo...
A vidim i ti nasjedas toj masini za propagandu
Ja mislio neki chet-nick nam to servira na sarajevo-x

Iskreno ne znam bas puno Bosanskih Srba i Bosanskih Hrvata da su ponosni na BIH grb sa ljiljanima. U stvari ne znam ni jednog licno...Fair Life wrote: Ti bosanski grb s ljiljanima po svemu sudeci vezujes uz jednu od
religija/vjera na nasem prostoru. Otkud ti to???
Ovo ne kontam pitanje...Htjeo sam samo da ti kazem da u njihovim medijima se toliko prica o ovom glupom medi, toj uciteljici i tim glupim Sudancima, kao ono....ma svi su oni isti, oni i u Sudanu i oni u SarajevuFair Life wrote:I otkud ti to "mi nismo" u vezi sa ovom pricom iz Sudana?
Ne umisljaj bez potrebe.Arogantni wrote:...Ovo ne kontam pitanje...Htjeo sam samo da ti kazem da u njihovimFair Life wrote:I otkud ti to "mi nismo" u vezi sa ovom pricom iz Sudana?
medijima se toliko prica o ovom glupom medi, toj uciteljici i tim glupim
Sudancima, kao ono....ma svi su oni isti, oni i u Sudanu i oni u Sarajevu
To ja zovem "masina za propagandu."
Do tebe je.Arogantni wrote: Iskreno ne znam bas puno Bosanskih Srba i Bosanskih Hrvata da su ponosni na BIH grb sa ljiljanima. U stvari ne znam ni jednog licno...
Pa naravno - "mašina za propagandu", "chet-nick", "kad su naši onda se napuhuje, a njihovo se zataškava do maksimuma". Čujem takve stvari često.Arogantni wrote:Kako nema veze? Znas kako ti je to, kad neko nesto uradi od "nasih" pogresno onda oni "njihovi" to napuhuju to neba. A kad se prica od katolickim pedofilskim svestenicima, onda se to pokusava da zataska do maximuma. Kontas? Oni su OK, "mi" nismo...
A vidim i ti nasjedas toj masini za propagandu
Ja mislio neki chet-nick nam to servira na sarajevo-x
E, moj Fair.......Fair Life wrote:Pitam se da li protestanti na gornjim slikama u Sudanu i ova protestantica u
Londonu na poslednjoj slici vjeruju u istog boga ako su toliko ocigledne
razlike u tumacenju istog "slucaja sa plisanim medom" ??
Fair Life wrote:http://www.thestar.com/article/281663
A protester holding placards and a teddy bear sits outside the
Sudanese Embassy in London on Dec. 1, 2007, to protest the
15-day prison term given to British school teacher Gillian Gibbons.
Svaka ti dala Ahmmede !!Ahmmed wrote:...
A zapravo, ja stvar posmatram sasvim drugačije....Dječija odluka da se ime
Muhammed da jednoj slatkoj igračkici, koja se djeci, više nego očito sviđa,
govori sasvim drugačije stvari... Ali, ko mene u Sudanu pita
Neka se zove Isus! Koji BS!!Fair Life wrote:Svaka ti dala Ahmmede !!Ahmmed wrote:...
A zapravo, ja stvar posmatram sasvim drugačije....Dječija odluka da se ime
Muhammed da jednoj slatkoj igračkici, koja se djeci, više nego očito sviđa,
govori sasvim drugačije stvari... Ali, ko mene u Sudanu pita
to da su skrseni prioriteti, to si u pravu, i nije prvi put da to kazes.Ahmmed wrote:E, moj Fair.......Fair Life wrote:Pitam se da li protestanti na gornjim slikama u Sudanu i ova protestantica u
Londonu na poslednjoj slici vjeruju u istog boga ako su toliko ocigledne
razlike u tumacenju istog "slucaja sa plisanim medom" ??
Gledam ovih dana, slike protesta u Kartumu....I po ko zna koji put,opet ću napisati da su prioriteti u islamskome svijetu totalno skršeni....
Evo, sve i da uzmemo da je neprikladno nazvati plišanog medu imenom Muhammed, zar se stvar nije mogla rješavati na sasvim drugačiji način?
A zapravo, ja stvar posmatram sasvim drugačije....Dječija odluka da se ime Muhammed da jednoj slatkoj igračkici, koja se djeci, više nego očito sviđa, govori sasvim drugačije stvari....Ali, ko mene u Sudanu pita