SAMSUNG SGH-C100

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
nostalgicar

#1 SAMSUNG SGH-C100

Post by nostalgicar »

Neznam koji je vrag nabavio sam ga prije nekoliko dana da napomenen da je nov i da je kupljen u jednom mobilno shopu nebih da imenujem ...ali irda nece da sljaka neznam sta da radim...a zajeb je sto sam racun negdje zagubio pa me sada zanima jeli to do tel ili...?
Image
Samsung SGH-C100
Pooll

Post by Pooll »

Imam ja nostalgicaru c100.. od maja... irda je sranje, da vece nisam vidio... nije se htio povezat ni sa jednim... a takodjer ni sa kablom irDa- usb... :cry:

Fakat sranje... planiram ga se rijesiti...
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Pooll wrote:Imam ja nostalgicaru c100.. od maja... irda je sranje, da vece nisam vidio... nije se htio povezat ni sa jednim... a takodjer ni sa kablom irDa- usb... :cry:

Fakat sranje... planiram ga se rijesiti...
Znaci tako,ma primjetio sam ja,da nesto nije dure...vidis sa kablom nisam ni pokuso,kako sam navodno cuo da se moze povezati jedino sa laptopom..naravno uz odgovarajuci program...

ipak pooll hvala velika :)
Pooll

Post by Pooll »

nema na cemu ;)

i mene to tisti... jer mi je na sony eric. T300 super ferceralo... a na ovom govnetu nece... :cry:

cak sam probao da se povezem sa istim samsungom, nece i bog... :(
Kimur

#5 C100

Post by Kimur »

Imao sam ja samsung c100 meni je super sluzio jedini nedostatak je trajanje baterije tj.3 dana al to je zanemarivo u odnosu sta pruza: extra polifolne melod. i ekran od 65 000 boja te mogucnost pokretanja Java aplikacija.

Moguce je kupiti data kabal zajedno sa CD-om, kosta 25KM.

Takodjer sam i prije njega imao T300, takodjer dobar moby samo kvaliteta display-a nije nesto :zzzz: , jer posjeduje 256 boja dok je u to vrijeme nokia svoje modele standardizovala na minimalno 4056 boja sto potvrdjuje staru dobru poslovicu:"Koliko para toliko muzike! "8) .
nostalgicar

#6 Re: C100

Post by nostalgicar »

Kimur wrote:Imao sam ja samsung c100 meni je super sluzio jedini nedostatak je trajanje baterije tj.3 dana al to je zanemarivo u odnosu sta pruza: extra polifolne melod. i ekran od 65 000 boja te mogucnost pokretanja Java aplikacija.

Takodjer sam i prije njega imao T300, takodjer dobar moby samo kvaliteta display-a nije nesto :zzzz: , jer posjeduje 256 boja dok je u to vrijeme nokia svoje modele standardizovala na minimalno 4056 boja sto potvrdjuje staru dobru poslovicu:"Koliko para toliko muzike! "8) .
Thnx,ali trazio sam nazalost bezuspjesno ako gdje naletis...javi..jel moze ?
Pooll

#7 Re: C100

Post by Pooll »

Kimur wrote:

.
Ja sam mislio da je skuplji... i ja sam zainteresovan za kupovinu istog... ;)
nostalgicar

#8 Re: C100

Post by nostalgicar »

Pooll wrote:
Kimur wrote:

.
Ja sam mislio da je skuplji... i ja sam zainteresovan za kupovinu istog... ;)
pooll,trazio sam ga i ja,reko sam ako ga nadjem a ne uspijem nista sa njim objesit cu se...sa kablom a du pismu cu napisati da mi disk ugrade nad nadgrobnu plocu...
Kimur

#9 c100

Post by Kimur »

Kabal zajedno sa Cd-om mozete kupiti na pijaci kod Merkatora Na CD-u postoji program koji ja mislim da se zove Easy GPRS (koji se takodjer moze download-irati sa samsunove oficijelne stranice) a ima jos dodatnih aplikacija na tom cd-u.

Eto, vidite da ima jos nade :razz:
Pooll

#10 Re: c100

Post by Pooll »

Kimur wrote:Kabal zajedno sa Cd-om mozete kupiti na pijaci kod Merkatora Na CD-u postoji program koji ja mislim da se zove Easy GPRS (koji se takodjer moze download-irati sa samsunove oficijelne stranice) a ima jos dodatnih aplikacija na tom cd-u.

Eto, vidite da ima jos nade :razz:
ima, hvala Kimure... ;)
Post Reply