Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ett od ponedeljka avaz 100% u koloru. Pređoše oslobođenje jer je prvi list bio as (list od avaza) koji se štampa u koloru
ettt kao što kažu avaz ide prvi
i bogami ide
StupskaBitanga wrote:ett od ponedeljka avaz 100% u koloru. Pređoše oslobođenje jer je prvi list bio as (list od avaza) koji se štampa u koloru
i bogami ide
Super samo neka zdrave konkurencije.
Oni se utkrlkuju a mi polako dobivamo kvalitetnije dnevne novine, bar izgledom.
Kad bi se tako takmicili i po kvalitetu i sadrzaju ekstra bi bilo.
meni više liči na svet ili express nego na dnevnu novinu i bolje im je bjela podloga crvena slova
vidjeti ćemo avaz u pon
as u color je super
a vidjeti ćemo avaz
Trebalo im je vise od 6 mjeseci da montiraju masinu i kad su svi mislili da ce nesto biti od toga, nista posebno na kraju. Doduse tek su poceli mozda nesto i bude od njih.
StupskaBitanga wrote:ett od ponedeljka avaz 100% u koloru. Pređoše oslobođenje jer je prvi list bio as (list od avaza) koji se štampa u koloru
i bogami ide
Nekako uzrocno posljedicno blazem usponu Oslobodjenja primjeti se kako je blago grohno , Havaz. Svakako mi je drago da sad postoji i dilema na trafici sta danas kupiti.
Mozda ponajvise sto si Havaz bas previse dopusta u pojedinim lobiranjima i po meni pogresno postavljenim interesnim kalkulacijama/ sferama
Koliko su školovani uposlenici AVAZ-a najbolje govori podatak da su u novini "EXPRES" (koja je takođe AVAZ-ovo izdanje) svojedobno u rubrici "JET-SET" stavili sliku planetarno poznatog umjetnika koji se zove ZISKO!!!
[quote="GRAĐANIN AL" BAŠ ON"]Koliko su školovani uposlenici AVAZ-a najbolje govori podatak da su u novini "EXPRES" (koja je takođe AVAZ-ovo izdanje) svojedobno u rubrici "JET-SET" stavili sliku planetarno poznatog umjetnika koji se zove ZISKO!!! [/quote]
[quote="GRAĐANIN AL" BAŠ ON"]Koliko su školovani uposlenici AVAZ-a najbolje govori podatak da su u novini "EXPRES" (koja je takođe AVAZ-ovo izdanje) svojedobno u rubrici "JET-SET" stavili sliku planetarno poznatog umjetnika koji se zove ZISKO!!! [/quote]
mislim ovo ti je tako znacajan primjer, cuj eto da su skolovaniji ne bi u zutoj stampi u rubrici jet set stavili ziska? cini mi se da si opterecen malo.