Užasna serija na Mreži+

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
StupskaBitanga

#1 Užasna serija na Mreži+

Post by StupskaBitanga »

mislim helooo staviti seriju BUMERANG onu s nove u TV program i to u terminu od 18h molim?? da vas upoznam to je ona serija o tV stanici iz zagreba u kojoj je glumio zuhra
eet ludosti
Neelix

Post by Neelix »

i sta ti smeta tu? sto je hrvatska serija?
B-Baller

Post by B-Baller »

Ma meni ne smeta sto je hrvatska serija, nego sto je glupa, dosadna a niposto smijesna. Tipicna hrvatska serija koja treba da bude smijesna njihovim nekim shalama koje ja mislim ni samim Hrvatima nisu smijesne. Ljudi nemaju smisla za humor i gotovo serija ne zasluzuju mjesto u na bilo kojoj TV stanici. Valjda kako im je narodnjacki sund zabranjen na TV-u, sve gluposti stavljaju u serije.
Neelix

Post by Neelix »

jest glupa ko noc, slazem se...al nije nista gluplja od vize za buducnost, seks i grad, crne hronike, tata i zetova itd itd tid... :)
faye

Post by faye »

B-Baller wrote: nego sto je glupa, dosadna a niposto smijesna.
kako znas :D mozda jedna epizoda nije valjala

ako jeste tako, ne razlikuje se puno od ostatka programa na tv-u. nazalost :(
Comrad

Post by Comrad »

Prebaciš kanal i ćao :zzzz:
p.s. a šta si očekivao od Mreže + :roll:
cyprus

Post by cyprus »

Ma ni nije nešto gora od uobičajenih serija sa našeg područja. Za mene je Viza za budućnost dno dna. Bolje je nama da se držimo filmova, snimanje serija nam baš i ne ide.
Comrad

Post by Comrad »

Pa zar još postoji ta Viza za budućnost :-) koliko su to snimili epizoda..ccc...
Microsoft

Post by Microsoft »

pa zar je mreza + TV?ja sam mrezu + jedino vidjao samo kada sam shaltao kanale... :D :D :D
hejter

Post by hejter »

Neelix wrote:jest glupa ko noc, slazem se...al nije nista gluplja od vize za buducnost, seks i grad, crne hronike, tata i zetova itd itd tid... :)
Pa naravno, tipicno bosanski: nase glupo, a tudje i ako je glupo nema veze tudje je pa cu gledat.... Slazem se i ja da viza za bud. ne valja, ali one serije na novoj su sve do jedne odron!!!

Neelix Neelix tudja nafako :x
Maja_XXX

Post by Maja_XXX »

Jednom davno ,neko je rekao : "Sacuvaj me ,Boze hrvatske kulture i srpskog junastva!"

Ja bih to malo modifikovala i rekla :" Sacuvaj me Boze,srpske muzike(novokomponovane-turbofolk) i hrvatskog humora!"

Ono je fakat strasno,ja ne znam da li da placem ili da se smijem kada gledam sve te "humoristicke" serije!
Post Reply