Mislim , bilo bi jako interesantno vidjeti 2 tipa kako idu zajedno u WC i kakve bi to posljedice imalo po njih.
Zašto djevojke...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hendrix
#1 Zašto djevojke...
...idu u grupama u WC ?
Evo baš neku noć sjedimo jaran i ja i pijuckamo pivce i gledamo cure naravno što prolaze i skontamo da nijedna nije sama otišla u WC.Što li to?Možda da jedna drugoj šminku skontaju ili možda tračaju jaranice za stolom istim?
Mislim , bilo bi jako interesantno vidjeti 2 tipa kako idu zajedno u WC i kakve bi to posljedice imalo po njih.
- black
#2 Re: Zašto djevojke...
prezvakanoHendrix wrote:...idu u grupama u WC ?Evo baš neku noć sjedimo jaran i ja i pijuckamo pivce i gledamo cure naravno što prolaze i skontamo da nijedna nije sama otišla u WC.Što li to?Možda da jedna drugoj šminku skontaju ili možda tračaju jaranice za stolom istim?
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=26507
-
Suzdrzana
#4 Re: Zašto djevojke...
Nova postava foruma da odgovori?black wrote:prezvakanoHendrix wrote:...idu u grupama u WC ?Evo baš neku noć sjedimo jaran i ja i pijuckamo pivce i gledamo cure naravno što prolaze i skontamo da nijedna nije sama otišla u WC.Što li to?Možda da jedna drugoj šminku skontaju ili možda tračaju jaranice za stolom istim?
![]()
Mislim , bilo bi jako interesantno vidjeti 2 tipa kako idu zajedno u WC i kakve bi to posljedice imalo po njih.![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=26507
Ja idem sa jaranicom da se malo pohvatamo (jes' ružna pva riječ)
- anais_nin
joj ima jedan klub ovde sa strava dobrim WCom....tu idemo grupno u WC da vizamo muske vjerovali ili netech10 wrote:Ja mislim da je to zato sto su nesigurne u sebe i sto im uvijek neki klinac viri, visi ili ocrtava i slicno pa ih onda jaranica pokriva dok hodaju.
- anais_nin
amarce wrote:I mene je to zanimalo pa sam pitao jaranicu.
Ona kaze da se u WC-u (U Slozi) malo ispricaju jer se dole ne moraju derati zbog zaglusujuce muzike.Eto uglavnom neko rece da U WC-u padaju znacajne odluke pa izgleda da tu ima neke istine
- danas
vidim neke se stvari ne mijenjajuanais_nin wrote:amarce wrote:I mene je to zanimalo pa sam pitao jaranicu.
Ona kaze da se u WC-u (U Slozi) malo ispricaju jer se dole ne moraju derati zbog zaglusujuce muzike.Eto uglavnom neko rece da U WC-u padaju znacajne odluke pa izgleda da tu ima neke istineWC u Slogi je poznat i po jos nekim drugim radnjama osim price
- anais_nin
danas wrote:vidim neke se stvari ne mijenjajuanais_nin wrote:amarce wrote:I mene je to zanimalo pa sam pitao jaranicu.
Ona kaze da se u WC-u (U Slozi) malo ispricaju jer se dole ne moraju derati zbog zaglusujuce muzike.Eto uglavnom neko rece da U WC-u padaju znacajne odluke pa izgleda da tu ima neke istineWC u Slogi je poznat i po jos nekim drugim radnjama osim price
decenijama
- dark side of the moon
To se naziva ČOPORATVNI ODLAZAK U WC ...drugarica joj cuva vrata 
-
mamica papucarka
sta ove rade kroz farmerke 
a sta se to radi u WC-u Sloge
a sta se to radi u WC-u Sloge
-
mamica papucarka
tako kaze i umene mi coekblack wrote:ma ne znaju ni one sta rademamica 31 wrote:sta ove rade kroz farmerke
a sta se to radi u WC-u Slogefakat nista ruznije viditi kao pijano zensko
- black
znaci sem muzike slazemo se i u tomemamica 31 wrote:tako kaze i umene mi coekblack wrote:ma ne znaju ni one sta rademamica 31 wrote:sta ove rade kroz farmerke
a sta se to radi u WC-u Slogefakat nista ruznije viditi kao pijano zensko
mada meni je isto ruzno vidjet i pijanog muskarca
-
mamica papucarka
za ovih pet godina koliko smo zajedno dva puta je popio pivoblack wrote:znaci sem muzike slazemo se i u tomemamica 31 wrote:tako kaze i umene mi coekblack wrote: ma ne znaju ni one sta radefakat nista ruznije viditi kao pijano zensko
mada meni je isto ruzno vidjet i pijanog muskarca
naravno da jeste i muskarca
jedino mu smeta kad se skupi musko drustvo pa ga podju zezat sto ne pije.
-
_BosanaC
#25 Re: Zašto djevojke...
Mozda tebiHendrix wrote:...idu u grupama u WC ?Evo baš neku noć sjedimo jaran i ja i pijuckamo pivce i gledamo cure naravno što prolaze i skontamo da nijedna nije sama otišla u WC.Što li to?Možda da jedna drugoj šminku skontaju ili možda tračaju jaranice za stolom istim?
![]()