Kako vrijeme sve vise odmice, i kakao svaki dan u sarajevu i citavoj bih, vidjamo i slusamo sve vise nepravde,m destrukcije, kriminala, politickih ublehasa, nekako mi se cini, i mislim da cu iznijeti jednu konstataciju ovdje:
U BIH JE, ZA VRIJEME TRAJANJA AGRESIJE, UBIJENO I POGINULO POGRESNIH 100.000 LJUDI.!!!
zasto? zato sto su svi idioti, lopovi, kriminalci, izdajice, licemjeri i ostali pridruzeni clanovi iz slicnih djelatnosti, prezvijeli i danas ih gledamo na tv-u, na ulicama. fakat, je fina raja izginula, ja ne znam ni jednog kretena koji je ubijen ili poginuo u ratu...
pogresnih 100.000 ubijenih u BiH!?
- osa
#2 Re: pogresnih 100.000 ubijenih u BiH!?
A, juka.doktor30 wrote:Kako vrijeme sve vise odmice, i kakao svaki dan u sarajevu i citavoj bih, vidjamo i slusamo sve vise nepravde,m destrukcije, kriminala, politickih ublehasa, nekako mi se cini, i mislim da cu iznijeti jednu konstataciju ovdje:
U BIH JE, ZA VRIJEME TRAJANJA AGRESIJE, UBIJENO I POGINULO POGRESNIH 100.000 LJUDI.!!!
zasto? zato sto su svi idioti, lopovi, kriminalci, izdajice, licemjeri i ostali pridruzeni clanovi iz slicnih djelatnosti, prezvijeli i danas ih gledamo na tv-u, na ulicama. fakat, je fina raja izginula, ja ne znam ni jednog kretena koji je ubijen ili poginuo u ratu...
- fantom slobode
A najbolji ronioc "RS" Risto Djogat?Pa onda svi oni sto pomislise da se tako lako ulazi u Sarajevo, rekli im to ce za tri dana.Istina, nije ih bas sve dokacilo, no nekada je gore i zivjeti.
- fantom slobode
steta sto ih nije vise, no nikada nije kasno.Nezgodno je kada te posalju da na terenu izvrsavam ciljeve kretena..Niko nije otporan i imun na smrt, dodje prije ili kasnije.osa wrote:na kraju ćemo doći do toga da je uz svu silu nevinih i dobrih ljudi ipak i dobar dio bagre zagrizao travu ili asfalt u ratu u bih.
- Ergot
#7 Re: pogresnih 100.000 ubijenih u BiH!?
Ja to vec tri-cetiri godine govorim na ovom forumu.doktor30 wrote:Kako vrijeme sve vise odmice, i kakao svaki dan u sarajevu i citavoj bih, vidjamo i slusamo sve vise nepravde,m destrukcije, kriminala, politickih ublehasa, nekako mi se cini, i mislim da cu iznijeti jednu konstataciju ovdje:
-
patrius
Rat je sam po sebi najveci sunovrat "homo-sapiensa",svaki rat je pogresan,sve je u ovom ratu bilo pogresno.Pogresno je i ruzno prizeljkivati i smrt neprijatelja,a kamo li bulazniti o tome ko je trebao a ko nije trebao poginuti
Morbidno!!!
Ali,ziv i tast covjek misli,eto,i o tome...