HZA Dragi Tito
Code: Select all
http://www.youtube.com/watch?v=ZV4ny5ihvnkpogledaj,poslusaj i ...........
Code: Select all
http://www.youtube.com/watch?v=ZV4ny5ihvnkKod mene radi. Nije los uradak. A Tito, eh koji je to genij bio. Zamisli samo covjece, godinu poslije rata Draza vec u zemlji, i niko, ama bas niko ne zna gdje je. Doduse ni sad se ne zna gdje je Karadzic...Bosanac sa dna kace wrote:ne radi link kod mene!
Zna se da nije u grobu...zlatan01 wrote:Kod mene radi. Nije los uradak. A Tito, eh koji je to genij bio. Zamisli samo covjece, godinu poslije rata Draza vec u zemlji, i niko, ama bas niko ne zna gdje je. Doduse ni sad se ne zna gdje je Karadzic...Bosanac sa dna kace wrote:ne radi link kod mene!
a shoo, jel to on za vrijeme rata bio negdje vanizlatan01 wrote:Kod mene radi. Nije los uradak. A Tito, eh koji je to genij bio. Zamisli samo covjece, godinu poslije rata Draza vec u zemlji, i niko, ama bas niko ne zna gdje je. Doduse ni sad se ne zna gdje je Karadzic...Bosanac sa dna kace wrote:ne radi link kod mene!
Jest vala, pored toliko teen-idola poput Pavelica, Mihajlovica, Francetica, Hitlera itd......Ahmmed wrote:Ja ne znam što se ova starija gospoda ljuti, kad neko od mlađeg svijeta, nema isti odnos, ili, jednostavno, nema nikakav odnos, prema herojima njihove mladosti
Tebe nisam ništa pitao....Maksim wrote:Jest vala, pored toliko teen-idola poput Pavelica, Mihajlovica, Francetica, Hitlera itd......Ahmmed wrote:Ja ne znam što se ova starija gospoda ljuti, kad neko od mlađeg svijeta, nema isti odnos, ili, jednostavno, nema nikakav odnos, prema herojima njihove mladosti
Ali ces ipak citati moje odgovoreAhmmed wrote:Tebe nisam ništa pitao....Maksim wrote:Jest vala, pored toliko teen-idola poput Pavelica, Mihajlovica, Francetica, Hitlera itd......Ahmmed wrote:Ja ne znam što se ova starija gospoda ljuti, kad neko od mlađeg svijeta, nema isti odnos, ili, jednostavno, nema nikakav odnos, prema herojima njihove mladosti
dobro si vise skontoVodenjak wrote:Ma ja...Majstorinho wrote:Komunjare...
Prokletnici!
da,tek sada shvacam da goli otok nije bila dovoljna mjerapitt wrote:i to ai i sto nije pobio vise stoke i imao vise gulagaPITARKA_SA wrote:jednu stvar zamjeram Titu
sto je umro![]()
Salko sto je u vodu skako wrote:u titovo vrijeme je sve bilo lijepo...svi su bili manje-vise siromasni...tajkuna koji nam paraju oci nije bilo
ma klonirace njega cim se rafinira tehnikaPITARKA_SA wrote:jednu stvar zamjeram Titu
sto je umro![]()