Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tosho wrote:BMW serije3 ili mercedes E klase dva najljepsa automobila poslije pezoa 407
Eno neki dan ispred Fis Viteza 407 i 307CC jedan kraj drugog. Koliko se meni 307CC svidio, nisam ni primjetio 407, ko da je kakav Golf II bio umjesto nje heh.
Moje misljenje naravno
Tebe je majka pod dugom rodila
i poklonila Njemackoj raznih boja,
a onda te je Njemacka, na krilima mehkim,
proizvodila nekim putevima dalekim,
i rekla:
Neka ovo auto sretno bude,
i neka kao avion brzo leti,
jer kad BMW svijetom kruži,
on će znati iz auspuha da puši,
na pozdrav prijatelju (Mercedesu!)
ZIVIO BMW!
Last edited by Panasonic on 25/07/2004 00:35, edited 2 times in total.
Zasto? De ispricaj mi kako te je sluzio i koji je kvarova imao. Molim te
ma on je i dan danas zmaj..super je...bez ikakvih kvarova...al nije moj ...momak koji ga vozi odrzava ga i zato je jedan od boljih mercedesa,pa cak i novijih tipa
Zasto? De ispricaj mi kako te je sluzio i koji je kvarova imao. Molim te
ma on je i dan danas zmaj..super je...bez ikakvih kvarova...al nije moj ...momak koji ga vozi odrzava ga i zato je jedan od boljih mercedesa,pa cak i novijih tipa
e ovako ako sam (a mislim da nisam) bila konfuzma
pitao si me kakvo je moje iskustvo s mercedesom
i ja ti kazem da to nije moje auto..samo sam se ja u njemu 1000 puta vozila i sama ga vozila....super je auto..plovi..al sam ti rekla da momak ciji i je auto,ga super odrzava.....
ja komplikacija nepotrebnih
pametnica wrote:e ovako ako sam (a mislim da nisam) bila konfuzma
pitao si me kakvo je moje iskustvo s mercedesom
i ja ti kazem da to nije moje auto..samo sam se ja u njemu 1000 puta vozila i sama ga vozila....super je auto..plovi..al sam ti rekla da momak ciji i je auto,ga super odrzava.....
ja komplikacija nepotrebnih