Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vec par dana mi moj peugeot 206 (nema ni 2 god)pravi problemcice... Ujutro kad krenem na posao (u prvoj brzini) zapinje i trokira - pritisnem gas do daske a on cas hoce, cas nece - tako mi se jutros i ugasio! To se desava samo u prvoj brzini i to vec 10-15 dana, uglavnom kad ga tek upalim...
Od servisa nista do kraja iduce sedmice, zna li iko sta bi moglo biti i da li je "opasno po zivot"?
Hvala unaprijed
forumasica wrote:Vec par dana mi moj peugeot 206 (nema ni 2 god)pravi problemcice... Ujutro kad krenem na posao (u prvoj brzini) zapinje i trokira - pritisnem gas do daske a on cas hoce, cas nece - tako mi se jutros i ugasio! To se desava samo u prvoj brzini i to vec 10-15 dana, uglavnom kad ga tek upalim...
Od servisa nista do kraja iduce sedmice, zna li iko sta bi moglo biti i da li je "opasno po zivot"?
Hvala unaprijed
Može biti svašta, a najbolje je da odeš majstoru, po mogućnosću ovlaštnom servisu. Meni se slično desilo na Fabiji koja je benzinac. Svašta su mi predlagali, ali kvar je "dijagnosticiran" tek kad sa otišao u Autoagent u Osjeku gdje su auto prikopčali na ele. instrumente. Otišla dizna za gorivo, nekih 300 KM.
Ja se ne bi zezao sa takvim kvarovima jer uvijek vuku ostale belaje.
U pitanju je benzinac, i ne pali se nista neuobicajeno na kontr. tabli. Inace sam kukavica sto se tice tih stvari, odmah panicim. U svakom slucaju hvala za pomoc
Jel na prodaju da te odmah kutarisem belaja .Dam ti za tu 206icu ne vise od 9500 k .Salu na stranu moze biti svasta ali u vecini slucajeva su to filteri goriva zbog lose kvalitete istog.Moze biti sto u prethodnom postu navedose i kablovi,svjecice.Uglavnom vjerovatno ti slabije trokira ili skoro nikako kad se auto zagrije.Sto ukazuje po svoj prilici da ti je filter goriva zacepljen.