knjige
Moderator: Chloe
-
Umjetnik a
#1 knjige
Drame
Autor: Zlatko Topcic
Na bedemima Damaska: drame
Autor: Ali Ahmed Bakethir
Dvanaest hodocasnika :
Autor: Gabriel Garcia Márquez
Oci plavog psa
Others and Dreams
Autor: Sejla Kameric
zanima me zna li iko išta o ovim knjigama, trebaju mi podaci
Autor: Zlatko Topcic
Na bedemima Damaska: drame
Autor: Ali Ahmed Bakethir
Dvanaest hodocasnika :
Oci plavog psa
Others and Dreams
Autor: Sejla Kameric
zanima me zna li iko išta o ovim knjigama, trebaju mi podaci
-
Umjetnik a
P.S.
samo da znam o čemu se radi u kojoj, ništa posebno
samo da znam o čemu se radi u kojoj, ništa posebno
-
Umjetnik a
Ako je ljubav igra, ovo su pravila : deset najvaznijih pravila u igri ljubavi
If Love is a Game, These are the Rules
može li i ova
If Love is a Game, These are the Rules
može li i ova
-
Hierarchia
Umjetniče, ljudima je očito mrska prosvjetiteljska uloga. Ne shvatam kako uopće očekuješ da neko ima volje prepričavati ti romane, knjige, eseje.... Tumačiti ti citate, mudre rečenice...Umjetnik a wrote:pa čita li iko od vas
Nejasni su mi svi ovi tvoji postovi.
- Orhanowski
I ja sam ti hotio reci to isto sto i Hierarchia, al mi bilo mrsko pisatHierarchia wrote:Umjetniče, ljudima je očito mrska prosvjetiteljska uloga. Ne shvatam kako uopće očekuješ da neko ima volje prepričavati ti romane, knjige, eseje.... Tumačiti ti citate, mudre rečenice...Umjetnik a wrote:pa čita li iko od vas
Nejasni su mi svi ovi tvoji postovi.Možda da se obratiš nekom tebi poznatom bibliofilu ili tako nešto, on će ti vjerovatno pomoći jer te zna.
Hie
-
rikardoreis
debela wrote:aha ali za sebeUmjetnik a wrote:pa čita li iko od vas
-
Hierarchia
Vidi ko je dosao...Orhanowski wrote:I ja sam ti hotio reci to isto sto i Hierarchia, al mi bilo mrsko pisatHierarchia wrote:Umjetniče, ljudima je očito mrska prosvjetiteljska uloga. Ne shvatam kako uopće očekuješ da neko ima volje prepričavati ti romane, knjige, eseje.... Tumačiti ti citate, mudre rečenice...Umjetnik a wrote:pa čita li iko od vas
Nejasni su mi svi ovi tvoji postovi.Možda da se obratiš nekom tebi poznatom bibliofilu ili tako nešto, on će ti vjerovatno pomoći jer te zna.
![]()
Hie
Necu se tako igrati, druze, nema te vise nikako.
-
rikardoreis
Hio, jelde da ono ima neko kome ja ponekad ispricam?

-
Umjetnik a
pogrešno si me shvatio, samo da znam o čemus e radi u knjizi, dovoljne su dvije rečeniceHierarchia wrote:Umjetniče, ljudima je očito mrska prosvjetiteljska uloga. Ne shvatam kako uopće očekuješ da neko ima volje prepričavati ti romane, knjige, eseje.... Tumačiti ti citate, mudre rečenice...Umjetnik a wrote:pa čita li iko od vas
-
Hierarchia
Dvije rečenice? Ti si naveo 6 knjiga, to je, dakle, 12 rečenica. Znaš šta znači napisati 12 prostoproširenih (a pogotovo višestrukosloženih) rečenica?! Plus, ne mogu vjerovati da neko može u 2 rečenice kvalitetno reći o čemu neka knjiga govori. Pa bio to i Cuelho.Umjetnik a wrote:pogrešno si me shvatio, samo da znam o čemus e radi u knjizi, dovoljne su dvije rečeniceHierarchia wrote:Umjetniče, ljudima je očito mrska prosvjetiteljska uloga. Ne shvatam kako uopće očekuješ da neko ima volje prepričavati ti romane, knjige, eseje.... Tumačiti ti citate, mudre rečenice...Umjetnik a wrote:pa čita li iko od vas
-
Saray_Di
Umjesto ovolikog truda koji ste ulozili da odrzite predavanje covjeku,koji vam je uputio molbu--mogli ste komotno i da mu prepricate knjigu
ako treba.
Nedaj Boze da covjeku treba nesto vise,pa da racuna na ljude ovdje..
ccc...
ja da znam o kojoj je knjizi rijec,prepricala bih je--u koliko god recenica
treba!
ako treba.
ccc...
treba!
-
patrius
al' ne znasSaray_Di wrote:Umjesto ovolikog truda koji ste ulozili da odrzite predavanje covjeku,koji vam je uputio molbu--mogli ste komotno i da mu prepricate knjigu
ako treba.
ccc...
treba!