Prevare i laži agencije Fibula Sarajevo

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
behija

#1 Prevare i laži agencije Fibula Sarajevo

Post by behija »

Informacija za sve one koji imaju namjeru rezervisati hotel Joy Club Bodrum,Turska.
Kada u Fibuli rezervišete hotel sa 5 zvjezdica sve je prekrasno ali kad dođete tamo očekuje Vas strašno razočarenje.Sobe koje Vam ponude su u bungalovima koje ne zaslužuju ni 3 zvjezdice a o tome Vas ne obavjeste u Fibuli. Izbora nemate, morate ih prihvatiti – između ostalog tuš kada je praistorijska, pohrđala, 50x50.Pa kad se tuširate ona zavjesa koja je isto praistorijska zalijepi se za vas da je tuširanje umijeće.
U kupatilu nema ni ventilacije tako da istovremeno imate i saunu, tek ormari ofarbani masnom farbom prije stotinu godina, tako da je bolje da stvari držite u koferima.U sobi imate samo jedno svjetlo.
Hotel je na pustom, usamljenom mjestu, do Bodruma vozi dolmus ali da biste došli do dolmusa morate pješačiti skoro 1 km uzbrdo ili nizbrdo gdje je totalni mrak i pustoš.
Do hotela možete i taxijem ali vožnja u jednom smjeru je 6 eura, što znači otići i doći je 12 eura – nimalo jeftino.
....i još mnogo, mnogo toga za što nemam živaca da nabrajam jer se zaista osječam prevarenom.
SaraLe

Post by SaraLe »

Konkurencija :D :-)
chinese_water

Post by chinese_water »

jasta nego konkurencija ... mada je oni i nemaju bas :D:D
SaraLe

Post by SaraLe »

chinese_water wrote:jasta nego konkurencija ... mada je oni i nemaju bas :D:D
Uvijek ima gorih :D
chinese_water

Post by chinese_water »

bosmen wrote:100 % u pravu sve ovo gore napisano.Ja sam prosle godine imao cak i bliski susret sa Gosp.direktorom Fibule ovdje u Sarajevu zbog identicne stvari, s tim sto nisam bio gost nego sam radio za jednu agenciju koja je saradjivala s njima. A klijenti su bili moji.Nakon poziva iz Alanje od strane 6 gostiju i pritzbi na uslove i smjestaj, on mi je samo hladno rekao ¨koliko para toliko muzike¨ sto je dokaz da je upucen u sve i da to svjesno radi.Ljudi su ga poslije tuzili i dobili na sudu.A mi smo sve kontakte sa njima prekinuli.Od mnogih kolega sam slusao bezbroj slicnih primjera.Najzalosnije je sto je u pitanju Turska agencija koja ima izuzetan rejting u Turskoj i kojoj likovi poput Seada Hamzica,direktora u Sarajevu, nanose ogromnu stetu.Cak i radnici iste su toga svjesni i dolaze u niz neugodnosti za koj enisu ni najmanje krivi.Svako par mjeseci se izmjeni kompletna garnitura u agenciji.
A konkurencije sto se tice mogu slobodno reci da je Avio Express daleko ispred njih po cijenama i usluzi.

PS:Nemam apsolutno nikakve veze sa Avio Expressom
kompas?
:lol: :lol:
Koshpa

Post by Koshpa »

Lijepa Uvala borova i moj satorcic 10 dana 90 km :) ljepota bez konkurencije :oops:
DaysleepeR

#7 Re: Prevare i laži agencije Fibula Sarajevo

Post by DaysleepeR »

behija wrote:Informacija za sve one koji imaju namjeru rezervisati hotel Joy Club Bodrum,Turska.
Kada u Fibuli rezervišete hotel sa 5 zvjezdica sve je prekrasno ali kad dođete tamo očekuje Vas strašno razočarenje.Sobe koje Vam ponude su u bungalovima koje ne zaslužuju ni 3 zvjezdice a o tome Vas ne obavjeste u Fibuli. Izbora nemate, morate ih prihvatiti – između ostalog tuš kada je praistorijska, pohrđala, 50x50.Pa kad se tuširate ona zavjesa koja je isto praistorijska zalijepi se za vas da je tuširanje umijeće.
U kupatilu nema ni ventilacije tako da istovremeno imate i saunu, tek ormari ofarbani masnom farbom prije stotinu godina, tako da je bolje da stvari držite u koferima.U sobi imate samo jedno svjetlo.
Hotel je na pustom, usamljenom mjestu, do Bodruma vozi dolmus ali da biste došli do dolmusa morate pješačiti skoro 1 km uzbrdo ili nizbrdo gdje je totalni mrak i pustoš.
Do hotela možete i taxijem ali vožnja u jednom smjeru je 6 eura, što znači otići i doći je 12 eura – nimalo jeftino.
....i još mnogo, mnogo toga za što nemam živaca da nabrajam jer se zaista osječam prevarenom.
Gdje su dokazi, slike?

Da i mi vidimo gdje ne treba ići :D
Sacika

Post by Sacika »

sto ljudi, sto cudi.....
generalno u Bodrumu hoteli su losi, a i u ostalim mjestima ima losijih hotela.....ali evo nekih boljih a ima ih jako puno....
http://www.veneziapalace.com
http://www.delphinpalace.com
http://www.sherwoodresort.com
http://www.kervansarayhotels.com
http://www.grandhaber.com
i jos puno, puno dobrih hotela....
treba znati izabrati pravu stvar za svoje pare, ako vam je nametnut odabir zalite se....u katalogu je tacno navedeno koji je hotel koliko udaljen od aerodroma, centra, plaze, bla bla...
sto se tice direktora, zar bas morate po svakom pljuvati....
covjek je sasvim ok, a to da mjenja radnike i to je pogresno....
ljudi kod njega rade godinama, samo sto u sezoni dodje par novih osoba - sezonski rad. to je pohvalno, jer ne dopusta da oni sto su zaposleni padaju s nogu....
sve pohvale uposlenicima i direktoru fibule.....
sve ima svoje prednosti i mane....
nije bas sve tako crno, kako je opisano
ja za dva dana idem i znam da ce mi biti ok......
a i odabrala sam dobar hotel...
http://www.crystalhotels.com.tr
luciferino

Post by luciferino »

bosmen wrote:
zoom66 wrote:tako je krenulo i sa legendarnom pelak temom...:D...jah...:D...kto ono reche konkurencija?...:D:D

idemo dalje...:D:D:D
Sace se nama i xy registrovati i dati demant na ovo sve :D :D
A poseban materijal se cuva za to takarenje :D :D
Nije dugo prošlo :lol:
Lace

Post by Lace »

luciferino wrote:
bosmen wrote:
zoom66 wrote:tako je krenulo i sa legendarnom pelak temom...:D...jah...:D...kto ono reche konkurencija?...:D:D

idemo dalje...:D:D:D
Sace se nama i xy registrovati i dati demant na ovo sve :D :D
A poseban materijal se cuva za to takarenje :D :D
Nije dugo prošlo :lol:
nije sacika xy...a za razliku od vecine naprdjivaca ovdje...ona je kompetentna :P
luciferino

Post by luciferino »

Baš maloprije za ručkom jedna od cura reče da je neka njena poznanica otišla preko Fibule u Kemer (hotel sa četiri zvjezdice) i valjda je htjela plakat od muke.
Post Reply