Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Volim CSI serijal sa u svim agregatnim stanjima mada je Las Vegas neprevazidjen.
Sa Miami serijalom imam problem jer mi se povraca od ovog "Horacija" koji me nepodnosljivo stasom/pojavom/glasom podsjeca na Senada Galijasevica a.k.a. Senada od Bosne a.k.a. Senna M-a...
(ne mogah naci bolju Senadovu sliku na netu pa ako ko ima u "kolekciji" nek je prihefta... danke!)
Ima li ko slican problem ili da potrazim strucnu ljecnicku pomoc?
neka ba.. nemoj da vrijedjas.. dobro znamo da na ovom forumu obitavaju likovi koji su fanovi rizze ruzze i drugih bh estradnih velikana. sigurno se negdje krije neko ko ima sennin hram u spavacoj sobi.. pusti ljude da postave slike.. ovako ces ih uplasiti i nista od dalje komparacije...
Aaaaaaa konačno , neko se sjetio najmržeg lika u serijama ikada.
Iako Horacija ne mogu smislit priznajem da se Senne M nisam dosjetio uopšte ali kako onaj čovjek glumi pa ono je užas. Kad priča s ljudima u pod vazda gleda to ko neki fol sad pa onaj glas , kad kaže da ide u WC to zvuči ko da u smrt ide . A i ime su mu dali nema dalje.Bljak!
lik iz csi miami mi uopste nije mrzak, cak sta vise, nisam uopste primjetila neku posebnu intonaciju nit bilo sta drugo. ne obazirem se mnogo na to.... mozda je to bas moja greska.....
kome smeta, nek ne gleda! jos uvijek ima csi las vegas, csi new york i naravno navy cis - ova mi je skroz dobra