Ko bushi u 3 ujutro?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1 Ko bushi u 3 ujutro?

Post by mIRCerka »

Evo mi podocnjaci ko halke, neko na teritoriji opcine Novo Sarajevo BUSHI asfalt onim busilicama velikim do 3 sata ujutro!!!!!!

Da li iko od vas zna koja firma to radi?
karanana

Post by karanana »

Mislim da se radi o pravljenju trotoara odnosno lakseg pristupa trotoarima na prelazima za invalidska kolica i druge nemotorizovane tockase. koga su uzeli da im to radi, ne znam, nisam obraco paznju kad sam ih gledao da bushe. Zovi opstinu pa pitaj.
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Bushi bushi...hahaha haha ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol:
tech10

Post by tech10 »

Bolje asfalt nego kao moje komsije-zid. :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

karanana wrote:Mislim da se radi o pravljenju trotoara odnosno lakseg pristupa trotoarima na prelazima za invalidska kolica i druge nemotorizovane tockase. koga su uzeli da im to radi, ne znam, nisam obraco paznju kad sam ih gledao da bushe. Zovi opstinu pa pitaj.
Ne smeta meni i ne interesuje me razlog bushenja, vec me interesuje KOJI KRELE BUSHI U TRI EBENA SATA UJUTRO?!?!?!?!
Nekad davno mi nismo smjeli trcati niz stepenice u haustoru od 1 do 5, a sad se moze asfalt bushit u ova doba...
a izgovor ce im biti NECEMO DA BLOKIRAMO SAOBRACAJ...
sta su onda radili pored marsalke mjesec dana???
tech10

Post by tech10 »

Sta se bunis, sada sa tim podocnjacima licis na Halida Beslica. :lol:
hejter

Post by hejter »

Ja vec oko 12 zaspim, tako da ne bi cuo tu buku u 3 ujutru.
Ali ovi majmuni iz Sarajevogasa buse nesto po njihovim novim prostorijama subotom i nedjeljom u 8!!!!!!! Kad ih nisam ubio jedno jutro!
Zamislite budale sta rade! Jedva cekam subotu i nedelju da odspavam i odmorim od radne sedmice, ali oni "pametnjakovici" buse li buse! :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

hejter wrote:Ja vec oko 12 zaspim, tako da ne bi cuo tu buku u 3 ujutru.
Ali ovi majmuni iz Sarajevogasa buse nesto po njihovim novim prostorijama subotom i nedjeljom u 8!!!!!!! Kad ih nisam ubio jedno jutro!
Zamislite budale sta rade! Jedva cekam subotu i nedelju da odspavam i odmorim od radne sedmice, ali oni "pametnjakovici" buse li buse! :x
buka se nije pojavila u 3 ujutro, vec su do 3 bushili...
:x :x :x :x :x :x
karanana

Post by karanana »

A kod mene komsije pocnu busiti i kuckati subotom i nedjeljom oko 7-8 ujutro. radnim danom mi i nebi smetalo ali vikendom.....
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
Ko ti kriv pa si zaboravila kako se busi do tih doba :D :D :D
karanana

Post by karanana »

mIRCerka wrote:
svaka im cast, ljudi rade overtime. nek ne kaze niko da samo planduju na suncu i cugaju klipache.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
hm, senilna nisam :D Hvala...
radi se o gradjevinskim radovima!
nikakve fajde od vas, vama samo sex na pameti, u pravu je nocna ptica...
:) odo zvat opcinu
hejter

Post by hejter »

mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote: buka se nije pojavila u 3 ujutro, vec su do 3 bushili...
hm, senilna nisam :D Hvala...
radi se o gradjevinskim radovima!
nikakve fajde od vas, vama samo sex na pameti, u pravu je nocna ptica...
:) odo zvat opcinu
Yeah right, kao da ce ti opCina pomoc' :? :lol:
Nego ja se spremam za napad ako opet krenu ovog vikenda da buse! Jebo ih bush :-D
sorge_sa

Post by sorge_sa »

2 januar jutro pola 8, neko u neboderu pocinje da busi :x :shock: , inace zgrada sa 20 spratova, na svakom spratu 6 stanova, svaki dan se busi,neko renovira stan,nevjerovatno, ko bi reko da smo tolko vrijedni, vikendi obavezno, nedjelja bez busenja je ko salata bez ulja,zacina,soli,sirceta :-D
karanana

Post by karanana »

Zovnu li ti opStinu? Ko bushi hahahahaha?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

opet protiv busha,a? :lol: :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

karanana wrote:Zovnu li ti opStinu? Ko bushi hahahahaha?
ne zovnu... zamolila sam neke ljude da mi se raspitaju, opstina pojma nema ni o cemu...

nemoj biti zloban, zna se to odrazit na zdravlje :evil:
hejter

Post by hejter »

Svemirski_Jebach wrote:opet protiv busha,a? :lol: :lol: :lol: :lol:
Of sure! :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Svemirski_Jebach wrote:opet protiv busha,a? :lol: :lol: :lol: :lol:

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

Tako je to kad se zivi u gradu i zeli se biti gradjan! :D :D :D
SVI NA SELO! JURIIIIS! :-)
karanana

Post by karanana »

Jebali oni sebe. Jucer sam se smijao i podsmijavao ali ocigledno bushioci se pomjeraju prema novom gradu. Fuj ne mogu da zaspem. Prijavljujem da idioti bushe na uzem podrucju Cengic vile, negdje oko cvjecare Vjetrenjaca. Jebem im sve, evo 1:15 je ujutro ne mogu oka da sklopim od njihovog bushenja. Jos su najmanje nekih 300-400 metara od mene a sve se trese. Kako je onim ljudima sto im bushe ispod prozzora pizda im materina nenormalna. Jebo ti ovo idiotsku drzavu, maloprije lezim i smijem se svemu ovome a sutra cu i ja ko Halid s podocnjacima hodati. Miiiirciiiii jesi saznala koja firma bushi?????????? Fuuuuuj.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Vec je 01:17h a jos niko nista ne busi :shock:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

karanana wrote:Jebali oni sebe. Jucer sam se smijao i podsmijavao ali ocigledno bushioci se pomjeraju prema novom gradu. Fuj ne mogu da zaspem. Prijavljujem da idioti bushe na uzem podrucju Cengic vile, negdje oko cvjecare Vjetrenjaca. Jebem im sve, evo 1:15 je ujutro ne mogu oka da sklopim od njihovog bushenja. Jos su najmanje nekih 300-400 metara od mene a sve se trese. Kako je onim ljudima sto im bushe ispod prozzora pizda im materina nenormalna. Jebo ti ovo idiotsku drzavu, maloprije lezim i smijem se svemu ovome a sutra cu i ja ko Halid s podocnjacima hodati. Miiiirciiiii jesi saznala koja firma bushi?????????? Fuuuuuj.

nista jarane...ako ih ne mozes pobijediti pridruzi im se... :D

i ti obuci radno odijelo, onu kacigu i ono za usi...i lagano na pikamer...pa polako do ujutro :D :D
karanana

Post by karanana »

Svemirski_Jebach wrote:
karanana wrote:Jebali oni sebe. Jucer sam se smijao i podsmijavao ali ocigledno bushioci se pomjeraju prema novom gradu. Fuj ne mogu da zaspem. Prijavljujem da idioti bushe na uzem podrucju Cengic vile, negdje oko cvjecare Vjetrenjaca. Jebem im sve, evo 1:15 je ujutro ne mogu oka da sklopim od njihovog bushenja. Jos su najmanje nekih 300-400 metara od mene a sve se trese. Kako je onim ljudima sto im bushe ispod prozzora pizda im materina nenormalna. Jebo ti ovo idiotsku drzavu, maloprije lezim i smijem se svemu ovome a sutra cu i ja ko Halid s podocnjacima hodati. Miiiirciiiii jesi saznala koja firma bushi?????????? Fuuuuuj.

i ti obuci radno odijelo, onu kacigu i ono za usi...i lagano na pikamer...pa polako do ujutro :D :D
E stvarno bi trebao. Da im uletim tamo sada u radnickom odijelu i preuzmem bushilicu malo da pomognem jaranima. Joj ja sam na ivici nervnog sloma sada. Stvarno mene prijatno iznenadjuje ovaj narod kako je tolerantan i kako svaki dan ne bude 20 mrtvih u ovom gradu i drzavi. Ja da imam sada kakav snajper, ja bi ove skidao jednog po jednog s bushilice iako mozda ni oni sami nisu krivi sto bushe u 2 ujutro.
Ahmmed

Post by Ahmmed »

karanana wrote:
Svemirski_Jebach wrote:

E stvarno bi trebao. Da im uletim tamo sada u radnickom odijelu i preuzmem bushilicu malo da pomognem jaranima. Joj ja sam na ivici nervnog sloma sada. Stvarno mene prijatno iznenadjuje ovaj narod kako je tolerantan i kako svaki dan ne bude 20 mrtvih u ovom gradu i drzavi. Ja da imam sada kakav snajper, ja bi ove skidao jednog po jednog s bushilice iako mozda ni oni sami nisu krivi sto bushe u 2 ujutro.
A i jesi zezo Mirci :D Znaš onu, narodnu: Rugala se ruuga, pa postala druuga :D
Post Reply