Al` iskreno ?
- sebilj
#1 Al` iskreno ?
Koliko ste ispita polozili na stelu, hajd da cujemo?
Ja od 35 samo 2.
A vi?
Ja od 35 samo 2.
A vi?
- uvjek dobar gost
niti jedan..... od 31. jesam jedan na lijepe oči....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#8 Re: Al` iskreno ?
od svih polozenih ispita, nijedan nije bio stela, a dobila sam 9 iz odbrane jer sam kao Vlasche ostala u Sarajevu, na sta je profesor izuzetno ponosan bio....sebilj wrote:Koliko ste ispita polozili na stelu, hajd da cujemo?
Ja od 35 samo 2.
A vi?
kumila sam i preklinjala mater da kod prof.knjizevnosti urgira da me ne pegla, a ona ucinila suprotno...
- Abu FEED el-Castro
#9 Re: Al` iskreno ?
Naša dika, i što je najsjanije - budućnost...sebilj wrote:Koliko ste ispita polozili na stelu, hajd da cujemo?
Ja od 35 samo 2.
A vi?
-
cinderella
od 37 ispita - ni jedan! samo jedan prepisala.... 
- Dori
Pa nije strasno...ocigledno se prvo raspitao ko sam, sta sam, cija sam, gdje radim i onda mi fino obajnio kakva je situacija, da su ovo "komercijalna vremena" i da sve ima svoju cijenu....Ja sam ostalasebilj wrote:a cijena bila velika?Dena wrote:Jednom, ali kad sam skontala da mi nema druge i da mi je otvoreno profesor rekao cijenu ispita.
Ali jos uvijek me grize savjest zbog toga, jer sam fakat bila ucila....FUJ!
Ne mogu Vam opisati koliko mene i dan danas pece savjest sto sam mu dala pare.....
-
amrino
Pa ako te pece savjest- prijavi ga!Dena wrote:Pa nije strasno...ocigledno se prvo raspitao ko sam, sta sam, cija sam, gdje radim i onda mi fino obajnio kakva je situacija, da su ovo "komercijalna vremena" i da sve ima svoju cijenu....Ja sam ostalasebilj wrote:a cijena bila velika?Dena wrote:Jednom, ali kad sam skontala da mi nema druge i da mi je otvoreno profesor rekao cijenu ispita.
Ali jos uvijek me grize savjest zbog toga, jer sam fakat bila ucila....FUJ!, jer je to jedan od profesora koji nam je na predavanjima uvijek isticao da su mito i korupcija bolesti danasnjeg drustva
![]()
Ne mogu Vam opisati koliko mene i dan danas pece savjest sto sam mu dala pare.....
Koji je fax u pitanju?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ona njega prijavi, on ponisti ispit i belaj....amrino wrote:Pa ako te pece savjest- prijavi ga!Dena wrote:Pa nije strasno...ocigledno se prvo raspitao ko sam, sta sam, cija sam, gdje radim i onda mi fino obajnio kakva je situacija, da su ovo "komercijalna vremena" i da sve ima svoju cijenu....Ja sam ostalasebilj wrote: a cijena bila velika?, jer je to jedan od profesora koji nam je na predavanjima uvijek isticao da su mito i korupcija bolesti danasnjeg drustva
![]()
Koji je fax u pitanju?
ode diploma u PM...
-
amrino
Pa nek' bude AMONIMNAmIRCerka wrote:ona njega prijavi, on ponisti ispit i belaj....amrino wrote:Pa ako te pece savjest- prijavi ga!Dena wrote: Pa nije strasno...ocigledno se prvo raspitao ko sam, sta sam, cija sam, gdje radim i onda mi fino obajnio kakva je situacija, da su ovo "komercijalna vremena" i da sve ima svoju cijenu....Ja sam ostala, jer je to jedan od profesora koji nam je na predavanjima uvijek isticao da su mito i korupcija bolesti danasnjeg drustva
![]()
Koji je fax u pitanju?
ode diploma u PM...
-
didgeridoo
ja ne znam koji to jos faxovi osim ovog sto sam ja zavrsio imaju 35 ispita
P.S. Nisam niti jedan na stelu polozio
P.S. Nisam niti jedan na stelu polozio
- Lace
#20 Re: Al` iskreno ?
ja od 26 - 0....imam jos 4...jebat ga kad nemam stelu ...do sada sam mogla diplomiratsebilj wrote:Koliko ste ispita polozili na stelu, hajd da cujemo?
Ja od 35 samo 2.
A vi?
-
obuca
a finih ucenika
. ma dajte raja u naslovu pise ÌSKRENO. ja samo jednom al nakon sto sam naucila sve napamet i kucka me oborila i 10 put, e onda sam stelu aktivirala. inace bilo je donova. al eto taj jedan put najvise zbog toga sto je otvoreno pokazivala neprijateljstvo kad sam ja u pitanju i pri tom se smijala. eh ta gubavicarka
- Dori
Ekonomija, ali kao sto mIRCi rece, samo bi sebe tu zajeb***amrino wrote:Pa ako te pece savjest- prijavi ga!Dena wrote:Pa nije strasno...ocigledno se prvo raspitao ko sam, sta sam, cija sam, gdje radim i onda mi fino obajnio kakva je situacija, da su ovo "komercijalna vremena" i da sve ima svoju cijenu....Ja sam ostalasebilj wrote: a cijena bila velika?, jer je to jedan od profesora koji nam je na predavanjima uvijek isticao da su mito i korupcija bolesti danasnjeg drustva
![]()
Koji je fax u pitanju?