auto agent ilidza

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
profa30

#1 auto agent ilidza

Post by profa30 »

Planiram auto kupiti kod "auto agent" kuce na ilidzi. posto nisam iz sarajeva zanima me da li neko ima iskustva sa tom firmom.
ins

Post by ins »

OK su...
funaki

Post by funaki »

ins wrote:OK su...
+ 1
starii

Post by starii »

ako planiras da kupis skodu kod njih,vidi prvo http://www.brijest.ba iz gracanice..ja sam kod njih kupio fabiju prije 6 mjeseci i bila je gotovo 1000km jeftinija u odnosu na asu a s ljudima se da dogovoriti..
sretno
za autoagent ti ne bi puno mogao reci..
Maystor

#5 Re: auto agent ilidza

Post by Maystor »

profa30 wrote:Planiram auto kupiti kod "auto agent" kuce na ilidzi. posto nisam iz sarajeva zanima me da li neko ima iskustva sa tom firmom.
Ja sam kupio octaviu kod njih prije dvije godine (novo auto), a poslije toga sve servise isto obavljao kod njih. U principu firma je OK. Posto mi je isporuka auta kasnila, dali su mi fabiju da vozim dok auto ne dodje. Kod servisa sam nekad imao posebne zahtjeve (tipa, hocu ulje 0W... umjesto tog koje vi koristite) i nije bilo problema.
Doduse, ima malo primitivizma (u salonu koji vrijedi par miliona nerijetko mozes cuti radnika koji tamo negdje sa strane upotrebljava pjesnicku konstrukciju "jebaji ga"), ali pretpostavljam da ti to ne smeta.
Post Reply