Sto je danas mala Nada
Okitila tako stan
Republika nasa mlada
Slavi novi rodjendan
Dodje baka pa je pita
Od kud ti to Nado znas
Pioniri mi smo Tita,
A Tito je bako nas
hrizantema wrote:Jutros se prijatno iznenadih kad cuh pjesmu Od Vardara... na DMSAT...
Mozda ce mnogi reci da sam debil al DMSAT , po meni, jedna od najboljih sat televiizija, tolikojednostavna , ne smara, a spotovi se vrte bez ikakvog reda sto je odlicno, jer npr iza ove pjesme Od Vardara, bio Danijel sa Dzuli, pa Saban, pa onda Ruz(ko se jos sjeca ove grupe) itd itd...Odlicno i vrlo interesantno i dobro smisljeno!
I naravno, sretan Dan republike!
more l' ko ovog banovati, vrijedja nam inteligenciju...hrizantema wrote:Jutros se prijatno iznenadih kad cuh pjesmu Od Vardara... na DMSAT...
Mozda ce mnogi reci da sam debil al DMSAT , po meni, jedna od najboljih sat televiizija, tolikojednostavna , ne smara, a spotovi se vrte bez ikakvog reda sto je odlicno, jer npr iza ove pjesme Od Vardara, bio Danijel sa Dzuli, pa Saban, pa onda Ruz(ko se jos sjeca ove grupe) itd itd...Odlicno i vrlo interesantno i dobro smisljeno!
Nisi debil. I ja sam posljednjih mjeseci iz istog razloga navuèen na spomenuti kanal...hrizantema wrote:Jutros se prijatno iznenadih kad cuh pjesmu Od Vardara... na DMSAT...
Nikom nije ljepšePrpa.ba wrote:Big Daddy wrote:Bilo ne ponovilo se. :onajštopovraća:![]()
Sad nam je lijepo pa ne moramo povracatiPardon, nemamo sta povratiti. A ni u sta.