U dnevnoj štampi (30.5) je objavljeno:"FBiH se odrekla milijardi
u Srbiji?"Zatim:"Ističe rok za povrat imovine i novca iz susjedstva".
"Rok za podnošenje zahtjeva za povrat imovine ističe u junu o.g."
Vidi se iz teksta koji su dali upoznati ljudi,da se u Srbiji privati-
zuje imovina naše države,a naša vlada se drži pasivno i ne postavlja
zahtjev za povrat te imovine.S druge strane,mi smo Srbiji vratili njihovu
imovinu koju su tražili.
I nikom od naših političara se neće ništa desiti.Niko za ovo
neće odgovarati.
Zakonodavnoj i izvršnoj vlasti kod nas jedino je važno,da brzo
i efikasno povećaju svoja primanja (plaće,topli obrok,dnevnice i ostalo).
Za to ima novaca.Za povećanja i redovna primanja u mnogim preduzećima,
za povećanje penzija,invalidnina,zavraćanje dugova radnicima ,penzinerima,
starim deviznim štedišama novca nema.SRAMOTNO !!
Često "mudraci" znaju reći:"Vi ste ih izabrali,smjenite ih!!!"
Nismo mogli birati druge ljude,kad su uvijek ista lica i iste stranke
na izborima.A smijeniti ih nemožemo jer oni imaju vlast i čvrsto se drže
svojih fotelja,bez obzira kojoj i narodnosti pripadaju.Njihov jedini motiv
je MOĆ,VLAST,NOVAC svejedno kojim redom!
KAKVO JE VAŠE MIŠLJENJE?
POKLON FBiH SRBIJI
-
Almir Arnaut-Belli
65 posto bIH je u rukama Slovenaca a nisu nam vratili Deviznu stednju,merkatora i njihovih radnji ima stotine-mi kupujemo tamo,dodik je prodao pola Bosne pa opet sjedi gdje sjedi a odgovor je :
Dok smo mi bili na prvim linijama 1993 oni su (tadasnja vlast)Drustvenu svojinu prenijeli na Drzavnu,i to bez pitanja,znaci pola toga dali agresoru a pola podijelili izmedju sebe,to su ugledni danasnji i bivsi heroji Bosne,zato mi sad ovdje raspravljamo kako je moguce da neko radi 40 godina a da nema niti jednu dionicu,a da mu je penzija 130 km,pa nije bio dio tala,a danasnja BiH je kolonizirana od strane izdajnika(vlasti)
Dok smo mi bili na prvim linijama 1993 oni su (tadasnja vlast)Drustvenu svojinu prenijeli na Drzavnu,i to bez pitanja,znaci pola toga dali agresoru a pola podijelili izmedju sebe,to su ugledni danasnji i bivsi heroji Bosne,zato mi sad ovdje raspravljamo kako je moguce da neko radi 40 godina a da nema niti jednu dionicu,a da mu je penzija 130 km,pa nije bio dio tala,a danasnja BiH je kolonizirana od strane izdajnika(vlasti)
- Fair Life
#3 Re: POKLON FBiH SRBIJI
tribina oslobodjenje wrote:...
KAKVO JE VAŠE MIŠLJENJE?

- helo
#4 Re: POKLON FBiH SRBIJI
Prejak clanak svaka cast, ali kada pogledaš nije ništa izmislio vec je takav sve što je rekao, jadno i žalosno, nema daljeFair Life wrote:tribina oslobodjenje wrote:...
KAKVO JE VAŠE MIŠLJENJE?
- uvjek dobar gost
Kad čovjek treba reći nešto iskreno i prosto da ga svi razumiju nek kaže ovo... jer sve što je čovjek napisao je živa istina... samo je problem što silni provincijalci ne vide dalje od svog nosa i silikonskih prsa....
Ovoj zemlji je pod hitno potreban zaokret u svakom smislu, a jedino MI ga možemo izvesti, kad kažem mi mislim na sve Bosance i Hercegovce bez oraha u džepovima...
Mada mnogi se sa mnom složiti neće i reći će da se ništa ne može promijeniti.... mada nismo ni probali još....
Ovoj zemlji je pod hitno potreban zaokret u svakom smislu, a jedino MI ga možemo izvesti, kad kažem mi mislim na sve Bosance i Hercegovce bez oraha u džepovima...
Mada mnogi se sa mnom složiti neće i reći će da se ništa ne može promijeniti.... mada nismo ni probali još....
-
noc i dan,dan i noc
Uvek se moze promeniti,...
Onaj ko cuti i nista ne cini,...znaci da mu je dobro.Cutanje je znak odobravanja sadasnjoj situaciji.
Trla baba lan po ceo dan - od toga nema nista.
Onaj ko cuti i nista ne cini,...znaci da mu je dobro.Cutanje je znak odobravanja sadasnjoj situaciji.
Trla baba lan po ceo dan - od toga nema nista.
-
Almir Arnaut-Belli
zivjela RBIH,jebes sve sto nije ona