Eno, ako nema već 2 godine najmanje, stoji onako, nisam baš primjetio da se mnogo na njoj radi...
PS Juče sam uočio zastavu Herceg-Bosne na njoj.
koja je to zastavaelSaik wrote:Da li iko zna da li se planira završiti ona crkva na Alipašinom?![]()
Eno, ako nema već 2 godine najmanje, stoji onako, nisam baš primjetio da se mnogo na njoj radi...
nexo wrote:Da smo kakvi bosanski Muslimani, donirali bi da se crkva zavrsi!
naravnopinkzelena wrote:nexo wrote:Da smo kakvi bosanski Muslimani, donirali bi da se crkva zavrsi!
Nije da imam išta protiv tvog prijedloga..al što Muslimani?Pa ne žive samo Muslimani u Sarajevu!?I nebitno što je u Sarajevu..što Bosanski Hrvati malo ne poguraju?Bosanski Srbi..? I koliko sam ja mogla primjetiti..crkva nije u istom stanju,u kakvom je bila prije godinu,znači ipak se radi na njoj..a to što ide sporo..jbg..do njih je..
I kod Muslimana bi sporo išlo,da Arapi ne doniraju..
Radovi se izvode veoma sporo (ali se izvode konstantno) zbog obima donacija kojima se crkva izgradjuje, a to su prvenstveno prilozi vjernika. E sada, zasto to ne pogura nadbiskupija, Vatikan, ko ce mu ga znati...pinkzelena wrote:nexo wrote:Da smo kakvi bosanski Muslimani, donirali bi da se crkva zavrsi!
Nije da imam išta protiv tvog prijedloga..al što Muslimani?Pa ne žive samo Muslimani u Sarajevu!?I nebitno što je u Sarajevu..što Bosanski Hrvati malo ne poguraju?Bosanski Srbi..? I koliko sam ja mogla primjetiti..crkva nije u istom stanju,u kakvom je bila prije godinu,znači ipak se radi na njoj..a to što ide sporo..jbg..do njih je..
I kod Muslimana bi sporo išlo,da Arapi ne doniraju..
Zastava zastava...Umjetnik a wrote:koja je to zastavaelSaik wrote:Da li iko zna da li se planira završiti ona crkva na Alipašinom?![]()
Mene samo interesuje ČIJA je crkvakomi wrote:sve je to tako komplikovano i zakukuljeno da se ne može objasniti jednim postom
Evandjelisticka crkvaStupskaBitanga wrote:Mene samo interesuje ČIJA je crkvakomi wrote:sve je to tako komplikovano i zakukuljeno da se ne može objasniti jednim postom
Crkva jest ima krst na sebi
ako smijem pitati a da ne ispadnem glup oni ne pripadjaju katolicima?citroen wrote:Evandjelisticka crkvaStupskaBitanga wrote:Mene samo interesuje ČIJA je crkvakomi wrote:sve je to tako komplikovano i zakukuljeno da se ne može objasniti jednim postom
ako smijem pitati a da ne ispadnem glup oni ne pripadjaju katolicima?citroen wrote:Evandjelisticka crkvaStupskaBitanga wrote:Mene samo interesuje ČIJA je crkvakomi wrote:sve je to tako komplikovano i zakukuljeno da se ne može objasniti jednim postom
jes katolička al je franjevačka župa za razliku od crkve na alipašinuStupskaBitanga wrote:Mene samo interesuje ČIJA je crkvakomi wrote:sve je to tako komplikovano i zakukuljeno da se ne može objasniti jednim postom
StupskaBitanga wrote:citroen
Hvala puno
E ovo je odraz multikulturalnosti Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Interesuje me imamo li u Sarajevo Baptističku crkvu?
Ako sam se dobro izrazio