Užasna serija na Mreži+
Moderator: _BataZiv_0809
-
StupskaBitanga
#1 Užasna serija na Mreži+
mislim helooo staviti seriju BUMERANG onu s nove u TV program i to u terminu od 18h molim?? da vas upoznam to je ona serija o tV stanici iz zagreba u kojoj je glumio zuhra
eet ludosti
eet ludosti
-
B-Baller
Ma meni ne smeta sto je hrvatska serija, nego sto je glupa, dosadna a niposto smijesna. Tipicna hrvatska serija koja treba da bude smijesna njihovim nekim shalama koje ja mislim ni samim Hrvatima nisu smijesne. Ljudi nemaju smisla za humor i gotovo serija ne zasluzuju mjesto u na bilo kojoj TV stanici. Valjda kako im je narodnjacki sund zabranjen na TV-u, sve gluposti stavljaju u serije.
-
hejter
Pa naravno, tipicno bosanski: nase glupo, a tudje i ako je glupo nema veze tudje je pa cu gledat.... Slazem se i ja da viza za bud. ne valja, ali one serije na novoj su sve do jedne odron!!!Neelix wrote:jest glupa ko noc, slazem se...al nije nista gluplja od vize za buducnost, seks i grad, crne hronike, tata i zetova itd itd tid...
Neelix Neelix tudja nafako
-
Maja_XXX
Jednom davno ,neko je rekao : "Sacuvaj me ,Boze hrvatske kulture i srpskog junastva!"
Ja bih to malo modifikovala i rekla :" Sacuvaj me Boze,srpske muzike(novokomponovane-turbofolk) i hrvatskog humora!"
Ono je fakat strasno,ja ne znam da li da placem ili da se smijem kada gledam sve te "humoristicke" serije!
Ja bih to malo modifikovala i rekla :" Sacuvaj me Boze,srpske muzike(novokomponovane-turbofolk) i hrvatskog humora!"
Ono je fakat strasno,ja ne znam da li da placem ili da se smijem kada gledam sve te "humoristicke" serije!