RADMANOVIC-Predsjednik koji stiti interese druge drzave?
-
almah
#1 RADMANOVIC-Predsjednik koji stiti interese druge drzave?
Prvo ulaze VETO na zahtjev BiH Srbiji za hapsenje ratnih zlocinaca a zatim
brani "notu" Srbije kojom ova optuzuje BiH zato sto se u "nekim krugovima"
zagovara revizija sudjenja u Hagu.
U svakoj normalnoj drzavi ovakav presjednik bi odmah bio smjenjen i to demonstracijama njenih gradjana.
Gradjani BiH sute.
brani "notu" Srbije kojom ova optuzuje BiH zato sto se u "nekim krugovima"
zagovara revizija sudjenja u Hagu.
U svakoj normalnoj drzavi ovakav presjednik bi odmah bio smjenjen i to demonstracijama njenih gradjana.
Gradjani BiH sute.
-
JahijaJilic
Potpisujem 1.000 puta. Hvala za informacije.Pa sta ce nego sutati
Silajdzic na platnom spisku Enke, ni ne krije to... Ovaj igra za Srbe... Jedini Komso totalni autsajder...
Komso je izuzetno posten covjek i zaista totalni autsajder...
u bagri korumpiranih autsajdera.
-
almah
Do sada je na ovom forumu bilo 20-ak tema posvecenih Silajdjicu pa i Komsicu._BosanaC wrote:Pa sta ce nego sutati![]()
Silajdzic na platnom spisku Enke, ni ne krije to... Ovaj igra za Srbe... Jedini Komso totalni autsajder...
Mozes da ih nevolis ili volis.
Pljuvalo se po Silajdjicu sa i bez argumenata.
pa i to je u redu.
ali ovaj put tema je Radmanovic.
Mozes li bar jednom da kazes svoje misljenje o njemu a da istovremeno ne radis to izjednacavanje koje je toliko karakteristicno za BiH.
Na to su nas navikli komunisti koji su uvijek kada je treblo osuditi srpski nacionalizam obavezno trazili i druga dva i obrnuto.
Mozes da nevolis Silajdjica i cak da ga mrzis.
Mozes da mu prebacujes da radi za vlastite interese.
Ali nemozes da tvrdis da radi za drugu drzavu a to je tema.
-
_BosanaC
Kako ne mogu?almah wrote: Ali nemozes da tvrdis da radi za drugu drzavu a to je tema.
Pa Predsjednistvo je u BiH kolektivni organ
I nije poenta u izjednacavanju i neizjednacavanju kad fakat jesu isti. S tim sto Radmanovic moze samo da pimpla u prazno, dok Silajdzic radi puno opasnije stvari... A i interesantno da dodje na mjesto prvog u Bosnjaka bas kad se Enka zagrijala za izgradnju koridora Vc... A ovaj drugi u vakat price o Kosovu.
-
almah
Pa covjece boziji, ti stvarno nista ne razumijes._BosanaC wrote:Kako ne mogu?almah wrote: Ali nemozes da tvrdis da radi za drugu drzavu a to je tema.![]()
Pa Predsjednistvo je u BiH kolektivni organEnka je Turska kompanija. Znaci, vec imamo dva clana Predsjednistva koji rade za dvije razlicite drzave. Druga slicnost: Radmanovic ima Srbijansko drzavljanstvo, Silajdzic Tursko. A Komso baksuz ni Hrvatsko nema
![]()
I nije poenta u izjednacavanju i neizjednacavanju kad fakat jesu isti. S tim sto Radmanovic moze samo da pimpla u prazno, dok Silajdzic radi puno opasnije stvari... A i interesantno da dodje na mjesto prvog u Bosnjaka bas kad se Enka zagrijala za izgradnju koridora Vc... A ovaj drugi u vakat price o Kosovu.
Vise gluposti na jednom mjestu i u par recenica je nemoguce naci.
Cak da je tacno to sto tvrdis , Enka nije drzava.
Cak kada bi Silajdjic i radio za tu firmu , po cemu je to protiv interesa BiH.
Kako to Radmanovic pimpla u prazno kada kao predsjednik tvoje i moje drzave, istu podredjuje Srbiji.
Kada nesto tvrdis ,daj neke argumente za to koji se mogu provjeriti a ne samo tvoju tvrdnju koju niko nemoze dokazati.
Ja sam u prvom mjavljanju po ovoj temi iznio dokaze koji su opcepoznati.
Ti u tvojoj mrznji prema Silajdjicu iznosis traceve.
Ponavljam jos jednom, otvori temu o Silajdjicu po 30-ti put ako hoces, pa cemo o njemu.
Ovo je tema o Radmanovicu i njegovom djeluvanju u korist Srbije.
Da se radi o trecerazrednom drzavnom cinovniku , trebao bi odmah biti smjenjen i sudjen zbog rada u korist strane drzave.
Tako je to u svim drugim drzavama.
Pogledaj kako je naistu notu Srbije reagovala Hrvatsaka i to promptno.
Predsjednik moje i tvoje drzave opravdava potez Srbije i osudjuje BiH.
A ti na sve to kazes, im Silajdjic je isti.
Bravo!
- buzzer
Pa covjece boziji, ti stvarno nista ne razumijes.almah wrote:Kako ne mogu?![]()
Pa Predsjednistvo je u BiH kolektivni organEnka je Turska kompanija. Znaci, vec imamo dva clana Predsjednistva koji rade za dvije razlicite drzave. Druga slicnost: Radmanovic ima Srbijansko drzavljanstvo, Silajdzic Tursko. A Komso baksuz ni Hrvatsko nema
![]()
Vise gluposti na jednom mjestu i u par recenica je nemoguce naci.
Cak da je tacno to sto tvrdis , Enka nije drzava.
Cak kada bi Silajdjic i radio za tu firmu , po cemu je to protiv interesa BiH.
Kako to Radmanovic pimpla u prazno kada kao predsjednik tvoje i moje drzave, istu podredjuje Srbiji.
Kada nesto tvrdis ,daj neke argumente za to koji se mogu provjeriti a ne samo tvoju tvrdnju koju niko nemoze dokazati.
Ja sam u prvom mjavljanju po ovoj temi iznio dokaze koji su opcepoznati.
Ti u tvojoj mrznji prema Silajdjicu iznosis traceve.
Ponavljam jos jednom, otvori temu o Silajdjicu po 30-ti put ako hoces, pa cemo o njemu.
Ovo je tema o Radmanovicu i njegovom djeluvanju u korist Srbije.
Da se radi o trecerazrednom drzavnom cinovniku , trebao bi odmah biti smjenjen i sudjen zbog rada u korist strane drzave.
Tako je to u svim drugim drzavama.
Pogledaj kako je naistu notu Srbije reagovala Hrvatsaka i to promptno.
Predsjednik moje i tvoje drzave opravdava potez Srbije i osudjuje BiH.
A ti na sve to kazes, im Silajdjic je isti.
Bravo![/quote]
u otsustvu _BosanCa nemrem a da ti ne repliciram umjesto njega.
helem, pricati negativno o jednom dijelu sistema, a pjeniti immediatelly ako se sugovornik usudi kritizirati drugi dio, iliti kompletan sistem je svojstveno individuama koje su ili zaslijepljene mrznjom pa zlo vide samo na suprotnoj strani od svoje, ili ogranicene inteligencije pa nisu u stanju skontati da je svejedno ko za koga radi ako ne radi za svoju zemlju ili, jos gore, radi protiv nje.
tebi ne smeta kontekst u kojem neko silajdzicu prigovori makar i disharmoniju izmedju boja kravate i kosulje, tebi smeta da neko vidi kako su radmanovic i silajdzic u ovom slucaju, kao i izetbegovic i karadzic nekoc, pobratimi koji zajedno rade na unistenju/podjeli bih. nikakvog tu izjednacavanja nema, necemo brojati leseve, ko ubije jednog insana (ili nekoliko njih - kazani) isti je kao i onaj koji ubije cijelo covjecanstvo (srebrenica). tebi smeta govno a ne smeta smrad...
...iznervira me na sabahu...
-
_BosanaC
Procitaj Silajdzicev imovinski karton i bice ti jasno koliko je ono sto ja tvrdim trac. A ako smatras da nije izdaja drzave i drzavnih interesa da Predsjednik jedne drzave radi kao konsultant za vrijeme svog mandata za firmu sasvim druge drzave, onda stvarno nemam rijeci za tebe.
A Radmanovic, kao sto rekoh, mlati praznu slamu. Prica ono sto mu stranacki lider naredi, isto kao sto i ti pricas ono sto ti tvoj lider naredi. I dok god je Predsjednistvo BiH kolektivni organ, prica o Radmanovicu, Silajdzicu i Komsicu je jedna prica. Jer da nije - Radmanovic ne bi bio u stanju odluku Predsjednistva o zahtjevu Srbiji oboriti.
A Radmanovic, kao sto rekoh, mlati praznu slamu. Prica ono sto mu stranacki lider naredi, isto kao sto i ti pricas ono sto ti tvoj lider naredi. I dok god je Predsjednistvo BiH kolektivni organ, prica o Radmanovicu, Silajdzicu i Komsicu je jedna prica. Jer da nije - Radmanovic ne bi bio u stanju odluku Predsjednistva o zahtjevu Srbiji oboriti.
-
BAHadzic
Presjednici Bosne i Hercegovine su Haris Silajdzic i Zeljko Kosmsic. A Radmanovic je Cetnik i bori se za interese Srbije i Srba.
U Bosnjaka nema boljeg od Harisa Silajdzica
U Hrvata nema boljeg od Zeljke Komsica
U Srba ima sigurno boljeg nego Radmanovica.
-
_BosanaC
Ni ti od drveta sumu ne vidis... Ali nejse... Haris je toliko dobar za Bosnjake da je vise uradio za RS nego Radmanovic... A Bosnjacima u RS nikada nije bilo gore, izuzmemo li ratni periodBAHadzic wrote:Presjednici Bosne i Hercegovine su Haris Silajdzic i Zeljko Kosmsic. A Radmanovic je Cetnik i bori se za interese Srbije i Srba.
-
liberty
[BAHadzic (citat):
Presjednici Bosne i Hercegovine su Haris Silajdzic i Zeljko Kosmsic. A Radmanovic je Cetnik i bori se za interese Srbije i Srba.
U Srba ima sigurno boljeg nego Radmanovica.]
-----> dijasporac, prestani se provaljivati, dosta si gluposti navalj'o za iducih par godina
U Srba ima sigurno boljeg nego Radmanovica.]
-----> dijasporac, prestani se provaljivati, dosta si gluposti navalj'o za iducih par godina
-
liberty
volis je toliko da ti je bila draza svajcarska vojska od bosanskohercegovacke...
i ohani malo od komunizma, jer nemas pojma ni sta on znaci...
o nacinu zivota u kapitalistickim zemljama vec svi znamo, ponajvise oni ljudi koji su ostali bez svog identiteta cinom protjerivanja tokom agresije na bih...
vidis, normalni bosanci i hercegovci ne razmisljaju kao ti i tebi slicni - jesu li kupili bijesan auto (kod tebe je to cini mi se bmw, kako si se vec provalio na forumu od bhfanaticos-a) - njima je bitan zivot, kakav-takav...
za tvoju informaciju: poznati su mi mnogobrojni dokazi o drugim manje lijepim stvarima kada je u pitanju dijaspora i njeni dijasporci/ dijasporke...
i ohani malo od komunizma, jer nemas pojma ni sta on znaci...
o nacinu zivota u kapitalistickim zemljama vec svi znamo, ponajvise oni ljudi koji su ostali bez svog identiteta cinom protjerivanja tokom agresije na bih...
vidis, normalni bosanci i hercegovci ne razmisljaju kao ti i tebi slicni - jesu li kupili bijesan auto (kod tebe je to cini mi se bmw, kako si se vec provalio na forumu od bhfanaticos-a) - njima je bitan zivot, kakav-takav...
za tvoju informaciju: poznati su mi mnogobrojni dokazi o drugim manje lijepim stvarima kada je u pitanju dijaspora i njeni dijasporci/ dijasporke...
-
luciferino
Eno opet su za sve su komunjare krive.
Ma garant su i ovi u sadašnjoj vlasti svi do jednog prikrivene komunjare dok nam ništa ne radi kako treba.
Ma garant su i ovi u sadašnjoj vlasti svi do jednog prikrivene komunjare dok nam ništa ne radi kako treba.
-
BAHadzic
nevozim bmw vec peugeot 406 3.0 Coupe.
kao drugo svicarsku vojsku sam sluzio da bi mogao u EUFOR i tako dat svoj doprinos Bosni i Hercegovini. Sto sam i ucinio.
i nisam potjeran iz BiH nit sam pobjegao iz Bosne i Hercegovine vec zivim od 1989 u Svicarskoj
kao drugo svicarsku vojsku sam sluzio da bi mogao u EUFOR i tako dat svoj doprinos Bosni i Hercegovini. Sto sam i ucinio.
i nisam potjeran iz BiH nit sam pobjegao iz Bosne i Hercegovine vec zivim od 1989 u Svicarskoj
Last edited by BAHadzic on 01/05/2007 12:04, edited 1 time in total.
- Vodenjak
Svakog od vas koji proziva druge zbog "izjednacavanja" treba tri puta na dan kljukati tabletama Dejtona!almah wrote:Do sada je na ovom forumu bilo 20-ak tema posvecenih Silajdjicu pa i Komsicu._BosanaC wrote:Pa sta ce nego sutati![]()
pa i to je u redu.
Mozes li bar jednom da kazes svoje misljenje o njemu a da istovremeno ne radis to izjednacavanje koje je toliko karakteristicno za BiH.
Na to su nas navikli komunisti koji su uvijek kada je treblo osuditi srpski nacionalizam obavezno trazili i druga dva i obrnuto.
Valjda onda shvatite da je Silajdzic, uz prvog nam legendarnog predsjednika i jos nekoliko slicnih ugursuza, bio taj koji je Srbima (u ovom slucaju predstavljenim u liku Radmanovica) dao u ruke svo moguce oruzje kojim mogu svakog postenog Bosanca i Hercegovca da vuku za nos svaki put kad im se djoko digne! Legalno i u skladu sa ustavom i zakonom!
Svi vi koji bosnjacke politicare branite SDA-ovskom floskulom o toboze nekom "izjednacavanju", protiv ste komunjara i diktatorskih rezima, predstavljate se kao legalisti i demokrate a ne dopustate ljudima da samo koriste svoje pravo da ucvrscuju Republiku Srpsku i da dio ovlastenja koje Republika Srpska ima predaju u nadleznost Bosne i Hercegovine na principu onoga: Prije podne mislimo da bi vam trebali dati ovoliko, a popodne nam se opet cini da bi trebali dobiti onoliko...
Upravo na nacin kako je razmisljao i onaj koji im je dao Republiku Srpsku!
-
sulesavic
Oæeraj ti to odma! Ili mogu i ja da progovorim na naèin slièan njegovom? Kljuène rijeèi - izdaja, lopovluk._BosanaC wrote:Jos jednom ovako i znas gdje cesBAHadzic wrote:E Seronje blesave... zacepi ta usta komunisticka.
Ja Bosnu i Hercegovinu vise volim od tebe a tebi to krivo...![]()
Ako ne znas normalno komunicirati onda neces nikako.
Last edited by sulesavic on 01/05/2007 12:15, edited 1 time in total.
-
Tariq_rambo
Svaka cast! Konacno sam procito na ovom forumu da je neko osudio nas balijski ego! Nismo vise ni zasluzlili nego da budemo bijeda i jadovi kad nemamo svijest o sebi kao narodu,BALIJA ne bi bio Balija kad ne bi srao po svom! Fino ti je covjek rekao tema je Radmanovic i ovi jedva cekaju da isprazne svoju balijsku dusu pljujuci po svome, Moze li se to pricekati kad bude tema o Silajdzicu, (Isti je slucaj i sa rahmetli Alijom) Crkle balije! To je stvarno postala patologija naseg drustva, jer sta god da se pise na ovom forumu (politika) kao i bilo gdje drugo, uvijek je kriv Alija, Silajdzic, Lagumdzija, (SDA kurcu ne valja, szBiH/ su jos gori, SDP je profinjena komunisticka bagra ) i sto je najzalosnije svi ti jkomentari su pisani tamo gdje im nije mjesto. Ok je dosta toga je tacno al nemojte letit pa odmah nepovezano blatiti svoje. Ja ne vidim nigdje da je neki srbin napao Karadzica, Mladica , Dodika, i ostale karikature srpskog naroda. Zasto? pa kad na svojim forumima pisu o nama ponizavajuce bi bilo poredit njihove junake sa nama. Napravitu jednu temu pa se ispraznite i sve ih oblatite, al nikad ne mozete izjednaciti Karadzica i Aliju, Harisa i Dodika, sda sds, itd....almah wrote:Do sada je na ovom forumu bilo 20-ak tema posvecenih Silajdjicu pa i Komsicu._BosanaC wrote:Pa sta ce nego sutati![]()
pa i to je u redu.
Htjeli ili ne
-
Tariq_rambo
bosanac --HARIS NEMA TURSKO DRZAVLJANSTVO a komsic Hvala BOgu pa nema hrvatsko jer to je pravi primjer_BosanaC wrote:Kako ne mogu?almah wrote: Ali nemozes da tvrdis da radi za drugu drzavu a to je tema.![]()
![]()
-
liberty
BAHadzic wrote:nevozim bmw vec peugeot 406 3.0 Coupe.
----> kakav si ti to doprinos dao bih dok si bio u eufor-u?
...de, bolani, nemoj se dalje provaljivati, nego cuvaj taj svoj peugeot coupe dijasporskih registarskih tablica
...i skontaj vec jednom o cemu normalni svijet ovdje na forumu divani
-
Tariq_rambo
Bitno je da si ti napiso da je Pezo coupe i stavio onu oznaku 3.0 (nek se zna ko je gazda) jebo sve ostalo, jos si trebo samo napisat koliko konja ima. to ti je nama ovdje u bosni vrlo bitno:(:(:(:):):):)BAHadzic wrote:nevozim bmw vec peugeot 406 3.0 Coupe.