Slika sve govori

prleitihi wrote:ima i ona gdje im djeca pišu poruke po projektilima..

Razumijem šta zelis reci, no ja ipak nikad ne bih stavio " = " između to JEDNOJ i DRUGOJ...freak_with_a_laptop wrote:
pa se upitamo, zaprepastimo se, kakav je mentalni sklop bombasa samoubica?nije mi cudo, kakvo su djetinstvo imali
STOLEN CHILDHOOD !!!!! i na jednoj a i na drugoj strani
Jel ti to vrhunac?Ergot wrote:Nema boga.
.....nije......trebao je kao VVV reci da ga ima al' da mnogo mrzi jevreje i krscane i shodno tome tako trebamo i mi.......Abu FEED el-Castro wrote:Jel ti to vrhunac?Ergot wrote:Nema boga.
I šta je poenta citiranja ovih ajeta? Tek ovako? Kad si već krenuo sa ajetima o drugima, gdje su ajeti koji pozivaju na raspravljanje sa sljedbenicima Knjige, na najljepši način?Šta je sa ajetom o pronalasku prijatelja među onima koji kažu: "Mi smo kršćani"?\/\/\/ wrote:"Vaši zaštitnici su samo Allah i Poslanik Njegov i vjernici koji ponizno molitvu obavljaju i zekat daju. Onaj ko za zaštitnika uzme Allaha i Poslanika Njegova i vjernike-pa, Allahova strana će svakako pobijediti.“ (El Maide 55-56)
„O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte svoje, ostali vam samo propast žele;jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa.Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate.“(Ali Imran 118)
„Ni Jevreji, ni hrišćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš njihovu vjeru. Reci:“Allahov put je jedini Pravi put!“ A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti.! (El Bekare 120)
O vjernici, ako se budete pokoravali onima koji ne vjeruju, vratiće vas stopama vašim i bićete izgubljeni-samo je Allah zaštitnik vaš i On je nabolji pomagač.“ (Ali Imran 149-150)
„O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike Jevreje i kršćane! Oni su samo sebi zaštitnici!A njihov je i onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati:Alah uistinu neće ukazati na pravi put ljudima koji sami sebi nepravdu čine.“ (El Maide 51)
Abu FEED el-Castro wrote:Razumijem šta zelis reci, no ja ipak nikad ne bih stavio " = " između to JEDNOJ i DRUGOJ...freak_with_a_laptop wrote:
pa se upitamo, zaprepastimo se, kakav je mentalni sklop bombasa samoubica?nije mi cudo, kakvo su djetinstvo imali
STOLEN CHILDHOOD !!!!! i na jednoj a i na drugoj strani![]()
Fair, prvo ću naglasiti da su meni sve ubice djece jednake, bez obzira ko su i šta.Fair Life wrote:http://daledamos.blogspot.com/2006/08/1 ... ed-by.html
Nije. Ovo ce te mozda sokirati, ali ni gremlini ne postoje. On topic vise ne znam sta bih rekao, valjda je jasno da je Izrael zlocinacka drzava, te da su razni hamasi, hezbolasi, narodni frontovi te lige za anlasovanje u javnom prijevozu zlocinacke organizacije (sto pak ne znaci da relativiziram i izjednacavm strane, zna se ko je ciju zemlju okupirao), i ne znam cemu vise mlatiti krepanog konja.Abu FEED el-Castro wrote:Jel ti to vrhunac?Ergot wrote:Nema boga.