dokle god kreteni redovno placaju pretplatustochar wrote:sve kontam neko se zajebava, ali evo vec neko vrijeme na HS-u nakon ukidanja Eurosporta ukinuli i BalkanMedia kanal (o HRT2 da ne govorim) i postavili neku makedonsku televiziju te neki francuski Chasse&Peche (lov i ribolov) kanal na kojem se nishta ne deshava i neki likovi 24 sata pecaju i hrane cuke...
pa dokle jebem him da him jebem?!
Kretenski programi na HS kablovskoj!
Moderator: anex
- TheWatcher
#1 Re: Kretenski programi na HS kablovskoj!
- DaysleepeR
#3 Re: Kretenski programi na HS kablovskoj!
Pa sta drugo raja po sarajevu da gledaju dok su na heroinu, kokainu i kojekakvoj travuljini?stochar wrote:sve kontam neko se zajebava, ali evo vec neko vrijeme na HS-u nakon ukidanja Eurosporta ukinuli i BalkanMedia kanal (o HRT2 da ne govorim) i postavili neku makedonsku televiziju te neki francuski Chasse&Peche (lov i ribolov) kanal na kojem se nishta ne deshava i neki likovi 24 sata pecaju i hrane cuke...
-
basta sljezove boje
#6 Re: Kretenski programi na HS kablovskoj!
kultni kanalstochar wrote:sve kontam neko se zajebava, ali evo vec neko vrijeme na HS-u nakon ukidanja Eurosporta ukinuli i BalkanMedia kanal (o HRT2 da ne govorim) i postavili neku makedonsku televiziju te neki francuski Chasse&Peche (lov i ribolov) kanal na kojem se nishta ne deshava i neki likovi 24 sata pecaju i hrane cuke...
-
mala-i
#7 Re: Kretenski programi na HS kablovskoj!
daaaj!gdje ćeš porediti manekenke koje nose reviju i dva lika koja satima stoje na mostu pecajući i mrmljajući na francuskombasta sljezove boje wrote:kultni kanalstochar wrote:sve kontam neko se zajebava, ali evo vec neko vrijeme na HS-u nakon ukidanja Eurosporta ukinuli i BalkanMedia kanal (o HRT2 da ne govorim) i postavili neku makedonsku televiziju te neki francuski Chasse&Peche (lov i ribolov) kanal na kojem se nishta ne deshava i neki likovi 24 sata pecaju i hrane cuke...
pa dokle jebem him da him jebem?!na Elobu ima i onaj na kojem je 24 sata modna revija
ne znam koji mi je ludji
-
StupskaBitanga
#9 nije da se hvalim
ali ja imam elob DIGITV i extra je
60 kanala još kad bi stavili HRT2 onda bi im skinuo kapu
Do sada nije loše ipa čujem da je stanje na BH cabel net haotično što se tiče programske sheme

60 kanala još kad bi stavili HRT2 onda bi im skinuo kapu
Do sada nije loše ipa čujem da je stanje na BH cabel net haotično što se tiče programske sheme
- ZZZlica
Šuti, ba, ne talasaj!!!
Mi smo, kao savjesni građani, svi sretni potpisali neki kao ugovor sa kablovskim operaterom uz koji je stajao neki kao popis programa i pisalo je da će nas kao obavijestiti o promjenama.
Je li iko od vas dobio ikakvo obavještenje o promjeni tzv. osnovnog paketa? Ja nisam. Ali sam zato uredno dobila obavijest kada su poskupili uslugu da je to zbog autorskih prava (WTF?!) Kakva fakin autorska prava? Kome oni to plaćaju, ako znamo da od uvođenja kablovske televizije AKOP (Asocijacija kablovskih operatera) nikada, niti feninga nisu platili jedinoj BH autorskoj agenciji (a ovi ih, bezbeli, tuže)?
MI smo debili koji su izabrali ovakvu vlast, pa šutimo...
MI smo debili koje kablovski operateri levate, pa šutimo...
ali se uredno mahalski zgražavamo na sve to
over and out
Mi smo, kao savjesni građani, svi sretni potpisali neki kao ugovor sa kablovskim operaterom uz koji je stajao neki kao popis programa i pisalo je da će nas kao obavijestiti o promjenama.
Je li iko od vas dobio ikakvo obavještenje o promjeni tzv. osnovnog paketa? Ja nisam. Ali sam zato uredno dobila obavijest kada su poskupili uslugu da je to zbog autorskih prava (WTF?!) Kakva fakin autorska prava? Kome oni to plaćaju, ako znamo da od uvođenja kablovske televizije AKOP (Asocijacija kablovskih operatera) nikada, niti feninga nisu platili jedinoj BH autorskoj agenciji (a ovi ih, bezbeli, tuže)?
MI smo debili koji su izabrali ovakvu vlast, pa šutimo...
MI smo debili koje kablovski operateri levate, pa šutimo...
ali se uredno mahalski zgražavamo na sve to
over and out
-
Cetkica za zube
E,vala imas pravo!
I ja sinoc cekala Cro-copa na Novi ikad ono zatamnili ekran-i odmah zvali HS i mislis da se iko javio?! Doslo mi da im otkazem pretplatu,a onda skontam a sta onda da gledam?! Ubila bih se da sam osudjena na ovih par nasih lokalnih kanala (koje sam btw jedva hvatala prije). Ma,fuj,stalno nam mijenjaju te kanale,a ciko uredno dolazi da naplati. I vec ga 6 mjeseci pitam za hrt2 i uvijek kaze "Bice iduci mjesec". Ma,uh,ljuta sam i na sebe sta im nemam hrabrosti otkazati.A jel' iko zna jel bolje uzeti taj digitalni paket.Mi imamo HS a ne znam je li oni imaju taj digitalni sistem i jel se moze preci na drugog operatera kad ti je cijela zgrada i naselje HS?
I ja sinoc cekala Cro-copa na Novi ikad ono zatamnili ekran-i odmah zvali HS i mislis da se iko javio?! Doslo mi da im otkazem pretplatu,a onda skontam a sta onda da gledam?! Ubila bih se da sam osudjena na ovih par nasih lokalnih kanala (koje sam btw jedva hvatala prije). Ma,fuj,stalno nam mijenjaju te kanale,a ciko uredno dolazi da naplati. I vec ga 6 mjeseci pitam za hrt2 i uvijek kaze "Bice iduci mjesec". Ma,uh,ljuta sam i na sebe sta im nemam hrabrosti otkazati.A jel' iko zna jel bolje uzeti taj digitalni paket.Mi imamo HS a ne znam je li oni imaju taj digitalni sistem i jel se moze preci na drugog operatera kad ti je cijela zgrada i naselje HS?
- DaysleepeR
I ja sam bio ljut i zvao sam ih bez uspjeha ali treba napomenuti da je TV NOVA sama zacrnila prijenos borbe na satelitu a upravo taj signal reemituje HS.Cetkica za zube wrote:E,vala imas pravo!
-
Cetkica za zube
[/quote]digitalnu tv ima samo elob, i mozes je uvesti u cijelom sarajevu, ako imas pogled na neki od njihovih emitera
[/list]
A jel iko zna da li Kosevo gleda na taj njihov emiter? I koji programi imaju? Kad skontas samo 15 programa od ovih 40-50 gledam na HS-u. Muka mi je i od Svaba i Turaka i Arapa i tolikih neupotrebljivih programa.A onaj o ribolovu mi je apsolutni hit! Da nam hoce dati vise Discovery-ja.
- Topla voda
ma digitalni elob je zakon...imam ga na poslu..i u poredjenju s bh cabel netom,koji imam kuci..razlika je velika...na elobu vazda ima nesto za gledati...na kanalima:viasat explorer,history,viasat tv 1000(filmski),a sva 3 su odlicna...sa dobrim titlom..u kome ima i č i š i đ,a ne neke tarabe i ludi znaci...pored toga imas aljaziru na engleskom,fox crime,sa nekim serijicama,dva eurosporta sa sinhronizacijom na srpski jezik,espn-sa starim sportskim sadrzajima,te par discovery kanala,bbc prime
pretplata je oko 20-25km a trebas otkupiti ili rentati receiver...
uostalom..http://www.elob.ba/programska.html
pretplata je oko 20-25km a trebas otkupiti ili rentati receiver...
uostalom..http://www.elob.ba/programska.html
- Bosanac_21
Ja se jos nado da ce uvesti kakav dobar Sevdah kanal, al' nes od
Turbo-folkasa da imas sve svoje
Turbo-folkasa da imas sve svoje
- van Basten
Pa moraju udarati sa reprizama kad nema novih oluja dovoljno da pokriju cjelodnevnu šemu
A za kablovske programe, pa i (moj nažalost) HS mogu reći samo - dok je ovčica biće i vune
A za kablovske programe, pa i (moj nažalost) HS mogu reći samo - dok je ovčica biće i vune
-
PITARKA_SA
kad god prebacim neki lovci love jelene,ili pecaju..pa halooo meni nasli to stavljati?????? ubicu nekoga bezveze

- Drvosjeca iz Dejcica
Hajmo peticiju napraviti?