http://www.mypartyfusion.com
i probao.
Imaju zanimljivu vrstu chata gdje vidiš avatare ljudi sa kojima pričaš, a uz to slušate muziku, plešete itd...
Malo promjene u odnosu na msn
Moderator: Benq
ma no sikiriki princezo...oni preko chata rade zadace..Ledena Princeza wrote:Moj malac se taman odvikao od Bite Fighta i OGamea (uz pomoć vas, cijenjeni gameri), kad evo - ovo se pojavilo.
Oni (razred) istovremeno vise i na msn-u i na ovome. Preko msn-a se dogovaraju ko će otvoriti party, a onda idu svi na taj party.
Pa skaču...![]()
Iskreno, meni to inače nije jasno, pola dana su u školi, a kada dođu kući svi lete na chat, kao da se nisu vidjeli danima.
Evo u novom Globusu dossier:Ddur wrote:ma no sikiriki princezo...oni preko chata rade zadace..Ledena Princeza wrote:Moj malac se taman odvikao od Bite Fighta i OGamea (uz pomoć vas, cijenjeni gameri), kad evo - ovo se pojavilo.
Oni (razred) istovremeno vise i na msn-u i na ovome. Preko msn-a se dogovaraju ko će otvoriti party, a onda idu svi na taj party.
Pa skaču...![]()
Iskreno, meni to inače nije jasno, pola dana su u školi, a kada dođu kući svi lete na chat, kao da se nisu vidjeli danima.![]()