Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo razmisljam da predjem na pretplatu. Koji paket i koliko me sta kosta? Koliko novca moram dati da predjem na pretplatu i za primjer uzmem mobitel SonyEricsson W300i.
Cuo sam da napisu cijenu jednu a onda dodjes na salter pa te povale ko bekana. Jel ko imao iskustvo i sta mislite koliko ce me kostati sve to? Laički rečeno koliko novaca moram dati onoj teti na šalteru ako uzimam paket trijumf (24)mjeseca) a gore navedeni mobitel?
Prešla sam ja i uzela taj isti mobitel i nisam ništa platila jer je prelazak s Ultre na pretplatu besplatan, a za mobitel ništa ne plaćaš odmah. Mjesečno ti (ako ne potrošiš dosta više od onoga što je uključeno u pretplatu) dođe oko 35 KM. Jedino je prvi račun malo veći jer ti on obuhvata cjelokupni iznos PDV-a za mobitel.
ne znam to za mobitele ali je meni pretplata 100 puta bolja od ultre.. sad sam na onom srednjem paketu (tj zadnjih jedno 6 godina) i planiram ovih dana preci na onu najskuplju samo dok ufatim vremena da odem da se prebacim...