da li bi se slozili ... ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- elektropotrosac
#1 da li bi se slozili ... ?
da li bi ste se slozili sa tezom da cure sto mijenjaju momke svako par mjeseci, nadajuci se da ce tom metodom biranja naci onog pravog i udati se za njega, ustvari gube onog pravog. jer pravi ustvari ne koristi tu metodu. on ne mijenja cure svako par mjeseci. on je privrzen jednoj i zato je pravi (izmedju ostalog).
drugim rijecima teza glasi: cura koja ucestalo mijenja momke da bi nasla pravog ustvari izaziva suprotan efekat. forumasice i forumasi, da li je ova teza ispravna?
drugim rijecima teza glasi: cura koja ucestalo mijenja momke da bi nasla pravog ustvari izaziva suprotan efekat. forumasice i forumasi, da li je ova teza ispravna?
- elektropotrosac
me22, pazi u cemu je fazon cijele teze: pravi izbjegava curu koja mijenja momke ko carape. naravno, ako ju je vidjao sa drugima. da, kod muska statisticki postoji odbojnost ka djevojci koja se daje drugom muskarcu.
-
forUMASH
#7 Re: da li bi se slozili ... ?
.....sve teze koje bez izuzetaka generalizuju situaciju i prikazuju nam svijet u crno-bijeloj tehnici su nesumnjivo tacne i neoborive.....elektropotrosac wrote:da li bi ste se slozili sa tezom da cure sto mijenjaju momke svako par mjeseci, nadajuci se da ce tom metodom biranja naci onog pravog i udati se za njega, ustvari gube onog pravog. jer pravi ustvari ne koristi tu metodu. on ne mijenja cure svako par mjeseci. on je privrzen jednoj i zato je pravi (izmedju ostalog).
- elektropotrosac
veca_sa nije pitanje da li sam ljubomoran na SVOJU nego sta osjecam kad vidim NEKU sa drugim ili cak drugima prije nego sto je i upoznam. dakle, cemu vodi to mijenjaje carapa. javlja se osjecaj odbojnosti. mada smo zaboravili dodati da ima svakako i momaka koji to cine.
-
mamica papucarka
ja bih rekla da ljudi najcesce mijenjaju partnera jer nemaju snage razvijat vezu. Znaci, cim malo zagusti, kupe prnje i bjeze.
A na svakoj vezi treba radit
A na svakoj vezi treba radit
-
mamica papucarka
danas wrote:jel' ovo onaj sto je trazio polovnjacu???![]()
![]()
meni se cini da jest
-
TebiNesudjena
Meni tri puta nailazio pravi dok nije naisao pravizena21 wrote:kad naidje onaj pravi/prava, to se jednostavno zna![]()
neki unutarnji glas
- lady midnight
nije valjda svaki pravi isti; recimo, elektropotrosac sebe ochito smatra pravim, i vjerujem, ma shta vjerujem - ubijedjena sam - da za nekoga to i jeste, al meni ne bi bio...recimo, onaj ko bi za mene bio pravi ovakvo pitanje nikad ne bi ni postavio.
znachi mozhda je za djevojku koja cheshce mijenja momke "pravi" upravo onaj kojemu ce to biti svejedno...i obrnuto...i tako
:)
znachi mozhda je za djevojku koja cheshce mijenja momke "pravi" upravo onaj kojemu ce to biti svejedno...i obrnuto...i tako
- danas
obrati se kurt kombajnulady midnight wrote:nije valjda svaki pravi isti; recimo, elektropotrosac sebe ochito smatra pravim, i vjerujem, ma shta vjerujem - ubijedjena sam - da za nekoga to i jeste, al meni ne bi bio...recimo, onaj ko bi za mene bio pravi ovakvo pitanje nikad ne bi ni postavio.
znachi mozhda je za djevojku koja cheshce mijenja momke "pravi" upravo onaj kojemu ce to biti svejedno...i obrnuto...i tako:)
- lady midnight
shto, je l taj velikodushan prema posrnulim djevojkama?danas wrote:obrati se kurt kombajnulady midnight wrote:nije valjda svaki pravi isti; recimo, elektropotrosac sebe ochito smatra pravim, i vjerujem, ma shta vjerujem - ubijedjena sam - da za nekoga to i jeste, al meni ne bi bio...recimo, onaj ko bi za mene bio pravi ovakvo pitanje nikad ne bi ni postavio.
znachi mozhda je za djevojku koja cheshce mijenja momke "pravi" upravo onaj kojemu ce to biti svejedno...i obrnuto...i tako:)
![]()
![]()
pa ne govorim ja o sebi, nego uopceno
- danas
kolko sam ja upratila
kurt je ono nadasve understanding and he's not interested in counting

a carape -- pa najbolje imati nekoliko kvalitetnih, pa rotirati
u zavisnosti od sezone i potreba
tako mogu potrajati dugo
carape mislim

a carape -- pa najbolje imati nekoliko kvalitetnih, pa rotirati
tako mogu potrajati dugo
- lady midnight
zar ima i takvih punih razumijevanja, a da ne znaju brojati?danas wrote:kolko sam ja upratilakurt je ono nadasve understanding and he's not interested in counting
![]()
a carape -- pa najbolje imati nekoliko kvalitetnih, pa rotirati![]()
![]()
tako mogu potrajati dugocarape mislim
![]()
a ja ti, moja talibanko
- danas
offf korrsss....lady midnight wrote:zar ima i takvih punih razumijevanja, a da ne znaju brojati?danas wrote:kolko sam ja upratilakurt je ono nadasve understanding and he's not interested in counting
![]()
![]()
![]()
:D dje taj pricha?
![]()
a ja ti, moja talibanko:P:D:D:D, ne drzhim puno do poligamije...sa jednim vazhnim izuzetkom: kada je u pitanju dobrobit drushtvene zajednice...recimo kada ostane puno nezbrinutih udovaca, pa se treba pobrinuti o njima da ne bi doshlo do belaja
:D, onda - u zavisnosti od sezone i potreba - mozhe i do chetiri
:D:D da mi peru charape
![]()
![]()
samo se to U nas veli -- poliHandrija
Last edited by danas on 12/06/2007 21:23, edited 1 time in total.
-
sanjo18
#24 Re: da li bi se slozili ... ?
u potpunosti se slazemelektropotrosac wrote:da li bi ste se slozili sa tezom da cure sto mijenjaju momke svako par mjeseci, nadajuci se da ce tom metodom biranja naci onog pravog i udati se za njega, ustvari gube onog pravog. jer pravi ustvari ne koristi tu metodu. on ne mijenja cure svako par mjeseci. on je privrzen jednoj i zato je pravi (izmedju ostalog).
- lady midnight
danas wrote:offf korrsss....lady midnight wrote:zar ima i takvih punih razumijevanja, a da ne znaju brojati?danas wrote:kolko sam ja upratilakurt je ono nadasve understanding and he's not interested in counting
![]()
![]()
![]()
:D dje taj pricha?
![]()
a ja ti, moja talibanko:P:D:D:D, ne drzhim puno do poligamije...sa jednim vazhnim izuzetkom: kada je u pitanju dobrobit drushtvene zajednice...recimo kada ostane puno nezbrinutih udovaca, pa se treba pobrinuti o njima da ne bi doshlo do belaja
:D, onda - u zavisnosti od sezone i potreba - mozhe i do chetiri
:D:D da mi peru charape
![]()
![]()
![]()
davno patentirano
![]()
samo se to U nas veli -- poliHandrija![]()
![]()
mozh bit da je copyright vec zastario