"God bless America!" - said Reis-ul-Ulema
- Fair Life
#1 "God bless America!" - said Reis-ul-Ulema
Last edited by Fair Life on 02/07/2007 04:01, edited 2 times in total.
- Bosanac sa dna kace
pa de staj, naginje se cojk kud vjetar puse 
- Fair Life
Dok drugi protestiraju sirom svijeta... Ceric blagosilja !!Bosanac sa dna kace wrote:pa de staj, naginje se cojk kud vjetar puse

Ako mu vec nije fetvu svez'o preko usiju... sto ga ne upita: "Bolan
ambasadore... sta nam tamo braci radite?"
Nagradno pitanje glasi: "Ciji li je igrac reis Ceric ??"
Grdne rane...
PS Nesto se ne sjecam ni da je Henry Kissingeru bilo sta o tome bekn'o dok
su se cjelivali u oba obraza prilikom urucenja nagrade...
- Bosanac sa dna kace
hebo ag ti, pa para vjere nema
ccccccccccccc
pa rejzu su blizi amerikanci i svabe ba, neg tamo neki bliskoistocni i ostali muslimani s kojima mi nemamo nista zajednicko sem vejre, ne mogu da vjerujem da si ti posto tako zaboravan
ccccccccccccc
pa rejzu su blizi amerikanci i svabe ba, neg tamo neki bliskoistocni i ostali muslimani s kojima mi nemamo nista zajednicko sem vejre, ne mogu da vjerujem da si ti posto tako zaboravan
-
Bosanski_Amerikanac
To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
Pojma vi nemate koji respekt ovdje u Americi ima Ceric. Ima vise respekta od mnogih politicara. I poznatiji je ovdasnjoj javnosti od gotovo svih politicara istocne Evrope izuzimajuci Putina. Prisustvovao sam njegovim govorima. Prisustvovao sam konferencijama i diskusijama kako medjureligijskom tako i politickim i taj covjek je nas najsposobniji "politicar".
Kakve on ovacije dobija od strane ne muslimana.
Ne branim ga. Ali pisem o njemu jer se doticni hvataju nekih tema a covjeka nikada nisu upoznali. Da su nasi politicki lideri 30% sposobni kao Ceric gdje bi nam bio kraj.
Imao sam priliku druziti se sa njim u NY i uvjeriti se o kakvom se covjeku radi. Covjek pun ljubavi, tolerancije, razumjevanja. On je covjek pun pozitivne energije spreman da pomogne bez obzira o kome se radi. Ipast ce da ga reklamiram za izbore
ali ko ga nije upoznao i o njemu pise gluposti treba da se zastidjeti. A sto se cuditi kada je nekom izvor vijesti Oslobodjenje.
Zalosno je da se pojedinci sa njim ismijavaju. Ali to je uvijek tako bilo. Ipak covjek vas moze kako naukom tako i respektom u mali dzep staviti.
Pojma vi nemate koji respekt ovdje u Americi ima Ceric. Ima vise respekta od mnogih politicara. I poznatiji je ovdasnjoj javnosti od gotovo svih politicara istocne Evrope izuzimajuci Putina. Prisustvovao sam njegovim govorima. Prisustvovao sam konferencijama i diskusijama kako medjureligijskom tako i politickim i taj covjek je nas najsposobniji "politicar".
Ne branim ga. Ali pisem o njemu jer se doticni hvataju nekih tema a covjeka nikada nisu upoznali. Da su nasi politicki lideri 30% sposobni kao Ceric gdje bi nam bio kraj.
Imao sam priliku druziti se sa njim u NY i uvjeriti se o kakvom se covjeku radi. Covjek pun ljubavi, tolerancije, razumjevanja. On je covjek pun pozitivne energije spreman da pomogne bez obzira o kome se radi. Ipast ce da ga reklamiram za izbore
Zalosno je da se pojedinci sa njim ismijavaju. Ali to je uvijek tako bilo. Ipak covjek vas moze kako naukom tako i respektom u mali dzep staviti.
- Fair Life
Ama, cekam kriticare sa ove teme ispod...Bosanac sa dna kace wrote:hebo ag ti, pa para vjere nema
ccccccccccccc
pa rejzu su blizi amerikanci i svabe ba, neg tamo neki bliskoistocni i ostali
muslimani s kojima mi nemamo nista zajednicko sem vejre, ne mogu da
vjerujem da si ti posto tako zaboravan
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=38991
-
marijindvorac
#8 Re: God bless America !!
Sto me podsjeti na obicaj mafije gdje se jadnik koji je "obiljezen" da spava sa ribama poljubi pravo u usta.Fair Life wrote:Na kraju svog obracanja reis je zamolio Boga da blagoslovi Ameriku...
-
Bosanski_Amerikanac
Tebi nesto vokri.Fair Life wrote:Ako vec on mora krmka niz dlaku...Bosanski_Amerikanac wrote:To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
...![]()
Otkud ti u tom smrdljivom krmecaku??
Ti ne moras... vrati se.
Pa ovdje sam jer ne mogu imati suzivot sa ljudima poput tebe. Sto meni treba da se prepirem i prepucavam sa slicnim tebi? Vidis kako je na forumu a zamisli kako bi jos bilo da smo ja i ti nedaj boze komsije.
-
marijindvorac
O kojoj ti to Americi jarane. Ovozemaljskoj ili nekoj drugoj? Ili mi koji tu zivimo ne znamo sta se dogadja pa nam ovim kao oci otvaras?Bosanski_Amerikanac wrote:Pojma vi nemate koji respekt ovdje u Americi ima Ceric. Ima vise respekta od mnogih politicara. I poznatiji je ovdasnjoj javnosti od gotovo svih politicara istocne Evrope izuzimajuci Putina. Prisustvovao sam njegovim govorima. Prisustvovao sam konferencijama i diskusijama kako medjureligijskom tako i politickim i taj covjek je nas najsposobniji "politicar".
Poznat skoro kao Putin?!?
Svasta ziv cojek moze procitati na Sa_Xu.
- Bosanac sa dna kace
ih moj tiBosanski_Amerikanac wrote:To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
Imao sam priliku druziti se sa njim u NY i uvjeriti se o kakvom se covjeku radi. Covjek pun ljubavi, tolerancije, razumjevanja. On je covjek pun pozitivne energije spreman da pomogne bez obzira o kome se radi. Ipast ce da ga reklamiram za izboreali ko ga nije upoznao i o njemu pise gluposti treba da se zastidjeti. A sto se cuditi kada je nekom izvor vijesti Oslobodjenje.
![]()
kad bi mi svi radili 30% onoga sto nam je poso nadvili bi Svicarsku..
nije njem mjesto da se seta ko primadona po ameriki vec da vodi birgu o dzematima u BiH.
ja mislim da rejz nema blage dje je Medzlis IZ Puracic, a kamoli da zna dje dzemat Lohinja dornja
- Bosanac_21
Amerikanci na svakom cosku govore "God bless America", vecina nasih tamo
u zezi kad vide da nesto amerikanci ne kontaju, ili kad nemaju pojima
koji je glavni grad neke zemlje, kazu "God bless America" na njihov racun.
Mozda je i reis na to isao, znavsi sta sve Amerika radi u svijetu, a stalno
im je "God bless America".
u zezi kad vide da nesto amerikanci ne kontaju, ili kad nemaju pojima
koji je glavni grad neke zemlje, kazu "God bless America" na njihov racun.
Mozda je i reis na to isao, znavsi sta sve Amerika radi u svijetu, a stalno
im je "God bless America".
- Fair Life
Es selamu alejkum "krme"!Bosanski_Amerikanac wrote:Pa ovdje sam jer ne mogu imati suzivot sa
ljudima poput tebe. Sto meni treba da se prepirem i prepucavam sa slicnim
tebi? Vidis kako je na forumu a zamisli kako bi jos bilo da smo ja i ti nedaj
boze komsije.
Poselami Ceru kad slijedeci put s njim budes kaHvu ispijao... i nek navrati
na SA-X forum... reci mu, podforum Politika (njegov resor).
Last edited by Fair Life on 02/07/2007 04:18, edited 1 time in total.
- Bosanac sa dna kace
pa sto se ti uvali u kanadu?pike wrote:Pricajte vi sta hocete, ameri su nama valjali vise nego bilo ko iz evrope kad nam je trebalo.
-
Bosanski_Amerikanac
Pa ima dzemata i u NY tj. americi. Neka svjedoci slika.Bosanac sa dna kace wrote: ih moj ti
nije njem mjesto da se seta ko primadona po ameriki vec da vodi birgu o dzematima u BiH.
ja mislim da rejz nema blage dje je Medzlis IZ Puracic, a kamoli da zna dje dzemat Lohinja dornja

Ali da ne blebecemo o tome. Covjek jednostavno dobija pozivnice da ucestvuje u na velikim konvecijama. A poznato je da muslimani nemaju vjerskog poglavara a jedini koji ima respekt je nas Doktor Rejs Hadzi Mustafa Efendija Ceric. I stvarno bi bilo je ruzno kada se odrzavaju medjureligijski forumi da se ne pojavi islamski poglavar.
A i u mnogi politickim debatama cesto su zastupljene i religije. Tako da Rejs ne dolazi u Ameriku da bi mu guzica vidjela puta, i tek tako udje u zgradu UN i odrzi govor. Nego zato je potrebna neka pozivnica.
@ marijindvorac
Ne zelim da se prepirem ali evo jedan iteresantan podatak. Dr Ceric je odrzao mali milion govora i predavanja na mnogim americkim univerzitetima a najvise u Chicage i New Yorku. Dok recimo primjera radi mada ne zelim da ga poredim sa Putinom, ovaj drugi je nesto manje popularan kada je to u pitanju. Ovo je samo primjer. Ne zelim da se iz ovoga razvlaci neka treca tema.
Jadno, jadno, jadno.Fair Life wrote:Es selamu alejkum "krme"!Bosanski_Amerikanac wrote:Pa ovdje sam jer ne mogu imati suzivot sa
boze komsije.
Veoma jadno.
Iz dana u dan sve mi je draze sto nemoram da deveram sa tebi slicnima.
- Bosanac sa dna kace
Pa ima dzemata i u NY tj. americi. Neka svjedoci slika.Bosanski_Amerikanac wrote:Bosanac sa dna kace wrote: ih moj ti

to nisu jedini nasi dzematti, u BiH ima preko 800 dzemata najmanje, a rejza nema ni u jednom...
- kustah
Bosanski_Amerikanac wrote:To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
Imao sam priliku druziti se sa njim u NY i uvjeriti se o kakvom se covjeku radi. Covjek pun ljubavi, tolerancije, razumjevanja. On je covjek pun pozitivne energije spreman da pomogne bez obzira o kome se radi. Ipast ce da ga reklamiram za izboreali ko ga nije upoznao i o njemu pise gluposti treba da se zastidjeti. A sto se cuditi kada je nekom izvor vijesti Oslobodjenje.
![]()
Ti imas FPD, ili Flamer Personality Disorder!
-
Bosanski_Amerikanac
Smeta mi kad se blati i ono nesto malo pozitivno sto imamo.kustah wrote:Bosanski_Amerikanac wrote:To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
![]()
Ti imas FPD, ili Flamer Personality Disorder!
- DiplomataSaSela
Dok su bombardovali cetnike oko Sarajeva svi smo ponavljali ovo sto je reko Reis...
...i Fair bolan sta si se opteretio sa Reisom vise...gdje god cojk ode sta god uradi ti otvoris temu...tvoja mrznja prema islamu fakat nema granica...
...Bosanski_Amerikanac...Fairu i ako se vratis neces biti komsija...daleko je Sydney...
...i Fair bolan sta si se opteretio sa Reisom vise...gdje god cojk ode sta god uradi ti otvoris temu...tvoja mrznja prema islamu fakat nema granica...
...Bosanski_Amerikanac...Fairu i ako se vratis neces biti komsija...daleko je Sydney...
- Fair Life
Jadno, jasta je nego jadno...Bosanski_Amerikanac wrote:Jadno, jadno, jadno.Fair Life wrote:Es selamu alejkum "krme"!Bosanski_Amerikanac wrote:Pa ovdje sam jer ne mogu imati suzivot sa
boze komsije.
Veoma jadno.
Iz dana u dan sve mi je draze sto nemoram da deveram sa tebi slicnima.
Procitaj sta si prethodno napisao...
I to o zemlji u kojoj si pobjegao od mene i meni slicnih.Bosanski_Amerikanac wrote:To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
...
- Fair Life
Svi vi koji ste se natovarili Lagumdziji na ledja svojim komentarima zbog
"nase brace" zatvorene u Guantanamo, vas koji spominjete "americku
mamicu" uvijek kad se spomene rat u Iraku... nemate ni mrve kritike
prema reisu Cericu koji je iz ruke jednog od najvecih zivucih politicara-
zlikovaca Henry Kissingera primio "nagradu", ni mrve kritike prema reisu i
njegovom blagosiljanju imerijalisticke Amerike, dusmanske zemlje koja je
pokrenula vojnu masineriju da nam istocnu 'bracu po vjeri' unisti nastojeci
zavesti svoj vid demokratije...
Ne smeta reisa sto Amerika ratuje za naftu pod izgovorom zavodjenja
demokratije. A bogUmi ne smeta ni vas to sto reisa ne smeta...
Haj' sad predjite na temu o Bosancu koji ratuje u Iraku... i raspalite po
njemu i imperijalistickoj Americi.
Prodanci k'o i reis...
"nase brace" zatvorene u Guantanamo, vas koji spominjete "americku
mamicu" uvijek kad se spomene rat u Iraku... nemate ni mrve kritike
prema reisu Cericu koji je iz ruke jednog od najvecih zivucih politicara-
zlikovaca Henry Kissingera primio "nagradu", ni mrve kritike prema reisu i
njegovom blagosiljanju imerijalisticke Amerike, dusmanske zemlje koja je
Haj' sad predjite na temu o Bosancu koji ratuje u Iraku... i raspalite po
njemu i imperijalistickoj Americi.
Prodanci k'o i reis...
- DiplomataSaSela
Fair posto vehabijaFair Life wrote: njegovom blagosiljanju imerijalisticke Amerike, dusmanske zemlje koja je
Prodanci k'o i reis...
-
kub lajkan
Jes' vala... to sto Reis radi Bushu, to isto radi Fahro Reisu...Bosanski_Amerikanac wrote:To se drugacije kaze: MORAS KRMKA NIZ DLAKU.
Brzo su u votazi skontali, tamo gdje je moc, privezuj ata gdje aga kaze...