Kvalitetan kurs iz informatike????? HELP
Moderator: Benq
-
BABOcool
#1 Kvalitetan kurs iz informatike????? HELP
Ev kontam da upisem kurs iz informatike, tacnije
web desing-html
Photo shop...
pa ako ko ima kakav prijedlog neka javi
web desing-html
Photo shop...
pa ako ko ima kakav prijedlog neka javi
- Abu FEED el-Castro
Kursevi su da dadnes pare a ne da naučiš, to moze da dodje usput ali potanko... Nek ti neko objasni princip rada programa koji zelis, samo par glavnih osnova tj. logiku, ostalo je sve do tebe i do bezgraničnog čačkanja i samostalnog rada. Malo jos i net i to ti je posao do eksperta...
Evo npr. imam i jednog rodjaka, zavrsio elektrotehniku kod nas, sve desetkom, veli da sve sto zna naučio je sam, gore spomenutim putem, nesto časopisima i netom - a NISTA na fakultetu...
sa srecom
Evo npr. imam i jednog rodjaka, zavrsio elektrotehniku kod nas, sve desetkom, veli da sve sto zna naučio je sam, gore spomenutim putem, nesto časopisima i netom - a NISTA na fakultetu...
sa srecom
- shiljak
tako i ja, nista na fakultetu sve samAbu FEED el-Castro wrote: Evo npr. imam i jednog rodjaka, zavrsio elektrotehniku kod nas, sve desetkom, veli da sve sto zna naučio je sam, gore spomenutim putem, nesto časopisima i netom - a NISTA na fakultetu...
sa srecom
- Abu FEED el-Castro
A da ti nisi ovaj mi rodjakshiljak wrote:tako i ja, nista na fakultetu sve samAbu FEED el-Castro wrote: Evo npr. imam i jednog rodjaka, zavrsio elektrotehniku kod nas, sve desetkom, veli da sve sto zna naučio je sam, gore spomenutim putem, nesto časopisima i netom - a NISTA na fakultetu...
sa srecom
-
neko iz mase
skini emule ili neki trrent cleint, i downloadiraj sebi ebooks ili tutorials, tako bi ti najbolje bilo. Steta je bacati pare, a i tako ti nista nece objasniti
-
LordRaven
Ma shiljak ne mogu da vjerujem da nisi isao na kakav kurs i to min. Advance jer si prepun znanja i bisera.shiljak wrote:nisam ni jaQler wrote:u pravu si shiljaksto ce bezveze pare bacati pored tebe
:D
ma ni ja nisam nikad isao na te kurseve...
- shiljak
ma svi me pitaju kako sam tako informaticki obrazovan, nemogu ljudi da vjeruju da nisam nigdje isao da to naucim (to su oni sto pritisnu na start i kazu "sta sad")LordRaven wrote:Ma shiljak ne mogu da vjerujem da nisi isao na kakav kurs i to min. Advance jer si prepun znanja i bisera.shiljak wrote:nisam ni jaQler wrote:u pravu si shiljaksto ce bezveze pare bacati pored tebe
:D
ma ni ja nisam nikad isao na te kurseve...![]()
![]()
- Pooll
Nije momak trazio da pametujete o korisnosti kurseva nego za info... ccc...
Pogledaj: http://www.eurocom.ba/edukacija.html[ur ... skustva...
Pogledaj: http://www.eurocom.ba/edukacija.html[ur ... skustva...