Koji format?
Moderator: Benq
- A-R-N-I
#1 Koji format?
Mozda je malo poglu pitanje al u koji format da konvertujem avi format da bi bio podoban za kucno kino??
-
big_bud
#2 Re: Koji format?
pa u onaj format koji ti podrzava kucno kino, fuckin...A-R-N-I wrote:Mozda je malo poglu pitanje al u koji format da konvertujem avi format da bi bio podoban za kucno kino??
mozda ti kucno kino podrzava samo dvd format, prvo vidi sta pise na uredjaju ili uputstvu za isti
- bpsang
PREBACI U MPG 2 I RADICE ZASIGURNOA-R-N-I wrote:Vidis, to jos nisam probao,,,Qler wrote:a sto ga ne ostavis u avi formatu? koliko ja znam svaki player cita avi?![]()
, cjelo vrjeme prebacujem u MP4 a on nece , tvrdoglav on, tvrdoglav ja
![]()
downloaduj ako nemas
total video converter i kad to sredis kad ti se otvori program klikni MPG
I NAPRAVI KONVERT
SNIMI NA DVD I GLEDAJ
-
sulesavic
I nemoj se prerano radovati, zna se to iskomplikovati...100_KA wrote:
PREBACI U MPG 2 I RADICE ZASIGURNO
downloaduj ako nemas
total video converter i kad to sredis kad ti se otvori program klikni MPG
I NAPRAVI KONVERT
SNIMI NA DVD I GLEDAJ
- aNTropocentrio
avi format je samo kontejner. u njemu mže biti bilo koji video stream, od kojih većinu kućna kina ne mogu otvorijt.Qler wrote:a sto ga ne ostavis u avi formatu? koliko ja znam svaki player cita avi?
Preporučujem Avi2DVD:
http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.html
-
kirk13
potpisujemaNTropocentrio wrote:avi format je samo kontejner. u njemu mže biti bilo koji video stream, od kojih većinu kućna kina ne mogu otvorijt.Qler wrote:a sto ga ne ostavis u avi formatu? koliko ja znam svaki player cita avi?
Preporučujem Avi2DVD:
http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.html
- Šapat
Kao sto covjek rece - Nero Vision sve rjesava.
Downloadujes Nero 7 i automatski u njemu dobijesi Nero Vision, sa svim pratecim codecima
.
I onda samo kazes "Make Your Own Movie", ubacis taj .avi koji imas i Nero ce odradit sve ostalo
Downloadujes Nero 7 i automatski u njemu dobijesi Nero Vision, sa svim pratecim codecima
I onda samo kazes "Make Your Own Movie", ubacis taj .avi koji imas i Nero ce odradit sve ostalo