Moderators: _BataZiv_0809, anex
100 ljudi 100 cudiibro dirka wrote:Fotografije vrlo dobar (4), auta zesci krkanluk.
Ne omalovazavam nikoga, vec auta (dakle "nesto"). Doduse, ako napucavate ta jadna auta da bi kao ispali frajeri, shvatam sta zelis reci.Chischo wrote:nije fino vrijedati ljude bez ikakve osnove,ibro dirka wrote:Fotografije vrlo dobar (4), auta zesci krkanluk.
to sto auta nisu skupa ili lijepa kao sto bi ti htio, nije razlog da nekoga omalovazavas
Nisam siguran da su samo nasminkani.ibro dirka wrote:Ne omalovazavam nikoga, vec auta (dakle "nesto"). Doduse, ako napucavate ta jadna auta da bi kao ispali frajeri, shvatam sta zelis reci.Chischo wrote:nije fino vrijedati ljude bez ikakve osnove,ibro dirka wrote:Fotografije vrlo dobar (4), auta zesci krkanluk.
to sto auta nisu skupa ili lijepa kao sto bi ti htio, nije razlog da nekoga omalovazavas
Sto se tice "skupoce" po meni je i zahrdjali Yugo 45 ljepsi i primjereniji od ovakvih nasminkanih kanti.
Da tako jeibro dirka wrote:Mislim da su pacijenti prije oni koji stavljaju xenone ili drugacije stope (po mogucnosti zatamnjene, da se ni ne vidi kada zakoce) na 20 godina star konfekcijski krs, ali valjda im tako desanka zahtjeva.
Vidio jesam, al bas i ne kuzim68847 wrote:Il' nije vidio, il' nije skontao.
68847 wrote:Pa kako si?damirkatkic wrote:I da daki je
Ma dobro si cim si s mostarske piste izasao
Bio sam na pisti xx puta, od prvog zvanicnog street race-a, tada sam ucestvovao u samoj organizaciji, do sad zadnjeg, znaci svake godine 2x nikada ne propustim68847 wrote:He.
Na pisti si bio.
E sad premotaj traku.