Igru Stalker sam kupio ,i to original disk,za 22 eura u Nato bazi Butmir,jer kod nas original igara nema,a meni je trebalo kako ne bih ganjao cd -key za internet igranje.Igra me je ,I PORED BROJNIH BUG-ova,fascinirala,te sam uspio završiti tri tzv"ending"-a uključujući i "true ending".Nelinearnost,grafika,i neka specifična atmosfera koju su Ukrajinci iz development- teama stvorili,donosi zaista uživanje u igri.IMA LI NEKO OD VAS DA IGRA ONLINE OVU IGRU,I NA KOJEM SERVERU S KOJIM NICKOM?.Bilo bi mi drago da prokomentarišete ovu igru,te da zajedno igramo preko Mreže...Vaš Dr.Gog.p.s.Preporučujem vam obavezno 1.004 patch radi crash-eva i obavezno radi multiplayera.
ŠTA MISLITE O IGRI"STALKER-Shadow of Chernobyl"?
Moderator: Benq
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#1 ŠTA MISLITE O IGRI"STALKER-Shadow of Chernobyl"?
Igru Stalker sam kupio ,i to original disk,za 22 eura u Nato bazi Butmir,jer kod nas original igara nema,a meni je trebalo kako ne bih ganjao cd -key za internet igranje.Igra me je ,I PORED BROJNIH BUG-ova,fascinirala,te sam uspio završiti tri tzv"ending"-a uključujući i "true ending".Nelinearnost,grafika,i neka specifična atmosfera koju su Ukrajinci iz development- teama stvorili,donosi zaista uživanje u igri.IMA LI NEKO OD VAS DA IGRA ONLINE OVU IGRU,I NA KOJEM SERVERU S KOJIM NICKOM?.Bilo bi mi drago da prokomentarišete ovu igru,te da zajedno igramo preko Mreže...Vaš Dr.Gog.p.s.Preporučujem vam obavezno 1.004 patch radi crash-eva i obavezno radi multiplayera.
-
Kukuruz_Barbe-q
u butmiru ima kupit ordjinala :O omg kako se provaljuje tamo ?
- dr.gog
#3 ah
kupiću ti ja brate,čim dođe ponovo,poslaću ti na privat poruku...ima još nekih igara,neke su stare,neke novije---do 38 dolara,npr,komplet call of Duty je 38 dolara,možeš na sve servere ući jer su tamo sve igre za Američko tržište
,sa piratima je naravno ulaz sužen na manji broj
- dr.gog
Ne da ću nabavit COD4 original,već ću ga kao pravi fan,nabavit svakom ko mi zatraži,ako mi bude moguće u datom momentu---znači ne brini.Staviću post na forum čim stigne,jest da je skupo,ali te igre izlaze jednom u par godina pa ne treba bit stipsa.
- dr.gog
Ne da ću nabavit COD4 original,već ću ga kao pravi fan,nabavit svakom ko mi zatraži,ako mi bude moguće u datom momentu---znači ne brini.Staviću post na forum čim stigne,jest da je skupo,ali te igre izlaze jednom u par godina pa ne treba bit stipsa.
- chuchumbamayumbe
a zasto mechesh boldirani text, svijuti?
-
bad.boy_sa
[quote="chuchumbamayumbe"]a zasto mechesh boldirani text, svijuti?[/quote]
jes vala udara u oci i to pravo
jes vala udara u oci i to pravo
- dr.gog
bad.boy_sa wrote:jes vala udara u oci i to pravochuchumbamayumbe wrote:a zasto mechesh boldirani text, svijuti?
- chuchumbamayumbe
ma kakvi ba, ja se davno prest'o igrati igrica...dr.gog wrote:bad.boy_sa wrote:jes vala udara u oci i to pravochuchumbamayumbe wrote:a zasto mechesh boldirani text, svijuti?
ah,izvinite "oči moje osjetljive",neću više...nego ima li koja pametna o igri možda
Imam pametnija posla, sada guzim redovno...
- chuchumbamayumbe
nausnice gaga,nausnica wrote:Zato on i boldira Chu. Da bolje vidiš.
kako neko spomene sex ti se odmah pojavis!?
Je li to pretrazujes teme u potrazi za uzbudjenjima ili mi se samo ucinulo?
-
Afteda
#13 Реальный заработок
Практический курс, как автоматизировать продажи в инфо-бизнесе. С каждой продажи ты получаешь 70%. Чтобы заработать 40.000 руб надо сделать всего 20 продаж! Есть готовые письма для рекламы и банера. Забираем пока тема работает.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#14 Re: ŠTA MISLITE O IGRI"STALKER-Shadow of Chernobyl"?
ozivi bot temu iz 2007. 
-
Mustang1
#15 Re: ŠTA MISLITE O IGRI"STALKER-Shadow of Chernobyl"?
Sto je najgore nije najstarija ozivljena
.. Znali su ljudi ozivljavati temu staru preko 10 godina 
- elfa
#16 Re: ŠTA MISLITE O IGRI"STALKER-Shadow of Chernobyl"?
jedina prava istina