Pogledi u Rat: Zašto je morao biti ?

infobrcko

#1 Pogledi u Rat: Zašto je morao biti ?

Post by infobrcko »

Image
bijelo_dugme

#2 Re: Pogledi u Rat: Zašto je morao biti ?

Post by bijelo_dugme »

infobrcko wrote:Image
De molimte prevedi malo nezna svako cirilicu :-)
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

FUJ!
Topla voda

Post by Topla voda »

ova je savicka sad garant u nekom ministarstvu il nekoj drugoj drzavnoj instituciji.ima dobar pedigre.
Topla voda

Post by Topla voda »

''To destroy the mosques was not to destroy cultural monuments because Muslims have no culture,'' said Anica Savic, the local correspondent for Tanyug, the Serb-run Yugoslav news agency. ''They are Serbs who were converted by the Turks during the occupation because they were weak. We just published a book of 200 years of Serb journalism. The Muslims couldn't fill a book with even two years' worth of journalism.''
ova ko ona "nakon 40 godina kupres je oslobodjen"...milijana baletic,jel ono bi?
rajvosa^

#6 Re: Pogledi u Rat: Zašto je morao biti ?

Post by rajvosa^ »

bijelo_dugme wrote:
infobrcko wrote:Image
De molimte prevedi malo nezna svako cirilicu :-)
sto si bjezo iz skole...
Fair Life

Post by Fair Life »

Topla voda wrote:ova je savicka sad garant u nekom ministarstvu il nekoj drugoj drzavnoj instituciji.ima dobar pedigre.
Vlada Brcko distrikta

Odjel za stučne i administrativne poslove
Anica Radić-Savić, voditelj
[email protected]
artzy

Post by artzy »

Fair Life wrote:
Topla voda wrote:ova je savicka sad garant u nekom ministarstvu il nekoj drugoj drzavnoj instituciji.ima dobar pedigre.
Vlada Brcko distrikta

[email protected]
Auuuu, jeboteeee... :shock:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Fair Life wrote:
Vlada Brcko distrikta

[email protected]
uopste ne cudi, takvih je koliko hoces na funkcijama, to je izgleda uslov konkursa, a izjave u tekstu su onako zivi uzas, ne kontam koliko porpagande mora neko da proguta, da bi pomislio da ima ista normalno u istom.(a to se stalno desava, nazalost).Kadar iz RS je citav jednolican i isti, svi pricaju istu pricu, izuzeci su vrlo rijetka pojava, cak i oni koji su cisto tehnicki kadar, ne mogu a da ne supljiraju na isti nacin.Jednoumlje i to strasno, tu se nista nije ni najmanje promjenilo, ako nije sad sa SNSD-om na neki nacin i gore.A tekst je uobicajen, takvih je bilo koliko ti dusa zeli, sjecam se Rase, kada za taj isti Kupres obeca da ce sagraditi negdje drugo, nije nikakva sekiracija, ljudi mu vjerovatno povjerovase.(a za brcko je imao rjesenje sa nadvoznjacima za Hrvate i Bosnjake:-)Ludilo medju masama!
infobrcko

Post by infobrcko »

Fair Life wrote:
Vlada Brcko distrikta

[email protected]
Prijašna urednica : JP Radio Brcko Distrikta BiH
incognito071

Post by incognito071 »

zapucase zlobni i objesni bosnjaci ranog aprila '92 iz sredista grada Sarajeva na jadne i nemocne srbe (od kojih je vecina sasvim nenadano i iznenadajuce trenutno imigrilala iz srbije) koji su se nalazili na okolnim planinama....

razlog: 'sha nas ba gledate odozgo' :D

sve to u Hag treba :D

ETO TAKO JE POCEO RAT :-D :oops:
osa

Post by osa »

zašto je morao biti? zato što ga dugo nije bilo.
bestseler

Post by bestseler »

- Da li postoji u BiH mogucnost KRIVICNE ODGOVORNOSTI za ovakve natpise ?
testament

#14 pogledi u rat:zašto je morao biti

Post by testament »

E ti bestseler si poseban komad budale,čuj odgovornost za ovakvo pisanje.Pa buraz moj 80% zločinaca(a među njima su nažalost milošević,karadžić i mladić)
će se izvući od odgovornosti za ono što su učinili,a ne tamo neka guska koja piše za četnike po narudžbi
Topla voda

#15 Re: pogledi u rat:zašto je morao biti

Post by Topla voda »

testament wrote:E ti bestseler si poseban komad budale,čuj odgovornost za ovakvo pisanje.Pa buraz moj 80% zločinaca(a među njima su nažalost milošević,karadžić i mladić)
će se izvući od odgovornosti za ono što su učinili,a ne tamo neka guska koja piše za četnike po narudžbi
:lol:
sto ga naruzi :-D
bestseler

#16 Re: pogledi u rat:zašto je morao biti

Post by bestseler »

testament wrote:E ti bestseler si poseban komad budale,čuj odgovornost za ovakvo pisanje.Pa buraz moj 80% zločinaca(a među njima su nažalost milošević,karadžić i mladić)
Ne vredjaj. Time samo pokazujes svoju primitivnost. Ja ti nisam buraz - ne dao Bog.
Btw - Mogu se oni izvuci - ali ova guska pise sada u miru ( bez zujanja granata i metaka oko usiju ) - na to sam mislio......
Rambo-Amadeus

#17 Re: pogledi u rat:zašto je morao biti

Post by Rambo-Amadeus »

bestseler wrote:
Ne vredjaj. Time samo pokazujes svoju primitivnost. Ja ti nisam buraz - ne dao Bog.
Btw - Mogu se oni izvuci - ali ova guska pise sada u miru ( bez zujanja granata i metaka oko usiju ) - na to sam mislio......
:-) :-) :-)

pa pogledal ti datum na vrhu clanka...'
district-beg

Post by district-beg »

drvoseca..glavoseca...ali najnebuloznije i najbezobraznije po meni je napisala ono "trecinu istjerati,trecinu poturciti i trecinu pobiti"...ako se ne varam, to je bio plan cvetkovic- macek,neka me isprave bolji poznavaoci historije,mozda nije bas taj sporazum,ali 100% znam da je u nekom srpskom dokumentu to pisalo,naravno- potiv Bosnjaka!
Prozor

Post by Prozor »

moje_brcko wrote:drvoseca..glavoseca...ali najnebuloznije i najbezobraznije po meni je napisala ono "trecinu istjerati,trecinu poturciti i trecinu pobiti"...ako se ne varam, to je bio plan cvetkovic- macek,neka me isprave bolji poznavaoci historije,mozda nije bas taj sporazum,ali 100% znam da je u nekom srpskom dokumentu to pisalo,naravno- potiv Bosnjaka!
Mile Budak o Srbima.
patrius

Post by patrius »

Prozor wrote:
moje_brcko wrote:drvoseca..glavoseca...ali najnebuloznije i najbezobraznije po meni je napisala ono "trecinu istjerati,trecinu poturciti i trecinu pobiti"...ako se ne varam, to je bio plan cvetkovic- macek,neka me isprave bolji poznavaoci historije,mozda nije bas taj sporazum,ali 100% znam da je u nekom srpskom dokumentu to pisalo,naravno- potiv Bosnjaka!
Mile Budak o Srbima.
E jebi ga,sta cemo sad sa 100% :D
bosank_a

Post by bosank_a »

Rat je morao biti jer je Izetbegovic dozvolio '92 vojsci JNA koja se povlacila is Slo. i Hrv. sa silnim naoruzanjem a uz obecanje da nas nece napasti privremeni smjestaj u BIH ... ostalo je istorija :D
patrius

Post by patrius »

bosank_a wrote:Rat je morao biti jer je Izetbegovic dozvolio '92 vojsci JNA koja se povlacila is Slo. i Hrv. sa silnim naoruzanjem a uz obecanje da nas nece napasti privremeni smjestaj u BIH ... ostalo je istorija :D
Eh,@bosancice,nije rahmetli Aljo nista tu mog'o ni dozvolit ni zabranit...duga je to prica,a i besmislena sad vec :sad:
Fair Life

Post by Fair Life »

Moglo bi biti "Nachertanije"...
Tomislav MO

Post by Tomislav MO »

Zašto je morao biti?

Pa, mi bi kao da se otcjepimo, oni nam kao nisu dali, i eto ti belaja. :D
Velicina

Post by Velicina »

Je li ovo ono sto zovu science- fiction?
Post Reply