Pogled s autobuske stanice
[/QUOTE]Moderator: Chloe

[/QUOTE]

skolica wrote:Da nisi rekao da je u pitanju Sanski Most , ja ga po ovim slikama ne bi ni prepoznala![]()
![]()
Drago mi je sto se gradi ali je tuzno sto ga poslije toliko godina provedenih u njemu, jedva prepoznajem![]()
Osim Sane, please napravi jos koju sliku rijeke.
Ma normalno da je bolje ako nema lblata i lokvi. Ali ako moram birati između asfalta i ljudi prvo ću odabrati ljude.zagazaga wrote:bahonnen wrote:Meni je svaka ona lokva bila draga, pogotovu ako sam morao upasti u nju ako sretnem nekog poznatog.
Sad nema lokvi, ali nema ni ljudi.
Mora se čestitati načelniku.. Grad od 70-tak hiljada je pretvorio u selo od 20-tak hiljada ljudi.
To nisu uspjeli ni 92. Na žalost nezadovoljni su oni koji odlaze (inače nebi bili nezadovoljni) pa time i manja mogućnost da će izaći na glasanje.
Koliko se pričalo o kinu, da bi ga opština potpuno isfinansirala i dala u ruke privatniku, koji je uz to podoban jer drži glavni medij u svojim rukama, a prijeko potreban za načelnikovu omiljenu disciplinu "slikanje"
Doduše tu treba biti i radio Sana, koja se takođe povija kako vjetar puše (iz opštine), ali je zvanično javna institucija.
Ko je i kad zadnji put gledao tamo neki film?
Dakle, još četiri godine krađe. Na žalost. Kako se čini biće nas još manje da dočekamo kraj tog mandata. A onda se komotno može grad pripojiti općini Bihać, kao najudaljenija mjesna zajednica, sa oko 5-6000 ljudi.sve si u pravu osim blata i lokvi
Mhhh, sto se ova dijaspora raskokodakala!bahonnen wrote:Ma normalno da je bolje ako nema lblata i lokvi. Ali ako moram birati između asfalta i ljudi prvo ću odabrati ljude.zagazaga wrote:bahonnen wrote:Meni je svaka ona lokva bila draga, pogotovu ako sam morao upasti u nju ako sretnem nekog poznatog.
Sad nema lokvi, ali nema ni ljudi.
Mora se čestitati načelniku.. Grad od 70-tak hiljada je pretvorio u selo od 20-tak hiljada ljudi.
To nisu uspjeli ni 92. Na žalost nezadovoljni su oni koji odlaze (inače nebi bili nezadovoljni) pa time i manja mogućnost da će izaći na glasanje.
Koliko se pričalo o kinu, da bi ga opština potpuno isfinansirala i dala u ruke privatniku, koji je uz to podoban jer drži glavni medij u svojim rukama, a prijeko potreban za načelnikovu omiljenu disciplinu "slikanje"
Doduše tu treba biti i radio Sana, koja se takođe povija kako vjetar puše (iz opštine), ali je zvanično javna institucija.
Ko je i kad zadnji put gledao tamo neki film?
Dakle, još četiri godine krađe. Na žalost. Kako se čini biće nas još manje da dočekamo kraj tog mandata. A onda se komotno može grad pripojiti općini Bihać, kao najudaljenija mjesna zajednica, sa oko 5-6000 ljudi.sve si u pravu osim blata i lokvi
Ali nije bezveze ovdje ovakav redosljed:
"u se, na se i poda se"
"Poda se" je zadnje, a iako bi se moglo shvatiti u drugačijem kontekstu, to je i taj asfalt ili beton ili čuvene kockice. A jbg., ljudi odoše uza onim prvim "u se", odnosno "Trbuhom za kruhom"!
zagazaga wrote:ko je dijaspora![]()
![]()
![]()
![]()
bahonnen wrote:Da... Ko je dijaspora?![]()
To nešto na moj račun?