velika slika: http://img512.imageshack.us/img512/2687/slika1tn4.jpg

velika slika: http://img512.imageshack.us/img512/6484/slika2yx8.jpg

jedva cekamEshek wrote:jooooj, hoce li se Jope natakariti ona luda Džena Delic...![]()

dobra idejajugoistocnjak wrote:Ja postene face, majko mila. Treba joj odmah odrezati 5-6 godina na facu.
Mom jednom jaranu je vratila 70,000 KM kad je uspio nekako poslije 4 mjeseca prevariti da se ponovo nadju, kao zbog kupovine jos jednog stana, a ni prvi nije bila realizoval. On je izvukao osigurac iz bombe, nju drzao za ruku i od nje trazio da nazove porodicu da joj donesu pare. Pare su vrlo brzo donesene. Ne savjetujem nikoga da slicno radi naravno, ali u ovom slucaju je upalilo. Zamisli, uzmu ti citavu ustedjevinu, sve ono sto si se zaduzio kod drugih i plus stana nigdje!
Postavlja se pitanje da li je legalno koristiti bombe u cilju povrata otudjenih sredstavajugoistocnjak wrote:Ja postene face, majko mila. Treba joj odmah odrezati 5-6 godina na facu.
Mom jednom jaranu je vratila 70,000 KM kad je uspio nekako poslije 4 mjeseca prevariti da se ponovo nadju, kao zbog kupovine jos jednog stana, a ni prvi nije bila realizoval. On je izvukao osigurac iz bombe, nju drzao za ruku i od nje trazio da nazove porodicu da joj donesu pare. Pare su vrlo brzo donesene. Ne savjetujem nikoga da slicno radi naravno, ali u ovom slucaju je upalilo. Zamisli, uzmu ti citavu ustedjevinu, sve ono sto si se zaduzio kod drugih i plus stana nigdje!
a sta je trebao, tuziti je?Edin H. wrote:Postavlja se pitanje da li je legalno koristiti bombe u cilju povrata otudjenih sredstavajugoistocnjak wrote:Ja postene face, majko mila. Treba joj odmah odrezati 5-6 godina na facu.
Rekao sam vec da to ne savjetujem nikome. Vidjecemo sta ce se napraviti "legalnim sredstvima" i hoce li oni nesretnici koji su ostali bez para ih ikad ponovo vidjeti. Sa druge strane mom jaranu je u roku od sat vremena doneseno 70,000 KM. Pokusaj zamisliti covjeka sa troje djece, ulozio svojih 40,000 KM i zaduzio se kod rodbine jos 30,000 KM i onda mu neka kobila sve to uzme.Edin H. wrote:Postavlja se pitanje da li je legalno koristiti bombe u cilju povrata otudjenih sredstavajugoistocnjak wrote:Ja postene face, majko mila. Treba joj odmah odrezati 5-6 godina na facu.
Hahahaha...burekodsira wrote:...
Ljutović je kazao da je učestvovao i u kupovini "audija" za Mihrijinu kćerku, te "škode oktavije" za njenog supruga Ismeta Pelaka. Bio je angažiran i kada je Albin Pelak kupovao džip, a također je nosio 5.000 eura za učešće u kupovini BMW-a za Albinovu suprugu.
...